БЛ: 28-ми кръг, ФРАНКФУРТ - БАЙЕРН
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: БЛ: 28-ми кръг, ФРАНКФУРТ - БАЙЕРН
Колкото повече резерви вземат участие в този мач толкова по-добре. Изхода от сблъсъка с Ювентус не е решен и трябва да запазим физическите сили на основните си играчи. Хайнкес трябва да е наясно със стартовия състав за сряда и да остави някой от титулярите да си почине като според мен най-голяма нужда от почивка има Лам който не помня да е пропускал мач. Очаквам победа без значение кой ще играе и кой не явно целта е в БЛ да не допуснем загуба на точки.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- housestyle
- Контакти:
Надявам се Хайнкес да направи колкото се може повече ротации,защото ни чака тежък мач с Ювентус.
Победа тук ни гарантира салатиерата,така че се надявам на победа!
0:3!
Победа тук ни гарантира салатиерата,така че се надявам на победа!
0:3!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- dreben23
- Контакти:
2-1 за Айнтрахт 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Една победа - за респект от другата страна на Алпите.
[center]
[/center]

- BAYERNULTRAS
- Контакти:
Мисля си, че мача ще бъде лек. Франкфурт загубиха доста качество в играта си и последните няколко мача имат предимно хиксове и загуби. Като изключим последния кръг, гостуването на най-слабия в Бундеслигата Гроитер Фюрт, който впрочем им отбеляза 2 гола (като до преди това за цял сезон в БЛ имаха общо 4 отбелязани на свой терен), представянето им е трагично напоследък за разлика от това на Баварците, които са в прекрасна форма. Предполагам че ще видим в игра повече играчи, които не играят редовно, което пък ще вдигне мотивацията на отбора и според мен ще донесе 3 точки както и вече математически сребърната салатиера : )) Моята прогноза е 0:2 като силно се надявам да не допуснем гол, а и нещо отвътре ми става хубаво като видя първи Байерн, втори Миньорите, трети Байер и четвърти другите Миньори. Някак си мисля, че по добри немски представители в европейските клубни турнири за догодина няма : ), пък Айнтрахт - ЛЕ
I DO IT BETTER
BAYERNULTRAS написа:Мисля си, че мача ще бъде лек. Франкфурт загубиха доста качество в играта си и последните няколко мача имат предимно хиксове и загуби. Като изключим последния кръг, гостуването на най-слабия в Бундеслигата Гроитер Фюрт, който впрочем им отбеляза 2 гола (като до преди това за цял сезон в БЛ имаха общо 4 отбелязани на свой терен), представянето им е трагично напоследък за разлика от това на Баварците, които са в прекрасна форма. Предполагам че ще видим в игра повече играчи, които не играят редовно, което пък ще вдигне мотивацията на отбора и според мен ще донесе 3 точки както и вече математически сребърната салатиера : )) Моята прогноза е 0:2 като силно се надявам да не допуснем гол, а и нещо отвътре ми става хубаво като видя първи Байерн, втори Миньорите, трети Байер и четвърти другите Миньори. Някак си мисля, че по добри немски представители в европейските клубни турнири за догодина няма : ), пък Айнтрахт - ЛЕ
Определено. Ако така се получат нещата има огромна вероятност да видим 4 немски отбора в груповата фаза. А при малко повече късмет дори и след нея. Проблема обаче са останалите три места за Лига Европа и кой е достоен да ги заеме.
[center]
[/center]