ШЛ групова фаза: БАЙЕРН МЮНХЕН - Виктория Пилзен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Re: ШЛ групова фаза: БАЙЕРН МЮНХЕН - Виктория Пилзен

Мнениеот Батстанчо » 24 окт 2013 12:45

Точно от там.
Сериозни са, няма проблем.
За този мач ги купихме преди месец и цената беше супер-47 кинта.
Погледни сайта, ще намериш доста предложения.
Успех!

Потребителски аватар
white.stag
Контакти:

Мнениеот white.stag » 24 окт 2013 14:15

HoUs4oOL написа:Ако не се лъжа в първия мач за купата на Германия срещу Рехден( не съм сигурен,че името се пише така :mrgreen: )Байерн спечели с 0:5. :)

Точно с толкоз, браво добра памет имаш.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 24 окт 2013 15:30

Батстанчо написа:http://www.youtube.com/watch?v=z9aRJ9qYnVA&feature=youtu.be

Завиждам ти...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 24 окт 2013 16:39

за съжаление ми се струва , че лятото Кирхов и Мартинез , подобно на Супер Марио ( Гомез ) ще напуснат отбора . Явно Гуардиола е решил да изгони всички високи играчи от отбора . Иначе не мога да си обясня факта , че при само двама централни защитници на разположение , единия остана на пейката ...
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 24 окт 2013 18:08

Батстанчо написа:Точно от там.
Сериозни са, няма проблем.
За този мач ги купихме преди месец и цената беше супер-47 кинта.
Погледни сайта, ще намериш доста предложения.
Успех!

Ще пробвам. Иначе шансът да се докопам до билет чрез заявка към клуба е малък, тъй като доста от билетите отиват при фенклyбове и членове.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 24 окт 2013 22:22

Билети само от нета.
Е то си е за завиждане.........ама......и на мен ми липсват някои неща от България, за които аз ви завиждам!
Според мен няма проблем с Мартинез.
Първо е супер класа, второ е Испанец и трето не играе защото е след тежка контузия, иначе си беше на загрявката във видимо добро настроение.
Контенто игра защото е твърда резерва и срещу такъв противник може да се види дали е футболист, на който може да се разчита.
Определено показа, че е в час, ако и противника да беше боксова круша!
Гьотце и той как се развихри не е истина с каква техника и центриране разполага.
Ще се повторя, но Швайни ги изкърти! Не им даде топка!
Не мога да ви обясня какво стана при смяната на Рибери.................... :o :o :o все съм чувал шум на стадиона ама такъв.......
Наистина им се подигра снощии , ако не му дадат пустата златна топка ще е подигравка не само с него, Байерн и немския футбол но и със самата игра!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 25 окт 2013 16:15

Der Führer написа:за съжаление ми се струва , че лятото Кирхов и Мартинез , подобно на Супер Марио ( Гомез ) ще напуснат отбора . Явно Гуардиола е решил да изгони всички високи играчи от отбора . Иначе не мога да си обясня факта , че при само двама централни защитници на разположение , единия остана на пейката ...

Мартинез все още не е готов напълно,затова не играе,но аз също имам съмнения,че лятото,а може би още зимата някои футболисти ще си тръгнат.
Само дано не е Мартинез,защото ми е един от любимците в отбора.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 25 окт 2013 20:59

Мартинез не е в светлината на прожекторите но той беше ключова фигура за онова което направи Байерн миналата година. Абсолютен идиот и малоумник би го държал резерва. Ако Хави не се появи и събота в игра според мен ще е тенденциозно.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 26 окт 2013 21:40

Батстанчо написа:Билети само от нета.
Е то си е за завиждане.........ама......и на мен ми липсват някои неща от България, за които аз ви завиждам!
Според мен няма проблем с Мартинез.
Първо е супер класа, второ е Испанец и трето не играе защото е след тежка контузия, иначе си беше на загрявката във видимо добро настроение.
Контенто игра защото е твърда резерва и срещу такъв противник може да се види дали е футболист, на който може да се разчита.
Определено показа, че е в час, ако и противника да беше боксова круша!
Гьотце и той как се развихри не е истина с каква техника и центриране разполага.
Ще се повторя, но Швайни ги изкърти! Не им даде топка!
Не мога да ви обясня какво стана при смяната на Рибери.................... :o :o :o все съм чувал шум на стадиона ама такъв.......
Наистина им се подигра снощии , ако не му дадат пустата златна топка ще е подигравка не само с него, Байерн и немския футбол но и със самата игра!

За съжаление не споделям оптимизма ти ... Контенто игра централен защитник . С какво това ще допринесе за подобряване на формата му . Как ли се е почувствал Кирхов , при това положение . Той е здрав , включва се добре в малкото случаи когато го пускат да играе , а остана резерва на играч който не е централен защитник .
Мартинез ... спокойно може ше да запише някоя минута в решен мач . Да не би днес в по-напечен мач да беше по-оправдано включването му . Според мен Мартинез ще "изгори" за сметка на "сина" Алкантара
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”