Честито, Байерн много ги харесвам и са ми от любимите. Айде требъл

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Biris Norte написа:Браво честито доста оспорвано първенство !
pesho_1913 написа:Досущ като Примера Дивисион и останалите топ шампионати
MCMXIII написа:БЛ приключи ли? О......n.
Biris Norte написа:MCMXIII написа:БЛ приключи ли? О......n.
Е вече си има шампион другите за какво са пълнеж!
old_traff написа:Mia san MEISTER!![]()
Честито, Байерн много ги харесвам и са ми от любимите. Айде требъл.
[center]Юсейн Болт: Байерн Мюнхен е впечатляващ [/center]
[center]"Този отбор направи нещо изключително, с удоволствие гледам мачовете на тима", призна най-бързият човек и [/center]
Вчера Байерн Мюнхен стана най-бързият шампион в историята на Германия. Тимът получи поздравленията на най-бързия човек на планетата Юсейн Болт, който посещаваше преди време лекаря на клуба Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт.
"Впечатляващо е какво прави Байерн Мюнхен през този сезон", сподели ямайският спринтьор пред вестник "Билд ам Зонтаг". "Толкова рано, с такава голяма преднина, да станеш шампион в толкова силно първенство - това е нещо изключително. Първо бих искал да поздравя Басти (б.р. Бастиан Швайнщайгер), както и целия отбор."
"Треньорът Юп Хайнкес свърши чудесна работа. Аз съм наясно колко много труд хвърлиха момчетата зад сцената, за да постигнат всичко това. С удоволствие гледам мачовете на Байерн. Басти е шефът в центъра на терена, моторът на отбора. Мюлер, Кроос, Робен и Рибери са винаги много опасни, създават много положения. А новите попълнения правят отбора по-силен." "Футболистите трябва да се насладят на момента. Ако изчакват с партито, навярно през лятото ще имат още някоя причина в повече да спретнат още по-голямо празненство - не само със сребърната салатиера, но може би с Шампионската лига и купата на Германия!"
"Аз бях много разочарован, че любимият ми Манчестър Юнайтед отпадна от ШЛ. Мисля, че Байерн има големи шансове да спечели турнира, ако тимът отново покаже най-добрата си форма", завърши Болт.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта