Ще се докаже ли Гуардиола като голям треньор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Ще се докаже ли Гуардиола като голям треньор?

Мнениеот DmG » 04 май 2013 17:35

Foreigner написа:Ако съдиите са с него и вземе Меси...
Очаквам да изхвърчи преди зимата.

Само неразбиращ от футбол може да каже такава глупост , със тези играчи няма как да не спечели някои мачове И НЯМА КАК БАЙЕРН ДА СМЕНЯТ ТРЕНЬОРА НА 6 МЕСЕЦА .... Е нормално да имаш такова мнение , защитаваш съдийските грешки за сините , мразиш Бербатов и Ботев Пд. Жалкар ....

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 май 2013 17:52

Гледам , че темата пълна с познавачи на немския и испанския футбол ... ма да си кажа мнението и аз все пак . :mrgreen:
1. Няма гаранция за нищо на този свят ... в това число и какво ще се случи с Гуардиола начело на Байерн . Може да се провали , може да и превърне отбора в доминатор . Моето мнение е , че Байерн може да стане по-добър , А гуардиола е човека който може да го направи . Друг е въпроса дали ще се случи това . За пореден път - Байерн няма да играе тика -така ... защото няма подходящи изпълнители . Всъщност , този стил ще си умре заедно с това поколение на Барса . Това че Гуардиола разви този стил до съвършенство , не означава че умее само това . Всъщност - Гуардиола беше принуден да го направи , поради факта че с такъв материал разполагаше . Спомнете си той пробва и варианта с таран ( Ибрахимович ) , който за Барса се оказа неуспешен . За негов късмет имаше един Меси в отбора . Без Меси , Барса е просто един добър отбор . Иначе казано - без Меси няма тика-така . Това което отличава Гуардиола от другите треньори е желанието му неговия отбор да владее тотално контрола над мача . В Барса това ставаше с безбройни подавания ... в Байерн съм сигурен че ще е по-друг начин . Аз лично очаквам че Байерн догодина ще е доста по-агресивен .
2. Хайнкес - много добър треньор , но да не забравяме че миналата година спечели ... 3 калъфки . Аз продължавам да твърдя че основната вина за загубения финал в ШЛ миналата година е негова . Тези които твърдят , че Гуардиола ще получи готов отбор от Хайнкес , да си спомнят че Хайнкес получи готов отбор от Ван Гаал... За мен разликата в представянето на Байерн миналата и тази година се дължи на присъствието на Замер ... Още с привличането на Хайнкес , всички бяха наясно че това е временен вариант . Може би ако миналата година беше вдигнал купара в ШЛ щеше да си уреди оставането за по-дълъг период от време . Аз лично си мисля , че Гуардиола още през лятото е бил "уговорен" за Байерн . Говори се , че именно той е в основата на трансфера на Мартинес .
Аз лично съм доволен от факта , че Пеп ще е следващия треньор на Байерн поради една основна причина - той обича ше да работи с играчи които са продукт на школата на Барса . Очаквам това да се случи и Мюнхен . За да не се получават ситуации като тази с Хумелс , който беше буквално "подарен" на Борусия .

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 04 май 2013 18:05

DmG написа:

Само неразбиращ от футбол може да каже такава глупост , със тези играчи няма как да не спечели някои мачове И НЯМА КАК БАЙЕРН ДА СМЕНЯТ ТРЕНЬОРА НА 6 МЕСЕЦА .... Е нормално да имаш такова мнение , защитаваш съдийските грешки за сините , мразиш Бербатов и Ботев Пд. Жалкар ....

Е то много ясно, че ще спечели някой мачове. То и такъв капацитет като теб да го направят треньор все ще спечели някой мач с тези играчи. КОЛКО ВРЕМЕ СТОЯ СЕГАШНИЯТ ТРЕНЬОР ПРЕДНИЯТ ПЪТ???
Bayern Munich 28 April 2009 30 June 2009 5 4 1 0 12 5 +7 80.00
Bayer Leverkusen 1 July 2009 30 June 2011 84 44 26 14 166 94 +72 52.38
Bayern Munich 1 July 2011 30 June 2013 104 79 11 14 259 66 +193 75.96
Не мразя нито Ботев, нито Бербатов. Иначе си прав, жал ме е за тях.
Вече ме хвана жал и за теб.
МЪЛЧИ И СЛУШАЙ! 8-)
...

