Бундеслига: 14- и кръг, Байерн - Брауншвайг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Бундеслига: 14- и кръг, Байерн - Брауншвайг

Мнениеот HoUs4oOL » 30 ное 2013 19:05

MCMXIII написа:Добро първо и проспано второ. Обърнаха плочата :)

Свършиха си работата първото и второто се отпуснаха. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 02 дек 2013 18:51

Neron написа:Постна и скучна игрица отново. И двата гола бяха след дълги подавания които бяха характерни за отбора миналия сезон иначе през другото време атаки с поне едно 30-40 паса от едния край в другия и максимум до наказателното поле.

Можем да обобщим , че до втория гол Байерн игра както може и знае , а след това както иска Гуардиола ;) ... Което не променя факта че ми изгориха печалба от над 800 лева :evil:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 03 дек 2013 15:49

Der Führer написа:
Neron написа:Постна и скучна игрица отново. И двата гола бяха след дълги подавания които бяха характерни за отбора миналия сезон иначе през другото време атаки с поне едно 30-40 паса от едния край в другия и максимум до наказателното поле.

Можем да обобщим , че до втория гол Байерн игра както може и знае , а след това както иска Гуардиола ;) ... Което не променя факта че ми изгориха печалба от над 800 лева :evil:

Теб май само това те интересува,от скоро влизам в този форум,но веднага ти и още един с ник"доктора".Моментално се забелязвате като псевдо фенове,както им казват.Може и да греша,но от постоянните ви мрънкания,човек си прави тези изводи.Дори смазващата игра със сити,пак някой от вас имаше претенция,ако не се лъжа,което вече е смешно.Или не сте истински фенове на Байерн,или мразите треньора повече,отколкото обичате Байерн.Което за мен е едно и също,това е което исках да спомена тук,като за първи коментар.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 04 дек 2013 23:58

Владо написа:
Der Führer написа:

Теб май само това те интересува,от скоро влизам в този форум,но веднага ти и още един с ник"доктора".Моментално се забелязвате като псевдо фенове,както им казват.Може и да греша,но от постоянните ви мрънкания,човек си прави тези изводи.Дори смазващата игра със сити,пак някой от вас имаше претенция,ако не се лъжа,което вече е смешно.Или не сте истински фенове на Байерн,или мразите треньора повече,отколкото обичате Байерн.Което за мен е едно и също,това е което исках да спомена тук,като за първи коментар.

Ами "от скоро влизаш в този форум" ... избягвай да правиш генерални оценки за хора които не познаваш . Рискуваш да станеш за смях ;) Най- малкото защото Гуардиола има повече критици тук , от мен и "доктора" . Всъщност , ако влизаше по отдавна , щеше да знаеш , че аз бях един от най-големите привърженици на идването на Гуардиола в отбора . Не че сега съм противник . Просто не ми харесват опитите му да превърне Байерн в някакво копие на Барса . Защото манталитета на Байерн е друг . Както съм писал по-рано ( но едва ли си го прочел ) - бил съм безумно щастлив или бесен гледайки баварците ... но никога преди Гурадиола не ми се беше случвало да заспивам на мач на Байерн . Или да ми става скучно . Колкото до мача със Сити - не виждам какво толкова е станало . Както спечелихме , така можеше да е хикс мача , можеше и да го загубим . И откога Ман Сити е някакво мерило за класа . Към момента Барса , Реал Мадрид , Арсенал , Челси и Дортмунд ( в оптимален състав ) може да са показател .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”