Точно от там.
Сериозни са, няма проблем.
За този мач ги купихме преди месец и цената беше супер-47 кинта.
Погледни сайта, ще намериш доста предложения.
Успех!
ШЛ групова фаза: БАЙЕРН МЮНХЕН - Виктория Пилзен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- white.stag
- Контакти:
Re: ШЛ групова фаза: БАЙЕРН МЮНХЕН - Виктория Пилзен
HoUs4oOL написа:Ако не се лъжа в първия мач за купата на Германия срещу Рехден( не съм сигурен,че името се пише така)Байерн спечели с 0:5.
Точно с толкоз, браво добра памет имаш.
Батстанчо написа:http://www.youtube.com/watch?v=z9aRJ9qYnVA&feature=youtu.be
Завиждам ти...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
за съжаление ми се струва , че лятото Кирхов и Мартинез , подобно на Супер Марио ( Гомез ) ще напуснат отбора . Явно Гуардиола е решил да изгони всички високи играчи от отбора . Иначе не мога да си обясня факта , че при само двама централни защитници на разположение , единия остана на пейката ...
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Батстанчо написа:Точно от там.
Сериозни са, няма проблем.
За този мач ги купихме преди месец и цената беше супер-47 кинта.
Погледни сайта, ще намериш доста предложения.
Успех!
Ще пробвам. Иначе шансът да се докопам до билет чрез заявка към клуба е малък, тъй като доста от билетите отиват при фенклyбове и членове.
[center]
[/center]

Билети само от нета.
Е то си е за завиждане.........ама......и на мен ми липсват някои неща от България, за които аз ви завиждам!
Според мен няма проблем с Мартинез.
Първо е супер класа, второ е Испанец и трето не играе защото е след тежка контузия, иначе си беше на загрявката във видимо добро настроение.
Контенто игра защото е твърда резерва и срещу такъв противник може да се види дали е футболист, на който може да се разчита.
Определено показа, че е в час, ако и противника да беше боксова круша!
Гьотце и той как се развихри не е истина с каква техника и центриране разполага.
Ще се повторя, но Швайни ги изкърти! Не им даде топка!
Не мога да ви обясня какво стана при смяната на Рибери....................
все съм чувал шум на стадиона ама такъв.......
Наистина им се подигра снощии , ако не му дадат пустата златна топка ще е подигравка не само с него, Байерн и немския футбол но и със самата игра!
Е то си е за завиждане.........ама......и на мен ми липсват някои неща от България, за които аз ви завиждам!
Първо е супер класа, второ е Испанец и трето не играе защото е след тежка контузия, иначе си беше на загрявката във видимо добро настроение.
Контенто игра защото е твърда резерва и срещу такъв противник може да се види дали е футболист, на който може да се разчита.
Гьотце и той как се развихри не е истина с каква техника и центриране разполага.
Не мога да ви обясня какво стана при смяната на Рибери....................

Наистина им се подигра снощии , ако не му дадат пустата златна топка ще е подигравка не само с него, Байерн и немския футбол но и със самата игра!
Der Führer написа:за съжаление ми се струва , че лятото Кирхов и Мартинез , подобно на Супер Марио ( Гомез ) ще напуснат отбора . Явно Гуардиола е решил да изгони всички високи играчи от отбора . Иначе не мога да си обясня факта , че при само двама централни защитници на разположение , единия остана на пейката ...
Мартинез все още не е готов напълно,затова не играе,но аз също имам съмнения,че лятото,а може би още зимата някои футболисти ще си тръгнат.
Само дано не е Мартинез,защото ми е един от любимците в отбора.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Мартинез не е в светлината на прожекторите но той беше ключова фигура за онова което направи Байерн миналата година. Абсолютен идиот и малоумник би го държал резерва. Ако Хави не се появи и събота в игра според мен ще е тенденциозно.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Der Führer
- Контакти:
Батстанчо написа:Билети само от нета.
Не мога да ви обясня какво стана при смяната на Рибери....................![]()
![]()
все съм чувал шум на стадиона ама такъв.......
За съжаление не споделям оптимизма ти ... Контенто игра централен защитник . С какво това ще допринесе за подобряване на формата му . Как ли се е почувствал Кирхов , при това положение . Той е здрав , включва се добре в малкото случаи когато го пускат да играе , а остана резерва на играч който не е централен защитник .
Мартинез ... спокойно може ше да запише някоя минута в решен мач . Да не би днес в по-напечен мач да беше по-оправдано включването му . Според мен Мартинез ще "изгори" за сметка на "сина" Алкантара
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...