Иначе за проблемите в защита според мен се дължат на липсата на Швайни и Мартинез пред защитната четворка.
Най-важното в този мач е,че Байерн постигна десета поредна победа в ШЛ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
niki87 написа:Отборът бие всичко живо, което хване, не е губил мач цяла вечност, а тука постоянно някой е недоволен от нещо
Neron написа:niki87 написа:Отборът бие всичко живо, което хване, не е губил мач цяла вечност, а тука постоянно някой е недоволен от нещо
Ако вчера играехме срещу някой от топ отборите с тази защита не ни мърдаха поне 3-4 гола. И отново казвам заради тези промени и размествания на играчи всеки мач допускаме повече опасности отколкото допускахме в няколко мача миналия сезон.
MCMXIII написа:Много важно уточнение. Ако БАЙЕРН играха като вчера, шъ загубят. Обаче ако играят както срещу Манчестър в Манчестър през първите 80 минути, има вероятност, на другите свят да им се завие![]()
Ех, много ни разглези Хер ЮпКакто казва той, това са си неговите момчета. На Пеп чест му прави, че постоянно казва, как отборът е на Хер Юп.
doktora25 написа:MCMXIII написа:Много важно уточнение. Ако БАЙЕРН играха като вчера, шъ загубят. Обаче ако играят както срещу Манчестър в Манчестър през първите 80 минути, има вероятност, на другите свят да им се завие![]()
Ех, много ни разглези Хер ЮпКакто казва той, това са си неговите момчета. На Пеп чест му прави, че постоянно казва, как отборът е на Хер Юп.
Аз останах възмутен след изказванията му преди мача в някои медии, че това още не бил неговият Байерн. Е, аз неговият Байерн не искам да го виждам. Искам си този!
Иначе честит рекорд! Честно казано играта ни в дефанзивен план бе под всякаква критика, но според мен най-важното от вчера бе, че нашите хора издържаха на студа, на лошите условия, на свръхмотивацията на руснаците, нещо за което аз имах доста сериозни опасения и за мен 1-цата нямаше да е изненада, дори ако беше излязъл отборът от миналата година.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта