Бундеслига: 1-ви кръг, БАЙЕРН - МЬОНХЕНГЛАДБАХ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Бундеслига: 1-ви кръг, БАЙЕРН - МЬОНХЕНГЛАДБАХ

Мнениеот HoUs4oOL » 09 авг 2013 23:42

Без Мартинез се получават много дупки в защитата.
Много странни смени Лам мина да играе полузащитник. :shock:
Да се надяваме,че е бил просто експеримент.
Но определено с тази схема с по един дефанзивен халф отбора ще бере ядове.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 09 авг 2013 23:44

Пореден мач в който не виждам този Байерн който трябва и може. Липсата на втори дефанзивен халф беше причината за толкова много положения пред нашата врата и при такова положение срещу един по-силен противник ще имаме огромни проблеми (пример Дортмунд за суперкупата). Очевадно е че трябва Мартинес да е титуляр заедно със Щайгер. Насищането на халфовата линия не довежда до нищо положително. Мюлер се лута в навалицата и не може да покаже качествата си а като прибавим и че Манджукич постоянно се връща назаде става абсолютна блъсканица. Тотално сбъркани смени като след тях кой къде играеше едва ли някой може да каже. Ако продължава така ще имаме големи проблеми а мача с Челси наближава.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

germibobi
Контакти:

Мнениеот germibobi » 09 авг 2013 23:46

A за дузпите, какво мислите? Тия коментаторите от Европспорта яко нахраниха Байерн с обяснения как били подпирани от край време. Това са пълни глупости.

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 09 авг 2013 23:48

Този сезон ми се струва, че ще има работа за ето този човек.

[offtopic][center]Изображение[/center][/offtopic]
Дано не се окажа прав!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 09 авг 2013 23:54

germibobi написа:A за дузпите, какво мислите? Тия коментаторите от Европспорта яко нахраниха Байерн с обяснения как били подпирани от край време. Това са пълни глупости.

Два пъти игра с ръка. Решението си беше правилно. След това в интервю за "Sky" дори и вратаря на Гладбах си призна, че е имало дyзпи след като изгледа повторенията.
Но все пак доста куриозна ситуация. Пък и един и същ играч ги направи двете дyзпи.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 авг 2013 00:02

germibobi написа:A за дузпите, какво мислите? Тия коментаторите от Европспорта яко нахраниха Байерн с обяснения как били подпирани от край време. Това са пълни глупости.

Коментаторите едва ги изтраях. На единия всяка втора дума му беше "хм", замислям се дали да не ги гледам по ARD, въпреки че не зная немски. Първата според мен беше дузпа: защитникът удари топката, а не тя него, а за втората не можах да видя хубави повторения и не смея нищо да твърдя. Но и съдия в нашето първенство не би свирил две поредни дузпи, ако няма железни основания. А това, дето наговориха коментаторите след дузпите беше пълна идиотщина. Те още в началото ме ядосаха, чудейки се защо Швайнщайгер е пуснат вместо Алкантара.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 авг 2013 00:06

doktora25 написа:

Коментаторите едва ги изтраях. На единия всяка втора дума му беше "хм", замислям се дали да не ги гледам по ARD, въпреки че не зная немски.

На Тишански си му е навик да каже ''хм'' поне 40 пъти за 90 минути. :lol:
А относно дузпите втората за мен поне беше пресилена.
Доста глупаво заглавие са пуснали гонга...
''ВИДЕО: Гуардиола тръгна с победа в Бундеслигата след съдийско рамо ''
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 10 авг 2013 00:41

Всеки си интерпретира дузпите както му дойде, в това число и коментаторите. Английските такива казаха, при първата дузпа, че това било естественото движение на ръката му... Мен ми се стори малко странно така да смъкне рязко ръце, а и топката остана (и оставаше) в игра. Не е като да е излизала аут. Втората дузпа и аз не видях много добро повторение, но пак имаше игра с ръка. Колко умишлена и дали движение на ръката му е било естествено... не знам.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 10 авг 2013 14:47

Сега, като поотмина емоцията от мача, мога да кажа следното, като разчет:

Много тъпи отигравания на Данте! Най-вече задържаше топката излишно или опитваше някакви 40 метрови пасове из трибуните... Безсмислено не, тъпо не, ами не знам как да го нарека това, защитника ти да опитва такива пасове към крилата, когато в халфовата линия имаш Кроос и Щайгер.
Въобще, когато Данте дойде миналия сезон, играеше много спокойно и внимателно. После сякаш към края на сезона си повярва и започна да задържа топката излишно.
За гола не го виня, при условие, че Нойер не му е викнал, но като гледам как той самия скочи на плонж и се ядоса на Данте след това, предполагам го е предупредил, но бразилското в защитника е "обадило"

Без Мартинес до Щайгер не става... Губят се много топки, а с тези супер-атакуващи бекове ще берем ядове, когато ни хванат на контри.

Мюлер едно, че изглежда сякаш не е много във форума, но и се губеше по терена. Става страшна въртележка - Робен, Рибери, Мюлер, Кроос, Щайгер и Манджукич са навсякъде по терена, което от една страна е хубаво и ми харесва, обаче от друга почват да си пречат.
Може би трябваше Кроос да започне зад Марио, а до Щайгер да е Мартинес.

И въобще, защо налага Кирхов опорен/разиграващ халф, като на скамейката е Хави? Единственото логично обяснение е испанеца да не е във форма. Рано или късно Замер ще трябва да се намеси.

Мача с Челси идва, а преводача ще скочи на Пеп със всички сили.

ПП: Поне Нойер показа, че е в час вчера. На това обърнаха внимание и коментаторите (английските). За 30 мин. би само няколко аута и два-три паса, но когато трябваше да спасява голов удар, го направи.
И още нещо, макар да не помня точната цифра, Нойер има около 75%(ако не и повече) отразени удари за миналия сезон в Бундеслигата, което е рекорд.

И още - поне според рекламата на ЕС2 Бундеслигата е първенството с най-високата средна посещаемост във Света, както и първенството с най-големия среден брой отбелязани голове за кръг (за миналата година). Кой го гледа тва скучното немско първенство, където има само два коня?
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Байерн”