MCMXIII написа:Добро първо и проспано второ. Обърнаха плочата
Свършиха си работата първото и второто се отпуснаха.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MCMXIII написа:Добро първо и проспано второ. Обърнаха плочата
Neron написа:Постна и скучна игрица отново. И двата гола бяха след дълги подавания които бяха характерни за отбора миналия сезон иначе през другото време атаки с поне едно 30-40 паса от едния край в другия и максимум до наказателното поле.
Der Führer написа:Neron написа:Постна и скучна игрица отново. И двата гола бяха след дълги подавания които бяха характерни за отбора миналия сезон иначе през другото време атаки с поне едно 30-40 паса от едния край в другия и максимум до наказателното поле.
Можем да обобщим , че до втория гол Байерн игра както може и знае , а след това както иска Гуардиола... Което не променя факта че ми изгориха печалба от над 800 лева
Владо написа:Der Führer написа:Neron написа:Постна и скучна игрица отново. И двата гола бяха след дълги подавания които бяха характерни за отбора миналия сезон иначе през другото време атаки с поне едно 30-40 паса от едния край в другия и максимум до наказателното поле.
Можем да обобщим , че до втория гол Байерн игра както може и знае , а след това както иска Гуардиола... Което не променя факта че ми изгориха печалба от над 800 лева
Теб май само това те интересува,от скоро влизам в този форум,но веднага ти и още един с ник"доктора".Моментално се забелязвате като псевдо фенове,както им казват.Може и да греша,но от постоянните ви мрънкания,човек си прави тези изводи.Дори смазващата игра със сити,пак някой от вас имаше претенция,ако не се лъжа,което вече е смешно.Или не сте истински фенове на Байерн,или мразите треньора повече,отколкото обичате Байерн.Което за мен е едно и също,това е което исках да спомена тук,като за първи коментар.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта