БЛ:Байерн Мюнхен:Аугсбург\11.05.2013\16:00ч.\
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: БЛ:Байерн Мюнхен:Аугсбург\11.05.2013\16:00ч.\
Според мен Гомес трябва да го задържим на всяка цена. Доказан голмайстор който е свикнал с отбора и предишните 2 сезона вкарваше над 50 гола. Човека беше половин година контузен влезе в игра и започна да вкарва от първия мач. Ако беше здрав 100% щеше да се доближи до 40те гола и Манджукич щеше да е твърда резерва. Голяма глупост ще е ако го продадем.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Днес коментаторите на ЕС2 коментираха пък какво ще става с Кроос. За 3-те позиции (зад нападателя и двете крила) имаме Кроос, Гьотце, Робен, Рибери, Мюлер и Шакири...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:Днес коментаторите на ЕС2 коментираха пък какво ще става с Кроос. За 3-те позиции (зад нападателя и двете крила) имаме Кроос, Гьотце, Робен, Рибери, Мюлер и Шакири...
Е,както каза и коментатора това е луксозен проблем.

Но честно казано ми се ще да се залага на Кроос все пак е юноша на клуба,но не ми се вярва.
Не ми се ще никой от гореспоменатите от теб футболисти да напускат,въпреки че Робен най-вероятно ще се търси друг клуб лятото.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Искам си Акаунта
HoUs4oOL написа:dxl написа:Днес коментаторите на ЕС2 коментираха пък какво ще става с Кроос. За 3-те позиции (зад нападателя и двете крила) имаме Кроос, Гьотце, Робен, Рибери, Мюлер и Шакири...
Е,както каза и коментатора това е луксозен проблем.![]()
Но честно казано ми се ще да се залага на Кроос все пак е юноша на клуба,но не ми се вярва.
Не ми се ще никой от гореспоменатите от теб футболисти да напускат,въпреки че Робен най-вероятно ще се търси друг клуб лятото.
Още не се знае каква схема ще използва Гуардиола , а коментаторите вече нареждат и състава

От изброените играчи Шакири , Мюлер и Гьотце са мултифункционални . Тоест могат да играят и на трите позиции зад нападателя . Рибери и Робен са доказали , че зад нападателя не могат да играят . А Кроос не е толкова ефективен по крилата . Другото предимство на Кроос е физиката му , която му позволява да играе и на по-дефанзивна позиция . Дори и да приемем че никой от тях няма да бъде продаден - Рибери и Робен са чупливи играчи , а с годинките няма да стават по-здрави . Имат не-повече от 2 години футбол на ниво пред себе си . Докато Мюлер , Кроос , Гьотце и Шакири съвсем спокойно могат да изкарат 6-7 години в Байерн . Нещо което Гуардиола обича - да работи с играчи които да са дълго време част от отбора .