ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

haha

Re: ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона

Мнениеот haha » 20 апр 2013 21:59

Дано нещата се развият както при последните сблъсъци между двата отбора.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 апр 2013 22:04

Много важно ще е Байерн да не допуска гол в първия мач!
Барселона ще бъде по-уязвима в защита,така че баварците трябва да се възползват.
Трябва да ги бием с колкото може повече голове,надявам се на 2/3:0. :twisted:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 20 апр 2013 22:05

Мача е троен откъдето и да го погледна. Защитата на Барселона е доста по-слаба от нашата и очаквам да им вкараме. Ако опазим Меси имаме голям шанс да бием на 0. Мисля че Байерн ще са по-добре физически като това се видя и срещу Ювентус където дори последните минути имахме сили за дълги спринтове в атака а и в Бундеслигата бием на ходом. Прогнозата ми е 2:0 с голове на Гомес и Рибери. Няма да е болка за умиране дори ако бием с 2:1 все пак след такъв резултат елиминирахме и Манчестър и Реал които според мен миналата година бяха в пъти по-добри от Барселона тази година. Само БАЙЕРН.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 20 апр 2013 22:13

С оглед на добрата игра на Боатенг последните мачове си мисля че Юп ще му гласува доверие а и срещу бързите и ниски играчи от Барселона ще е по удачен вариант спрямо по-тромавия Буйтен който беше полезен срещу високите играчи на Ювентус и Арсенал. Другата дилема ще е Писаро или Шакири зад нападателя като задължително според мен " стъкления " трябва да е на пейката.
Нойер Лам Данте Боатенг Алаба Мартинез Швайнщайгер Рибери Шакири/Писаро Мюлер Гомес.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 20 апр 2013 22:13

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
Lahm.21
Контакти:

Мнениеот Lahm.21 » 20 апр 2013 22:26

Победителят от тази двойка ще е новия европейски шампион.!!! [b]Himspiel 3:0 Ruckspiel 1:1 MIA SAN MIA[/b]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 апр 2013 22:30

Neron написа:С оглед на добрата игра на Боатенг последните мачове си мисля че Юп ще му гласува доверие а и срещу бързите и ниски играчи от Барселона ще е по удачен вариант спрямо по-тромавия Буйтен който беше полезен срещу високите играчи на Ювентус и Арсенал. Другата дилема ще е Писаро или Шакири зад нападателя като задължително според мен " стъкления " трябва да е на пейката.
Нойер Лам Данте Боатенг Алаба Мартинез Швайнщайгер Рибери Шакири/Писаро Мюлер Гомес.

Не вярвам да остави Робен на пейката...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 20 апр 2013 22:34

Моето скромно мнение е,че Барса е най-слабия отбор от останалите три на 1/2 финалите. Преди някой от нашите да ме нахрани,че не съм истински фен и т.н.. само ще кажа че обичам този отбор от над 22 години вече (аз съм на повече),много преди Меси,Роналдиньо,Ривалдо и Роналдо да облекат червено-синята фланелка....тоест не станах фен на Барса заради някой от 4-мата. Всеки един отбор има силни и слаби моменти,но мисля,че Барса в момента няма защита,нито нападение,а за вратар направо да не говориме...Байерн на свой ред е силен,при това много силен на всеки един пост,още повече над Хайнкес няма напрежение,каквото и да стане,той напуска поста,а някои играчи напускат клуба,така,че ще се раздават на 110%. Аз съм доволен,че стигнахме до тук,надявам се и на повече,но времето ще покаже.
Относно това дали Реал ще спечели 10-тата купа,ако не го направят тази година,ще бъде следващата или по-следващата,но ще я спечелят,защото това все пак е Реал М,а не Разлог.

На всички,които наричат Меси или К.Роналдо или Рибери смешници,грозници,гейове.... мога само да ги попитам: "Щом някой от тези тримата е смешник,тогава ТИ къде си в хранителната верига ?! "

...и така,всеки си има мнение,надявам се да продължим,но много се съмнявам. Извинявам се на всички,които не гледат реално на нещата и не си свалят фенските очила.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 20 апр 2013 22:43

Трябва да си преместите стадиона в Съдийски :)

Върни се в “Байерн”