Юп Хайнкес: Левандовски ще последва Гьотце
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Юп Хайнкес: Левандовски ще последва Гьотце
Много футболисти се събраха,дано Гомез не бъде продаден....
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- KategorieC
- Контакти:
Значииии, гледам че са писали фенове на почти всички отбори от света, само не и нашите. Това с Левандовски е стара новина, но Байерн нямат право да говорят, без да са пратили оферта- нарушаване на разпоредбите на УЕФА. Той затова Ватцке се изказа вече по темата.
Хумелс остава, Барса като се събудят, ще сменят гащите след полюцията и те така... Папастопулос или както се пише, е заместник на Сантана, който напуска и по всяка вероятност ще играе в Шалке(1 млн евро е сумата за напускане). М/у другото трансферът на гърка в Дортмунд още не е финализиран и има вероятност и да не стане, защото Вердер искат освен 8 млн. клаузата и 10 млн. при определени постижения. 18 млн. за този играч- are u kiddin' me ?
Напускащите отбора са, по всяка вероятност: Лайтнер, Битенкорт, Кох, Шийбер, Левандовски и Сантана. Дотук имаме отправени оферти за Кевин де Брюин 15+ млн, Кристиян Ериксен (Аякс) 12+ млн, Едгар Приб ( 2,5 млн), Бернардо 12 млн . За нападател има много спекулации, предполагам, че най-накрая ще вземем Дзеко(поне така ми се иска на мен) + още някой. Тази седмица ще има новини с обявени и финализирани договори. Барса кой искала- да си го иска, МЮ кой искал- да си го иска! Да говорим с факти, а не със спекулации.
Преди бях писал, че ще продавате Гомез, не ми вярвахте, сега се надявам да ми повярвате.
Хумелс остава, Барса като се събудят, ще сменят гащите след полюцията и те така... Папастопулос или както се пише, е заместник на Сантана, който напуска и по всяка вероятност ще играе в Шалке(1 млн евро е сумата за напускане). М/у другото трансферът на гърка в Дортмунд още не е финализиран и има вероятност и да не стане, защото Вердер искат освен 8 млн. клаузата и 10 млн. при определени постижения. 18 млн. за този играч- are u kiddin' me ?

Напускащите отбора са, по всяка вероятност: Лайтнер, Битенкорт, Кох, Шийбер, Левандовски и Сантана. Дотук имаме отправени оферти за Кевин де Брюин 15+ млн, Кристиян Ериксен (Аякс) 12+ млн, Едгар Приб ( 2,5 млн), Бернардо 12 млн . За нападател има много спекулации, предполагам, че най-накрая ще вземем Дзеко(поне така ми се иска на мен) + още някой. Тази седмица ще има новини с обявени и финализирани договори. Барса кой искала- да си го иска, МЮ кой искал- да си го иска! Да говорим с факти, а не със спекулации.
Преди бях писал, че ще продавате Гомез, не ми вярвахте, сега се надявам да ми повярвате.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Айде стига вече... станаха 2 пъти шампиони и дай да им изкупим целия отбор... Не искам жълти в Байерн, не му пука колко са добри... Левандовски да отива в Сити за Джеко и още някъв лев...

Аз също не съм фен на трансфера на Лева в БАЙЕРН. Това обаче е добра поличба. Не бях ентусиаст и за Данте, Хави Мартинес, ван Гаал. Просто не очаквах, да помогнат чак толкова на отбора. За щастие съм бил в абсолютна грешка
П.П. За Пеп също не съм във възторг. Това май е на добре

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:Аз също не съм фен на трансфера на Лева в БАЙЕРН. Това обаче е добра поличба. Не бях ентусиаст и за Данте, Хави Мартинес, ван Гаал. Просто не очаквах, да помогнат чак толкова на отбора. За щастие съм бил в абсолютна грешка![]()
Ами реално погледнато в момента в Байерн има достатъчно нападатели.
Не мисля,че има нужда от още,освен ако Гуардиола не е решил да се разделя с някой.....
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
KategorieC написа:Напускащите отбора са, по всяка вероятност: Лайтнер, Битенкорт, Кох, Шийбер, Левандовски и Сантана.
Не мисля, че точно Лайтнер и Битенкурт ще напуснат - млади момчета са и върху тях тепърва ще се гради отбора.
Сантана вече е официално е Шалке , а Сократис в Борусия.