ШЛ групова фаза: ЦСКА Москва - БАЙЕРН МЮНХЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: ШЛ групова фаза: ЦСКА Москва - БАЙЕРН МЮНХЕН

Мнениеот HoUs4oOL » 27 ное 2013 20:56

Не играха кой знае какво,аз лично го отдавам на тежките метеорологични условия. :)
Иначе за проблемите в защита според мен се дължат на липсата на Швайни и Мартинез пред защитната четворка.
Най-важното в този мач е,че Байерн постигна десета поредна победа в ШЛ! :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

germibobi
Контакти:

Мнениеот germibobi » 27 ное 2013 20:59

Незаслужена победа, но пак добре бихме.
Затова не харесвам Гуардиола, неговите отбори играят добре само в важните мачове.
В другите мачове е няква пълна мъка и победи с късмет и минимална разлика. Някак си просто не може да мотивира отборите за по-незначителните мачове.
Надявам се Гуардиола да ме опровергае, но такова ми е впечатление засега. Споделете и вие какво мислите.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 ное 2013 22:50

Не смятам, че в този двубой всичко е било до мотивация. Теренът и времето бяха ужасни. БАЙЕРН победи, но не убеди, че е по- класният отбор.

Положителните неща от мача са:
1. Победа= на пари;
2. Рекордче в ШЛ. 10 поредни победи в турнира;
3. Грийн записа участие. Дали пипна топката?

Има и такива мачове. На всички ни липсва Хер Юп. Велик е! Обаче в момента треньорът на БАЙЕРН е друг ;)

Живи и здрави! Наздраве!!!

[center]Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 ное 2013 00:25

Отборът бие всичко живо, което хване, не е губил мач цяла вечност, а тука постоянно някой е недоволен от нещоИзображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 ное 2013 09:16

niki87 написа:Отборът бие всичко живо, което хване, не е губил мач цяла вечност, а тука постоянно някой е недоволен от нещоИзображение

Ако вчера играехме срещу някой от топ отборите с тази защита не ни мърдаха поне 3-4 гола. И отново казвам заради тези промени и размествания на играчи всеки мач допускаме повече опасности отколкото допускахме в няколко мача миналия сезон.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 28 ное 2013 09:34

Neron написа:
niki87 написа:Отборът бие всичко живо, което хване, не е губил мач цяла вечност, а тука постоянно някой е недоволен от нещоИзображение

Ако вчера играехме срещу някой от топ отборите с тази защита не ни мърдаха поне 3-4 гола. И отново казвам заради тези промени и размествания на играчи всеки мач допускаме повече опасности отколкото допускахме в няколко мача миналия сезон.

Много важно уточнение. Ако БАЙЕРН играха като вчера, шъ загубят. Обаче ако играят както срещу Манчестър в Манчестър през първите 80 минути, има вероятност, на другите свят да им се завие ;)
Ех, много ни разглези Хер Юп ;) Както казва той, това са си неговите момчета. На Пеп чест му прави, че постоянно казва, как отборът е на Хер Юп.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 28 ное 2013 12:40

MCMXIII написа:Много важно уточнение. Ако БАЙЕРН играха като вчера, шъ загубят. Обаче ако играят както срещу Манчестър в Манчестър през първите 80 минути, има вероятност, на другите свят да им се завие ;)
Ех, много ни разглези Хер Юп ;) Както казва той, това са си неговите момчета. На Пеп чест му прави, че постоянно казва, как отборът е на Хер Юп.

Аз останах възмутен след изказванията му преди мача в някои медии, че това още не бил неговият Байерн. Е, аз неговият Байерн не искам да го виждам. Искам си този!

Иначе честит рекорд! Честно казано играта ни в дефанзивен план бе под всякаква критика, но според мен най-важното от вчера бе, че нашите хора издържаха на студа, на лошите условия, на свръхмотивацията на руснаците, нещо за което аз имах доста сериозни опасения и за мен 1-цата нямаше да е изненада, дори ако беше излязъл отборът от миналата година.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 03 дек 2013 15:56

doktora25 написа:
MCMXIII написа:Много важно уточнение. Ако БАЙЕРН играха като вчера, шъ загубят. Обаче ако играят както срещу Манчестър в Манчестър през първите 80 минути, има вероятност, на другите свят да им се завие ;)

Аз останах възмутен след изказванията му преди мача в някои медии, че това още не бил неговият Байерн. Е, аз неговият Байерн не искам да го виждам. Искам си този!

Иначе честит рекорд! Честно казано играта ни в дефанзивен план бе под всякаква критика, но според мен най-важното от вчера бе, че нашите хора издържаха на студа, на лошите условия, на свръхмотивацията на руснаците, нещо за което аз имах доста сериозни опасения и за мен 1-цата нямаше да е изненада, дори ако беше излязъл отборът от миналата година.

Явно сте "специалисти"само на думи във форумите,а някой да забеляза нещо след като Лаам се контузи?Да забелязахте,че играчите вече не влизаха остро за топката,а играха на сигурно.или искам прекалено много от вас?

Върни се в “Байерн”