Ще се докаже ли Гуардиола като голям треньор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ще се докаже ли Гуардиола като голям треньор?
Чудя се какво означава "голям треньор" когато ти се осигуряват всички футболисти които поискаш. Юрген Клоп е голям треньор, защото след всяка продажба на футболист намира десет пъти по-евтин негов заместител, който върши същата, ако не и по-добра работа!
ogrizko написа:Santiago Munezz написа:Не той никога не е бил голям няма и да бъде.Гледайте само как ще срине могъщия Байерн.
Дали ще успее да се издъни още в първия сезон според теб? Би било странно.... с толкова силен отбор, какъвто е Байерн в момента ...и с футболистите дето ще се привлекат лятото![]()
Между другото се чудя и дали ще се опитва да прилага тики-така, защото в момента директния стил на Байерн носи доста успех... с тики така ще се загуби чара, нямат Меси ...отборите се научиха да противодействат, а и пак взе да доскучава вече
Според мен с този отбор няма как да се издъни още първия сезон. Ама и на ръководството за какво им е, да ги питаш, при положение, че толкова силен Байерн не е имало поне в последните 10 години.
А тики-така в Германия не върви! (то май вече никъде не върви ама айде)
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
we are the champions написа:Тоя до сега само едно е доказал![]()
отива където всичко е на готово.
Факт.
- Jorkorazporko
Хайнкес е доста по - добър! Огромна грешка на ръководството на Байерн! Гуардиола трудно ще успее в Германия!
we are the champions написа:Тоя до сега само едно е доказал![]()
отива където всичко е на готово.
И къде точно е това, дето е ходил наготово? Щото аз се сещам само за едно място досега, където е ходил - Барселона - и там не беше бъш наготово, щото тогава бяха закъсали с парите и разпродаваха звездите си. Той направи чисто нов отбор, с който не съм толкова сигурен, че се е провалил

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Слаб треньор , противен - мазен .
Нищо няма да направи у Байерн , най много да ги направи шампиони поради липса на конкуренция ама знае ли човек дали и това ще направи .
А, ако направи нещо повече от очакваното то със сигурност няма да е негова заслуга ,а на силното ръководство в лицето на Матиас Замер и Ули Хьонес .
Нищо няма да направи у Байерн , най много да ги направи шампиони поради липса на конкуренция ама знае ли човек дали и това ще направи .
А, ако направи нещо повече от очакваното то със сигурност няма да е негова заслуга ,а на силното ръководство в лицето на Матиас Замер и Ули Хьонес .
Според мен беше грешка наемането му в Байерн. Мисля,че в Испания е много по-лесно,ако си спомняте,там и дърво като Чичовото беше голмайстор.То затова и джуджето Меси не ходи никъде,на друго място ще го разкрият(справка-мачовете му в националният на Аржентина,пълна нула).Хайнкес е класи над Гуардиола.
-
- Контакти:
Не знам, как изобщо се съгласи да поеме германски отбор, бил той и Байерн Мюнхен. Не разбирам и защо немците ще махат треньора извел ги до такъв сериозен успех, защото съм обеден, че ще вземат и Лигата. Гуардиола взе Барса в най-силния им период и затова просперира. Дали ще успее и на друго място ще видим след време. Защото не забравяйте, че политиката на Байерн е съвсем различна от каталунската. Момента за Барса е сериозен и трябва смяна на поколенията, но не вярвам, че Виланова ще успее да го извърши. Гуардиола взима готов отбор, шампион и ще го гледат под лупа. А, като чужденец ще му е още по-трудно!
Тоя, ако накара Байерн да играе с по 10035234234234 паса като предния му тим трябва да бъде обесен ритуално в центъра на Мюнхен.