Бундеслига: 11- и кръг, ХОФЕНХАЙМ - БАЙЕРН
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Der Führer
- Контакти:
Re: Бундеслига: 11- и кръг, ХОФЕНХАЙМ - БАЙЕРН
Мартинез показа защо трябва да е титуляр ... макар че има да наваксва игрови ритъм . Гьотце му е още доста рано за титулярно място . Тони Кроос е много по-полезен от него . А точно в такива мачове се усеща зверски липсата на Марио Гомес . Иначе за не знам кой път вече , Байерн пуска първи гол ... ама стомничките няма да са вечни.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Гола хем беше на Нойер, защото излезе, ама не можа да я улови, хем Боатенг малко му попречи, хем Алаба не пазеше играча си... С една дума - отборен гол.
Мен пък хич не ми липсва Гомес, нито му се усеща липсата. Общо-взето Гомес колкото вкарваше, толкова и често изтърваше сам срещу вратаря. Сега Манджукич мисля, че е в много по-добра форма от миналата година, а и има качества, които на Гомес му липсваха.
Мен пък хич не ми липсва Гомес, нито му се усеща липсата. Общо-взето Гомес колкото вкарваше, толкова и често изтърваше сам срещу вратаря. Сега Манджукич мисля, че е в много по-добра форма от миналата година, а и има качества, които на Гомес му липсваха.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- Der Führer
- Контакти:
dxl написа:Гола хем беше на Нойер, защото излезе, ама не можа да я улови, хем Боатенг малко му попречи, хем Алаба не пазеше играча си... С една дума - отборен гол.
Ами това е работата на нападателя ... да се излиза на голови позиции . В това беше силата на Гомес . Колкото и да изпускаше пак вкарваше много голове . Миналия сезон , за два пъти по-малко игрово време вкара само 5 гола по-малко от Манджукич . Относно качествата - и двамата притежат по нещо което липсва на другия . И двамата играят добре с глава , борбени са и добре гардират топката .
Манджукич се движи повече , повече помага в защита и може да играе на фланга .
Гомес има по-добро чувство за пласиране и въпреки че изглежда малко сдървен , с упех може да се надиграва 1 на 1 с противников защитник .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Мануел Нойер призна вината си при гола за Хофе, когато той изпусна топката. "Това беше изцяло моя грешка. Не знам как се случи това нещо, но направих подарък на домакините", заяви стражът.
Цък
Надявам, това да е последната грешка на Ману. Има право само на една на сезон!
Хубав мач се получи. Байерн просто игра неубедително. Хубавото е, че отборът обръща мачовете, лошото е, че допуска да го повеждат.
Да се стягат в отбора!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]