ШЛ 1/8 финал реванш Байерн - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: ШЛ 1/8 финал реванш Байерн - Арсенал

Мнениеот ZinedineZidane » 14 мар 2013 08:20

Момчета, ако визирате моя коментар, то аз не съм твърдял, че съдията е попречил на Арсенал да се класира. Помъчих се само да обобщя причините за отпадането, като тази определено не е главната. Но принципно не ми се влиза в подробности. В Арсенал нещата са много объркани от доста време насам.
За съдията (и то май страничния най-вече), голямата грешка беше спирането на голова атака с несъществуваща засада. Ако беше станало 0-2 в 60 мин., мачът щеше да е различен до края. Главният свири безобразно, що се касае до измислени фаулове и накъсване на играта. Нямаше единоборство, което да не свири като фаул, от които 70 % за Байерн. Това ме издразни най-много. Няколко безумни жълти картона не смятам и да ги коментирам.
Но повтарям. Не търся оправдание, просто коментирам.
А за Байерн не предстоят добри дни, ако играе по този начин. В Лондон показахте средно ниво с убийствена ефективност от никакви положения. Вчера абсоютно пренебрежение в завършващата фаза на атаката и някои пропуски отзад.
Успех по-нататък!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 мар 2013 11:46

Самочувствието на Байерн е преминало слънчевата система. Такова високомерие рядко се среща. При една ситуация нямаше засада и ставаше 0:2 и.........

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 14 мар 2013 11:52

При отсъдената засада ставало 0:2, по тая логика при двата неотсъдени корнера през първото полувреме, пак от същия съдия, мога да кажа, че Байерн вкарваше 2 гола :lol: Да не говорим, че гола на арсенал в лондон беше след несъществуващ корнер...
Както и да е. Байерн бяха безобразни. Каквото и негативно да се каже за тях след тоя мач, ще е малко.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 мар 2013 11:54

Eminem написа:Самочувствието на Байерн е преминало слънчевата система. Такова високомерие рядко се среща. При една ситуация нямаше засада и ставаше 0:2 и.........

В Лондон имаше гол от несъществуващ корнер. В Мюнхен съдията пък не даде 2 корнера за Байерн. Мачът е свирен вече. Било каквото било...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 мар 2013 11:55

Ники87, ний сме писали заедно бре :)
Играч при гредата, моля!

[center]Просто сухи цифри[/center]
[center]Изображение[/center]
и резултате 0:2.

Футбол ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 14 мар 2013 20:10

Eminem написа:Самочувствието на Байерн е преминало слънчевата система. Такова високомерие рядко се среща. При една ситуация нямаше засада и ставаше 0:2 и.........

Ако не греша - засадата мисля, че беше свирена, след като атака се разви и НЯМАШЕ гол. И все пак - тази атака щеше да е предпоставка за гол, не гаранция. Както и един корнер е предпоставка за гол, не е гаранция. (Визирам както неотсъдените такива за Байерн, така и измисления такъв за Арсенал, от който падна гола в първия мач).
Как реши, че става 0:2 веднага - не знам. Разбирам да са отменили гол, заради несъществуваща засада да... Или да е имало засада за Байерн, да е паднал гол, ама да не са свирили - пак да. Ама така... Ми той ако Рибери беше играл можеше да вкара поне едно от положенията на Робен, ама ей го на - не игра.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 мар 2013 20:49

Някой ако намери gif на паса на Мюлер с пета през второто полувреме ще бъде златен.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 мар 2013 21:21

Neron написа:Някой ако намери gif на паса на Мюлер с пета през второто полувреме ще бъде златен.

Мисля, че Робери е майстор на гифчетата.

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 15 мар 2013 00:58

Neron написа:Някой ако намери gif на паса на Мюлер с пета през второто полувреме ще бъде златен.

Ето го: [offtopic]Изображение[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Байерн”