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 04 май 2013 18:32

Foreigner написа:
DmG написа:

Е то много ясно, че ще спечели някой мачове. То и такъв капацитет като теб да го направят треньор все ще спечели някой мач с тези играчи. КОЛКО ВРЕМЕ СТОЯ СЕГАШНИЯТ ТРЕНЬОР ПРЕДНИЯТ ПЪТ???
Не мразя нито Ботев, нито Бербатов. Иначе си прав, жал ме е за тях.
МЪЛЧИ И СЛУШАЙ! 8-)

Колко си глупав , но жалък нагъл левскар си и ти е простено . БИЛ Е ВРЕМЕНЕН ДО КРАЯ НА СЕЗОНА :) Пеп временен ли е ? жалкар смени спорта !

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 04 май 2013 18:34

Когато босовете в Байерн се изказваха относно привличането на Гуардиола, те споменаха, че е имало дълги разговори и Пеп ги е убедил с уменията си и визията, която е имал. Не е случаен и фактът, че е пренебрегнал повечето пари и е избрал Мюнхен.
Аз също не смятам, че той ще се опита да прилга тики-така в Байерн, също така не смятам, че ще си навлече гнева на феновете изритвайки някои от любимците в Мюнхен. Но има неща дори и в този Байерн, които Гуардиола би могъл да подобри.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 май 2013 19:01

Пичове харесващи Байерн, според вас колко човека ще прочетат написаното от вас? 1, 2 или дори 3- ма ;)
Не разбрахте ли, че Пеп е бездарен страхливец :)
П.п.Препоръчвам, някой да направи ОФИЦИАЛНА АНТИТФЕН тема за Пеп. Ама да не е в раздела на Бавария.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 май 2013 23:35

Звездите нищо не ми отговориха на този въпрос. :mrgreen: ;)

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 05 май 2013 00:34

Имайте в предвид, че освен Пеп в Байерн ще са още Замер, който ще казва на Пеп: "Да, това може, но онова не", освен него имаме и Ули, който ако не бъде осъден и тикнат в затвора, ще казва на Замер: "Да, да, предай това на Пеп, но за другото не", а след това имаме и Кале, който е председател на борда на директорите - т.е. изказва тяхната гледна точка (изпълнителните директори, както и крупните инвеститори в отбора - Адидас, Ауди, УниКредит, ДойчеТелеком и тн.)

Не си мислете, че Пеп ще дърпа конците изцяло. Може би в съблекалнята да, но да тръгне да променя философията и структурата на клуба, като това да напълни клуба с футболисти с ръст 165-175, които ще си подават по земя или ще се сцепват да симулират, или пък постоянно ще се драка с реферите и другите треньори, като в Испания... Мисля, че тези неща са му били обяснени още когато са преговаряли.

Преди време Ули беше казал, че никога не би взел Моуриньо за треньор, защото не може да си позволи да даде цялата власт в отбора на един човек. Все пак тук не говорим за едноличен собственик на отбора, а за акционерно дружество, в което влизат и феновете...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 05 май 2013 17:52

DmG написа:
Foreigner написа:
DmG написа:

И НЯМА КАК БАЙЕРН ДА СМЕНЯТ ТРЕНЬОРА НА 6 МЕСЕЦА ....

КОЛКО ВРЕМЕ СТОЯ СЕГАШНИЯТ ТРЕНЬОР ПРЕДНИЯТ ПЪТ???
МЪЛЧИ И СЛУШАЙ! 8-)

Колко си глупав , но жалък нагъл левскар си и ти е простено . БИЛ Е ВРЕМЕНЕН ДО КРАЯ НА СЕЗОНА :) Пеп временен ли е ? жалкар смени спорта !

Нещо обърна плочата, май. Абе то и Ди Матео беше временен...
Обикновеният глупак като му покажат фактите ще замълчи, но малоумника ще продължи да си дърдори, а тапунгера направо ще обвини другите за глупави. Намери се в картинката.

п.с. И си смени аватара, пейката отдавна го изхвърлиха от Юнайтед!
...

Върни се в “Байерн”