Ще се докаже ли Гуардиола като голям треньор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Ще се докаже ли Гуардиола като голям треньор?
Байерн няма никакви шансове с Гуардиола в ШЛ....още повече че Бог Жозе се връща в ЧЕЛСИ, и от следващия сезон започва злокобна синя хегемония както в Англия, така и в Европа....мдам... 

Като гледам коментарите, все едно въпроса е "Ще се докаже ли Воин Войнов като треньор на Монтана?". В Байерн си знаят работата. И за Хайнкес всички обяснявахме, че не става за треньор на Байерн (особено след финала с Челси), ама те на... Дайте да не приказваме глупости.
angelofdeath написа:Не знам, как изобщо се съгласи да поеме германски отбор, бил той и Байерн Мюнхен. Не разбирам и защо немците ще махат треньора извел ги до такъв сериозен успех, защото съм обеден, че ще вземат и Лигата.
За пореден път го казвам - ръководството на Байерн искаше да предложи нов договор на Хайнкес още през 2012. Тогава обаче той каза, че ще говори за нов договор чак след празниците (25.12.12). Явно са имали вътрешни разговори, на който той е отказал да предпопише, защото Байерн са стигнали до договорка с Гуардиола още на 18 Декември, ако не се лъжа.
Не знам какво им е казал Хайнкес, защото той и до момента не казва дали ще се откаже или ще се пробва другаде, но съм сигурен, че Ули и Кале щяха да преподпишат с Хайнкес дори и за една година, пред това да вземат Пеп.
С две думи - Пеп идва, защото Хайнкес или се пенсионира, или няма да поднови договора си. Не е обратното - Хайнкес да напуска, защото идва Пеп... Много го разбирате футбола, всеки ден четете новини, пък тва не го разбрахте, въпреки, че бе казано поне 20 пъти във форума...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Байерн няма никакви шансове с Гуардиола в ШЛ....още повече че Бог Жозе се връща в ЧЕЛСИ, и от следващия сезон започва злокобна синя хегемония както в Англия, така и в Европа....мдам...
Ако не се класирате за ШЛ, Моу сигурно ли е, че се връща?

Не се заяждам питам сериозно.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
MoNteSo написа:Чудя се какво означава "голям треньор" когато ти се осигуряват всички футболисти които поискаш. Юрген Клоп е голям треньор, защото след всяка продажба на футболист намира десет пъти по-евтин негов заместител, който върши същата, ако не и по-добра работа!
Ето това е интересно мнение! Не че задължително е правилно, защото понякога и големите треньори със скъпите трансфери пак се провалят.
В действителност, обаче, трябва да се отбележи, че да си конкурентно способен във вътрешното първенство, а а в ЕКТ вече трябват сериозни средства... Дортмунд за момента се справят много добре. Макар и да загубят Гьотце и Левандовски, то поне парите, които ще вземат за тях са много добри. (Единия е юноша на клуба, а Левандовски мисля, че премина в BVB за 3-4 млн. евро...)
Очевидно са се поучили от предните си грешки, като например трансферът на Марсио Аморозо и нулевата година, което едва не доведе до фалит.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
fr3ak_boy написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:Байерн няма никакви шансове с Гуардиола в ШЛ....още повече че Бог Жозе се връща в ЧЕЛСИ, и от следващия сезон започва злокобна синя хегемония както в Англия, така и в Европа....мдам...
Ако не се класирате за ШЛ, Моу сигурно ли е, че се връща?![]()
На някои места пишат, че не зависи от класирането ни в ШЛ.

Относно темата: И аз да стана треньор в Байерн СЕГА, и аз няма да успея да го срина.

[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]
drago911 написа:Относно темата: И аз да стана треньор в Байерн СЕГА, и аз няма да успея да го срина.Юп Хайнкес ги направи голям отбор. С оглед на ресурсите, с които разполагат, Плешото само ще бере плодовете на труда на другиго.
Не е глупав, лисицата...
Имайте в предвид, че като изключим Данте, Мартинес и Манджукич, то отбора на Байерн е същия, който загуби финала миналата година. Не че трима играчи са малко, а и ако отдадем на загубата на това, че Байерн нямаха късмет, то пак не бяха чак пък толкова убедителни, както този сезон.
Мисълта ми е, че загубената титла, купа и ШЛ миналата година мотивираха играчите и това подейства като катализатор. Не че подценявам Хайнкес. В никакъв случай - определено се вижда колко грамотен такчиески треньор е. Изцяло зависи от Пеп дали ще може да мотивира игрчите и догодина, и дали ще надгради над това.
drago911 написа:fr3ak_boy написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:Байерн няма никакви шансове с Гуардиола в ШЛ....още повече че Бог Жозе се връща в ЧЕЛСИ, и от следващия сезон започва злокобна синя хегемония както в Англия, така и в Европа....мдам...
Ако не се класирате за ШЛ, Моу сигурно ли е, че се връща?![]()
На някои места пишат, че не зависи от класирането ни в ШЛ.В Челси просто се чувствал обичан.
![]()
Относно темата: И аз да стана треньор в Байерн СЕГА, и аз няма да успея да го срина.Юп Хайнкес ги направи голям отбор. С оглед на ресурсите, с които разполагат, Плешото само ще бере плодовете на труда на другиго.
Не е глупав, лисицата...
Стига да поискаш, можеш. Купуваш Пике, Станко Йовчев и Валдес и почваш да береш "плодовете" на труда си.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Ако съдиите са с него и вземе Меси...
Очаквам да изхвърчи преди зимата.
Очаквам да изхвърчи преди зимата.
...
В реда на мисли за Барса-Пеп-Байерн - нали каталунците се оплакаха, че физически Байерн били в пъти по-добре от тях. Ами, вместо сегашния треньор, нека вземат Феликс Магат. Той ще ги сцепи от гимнастика. :D Ще карат колела, ще плуват, ще тичат.... сериозно. Тоя гони 60, а прави километрични планински преходи с футболистите си и ги критикува за това, че били мрънкали, че нямало вода... След като той самия също не бил пил вода.