БЛ: 21-ви кръг, Байерн Мюнхен - Шалке 04
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: БЛ: 21-ви кръг, Байерн Мюнхен - Шалке 04
4:1 

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
2:0 ми се струва резонен резултат.
А ето с какво заглавие излиза "Bild" днес.
[offtopic]
[/offtopic]
Дали наистина ще бъде тренировка предстои да видим, но не ми се вярва Шалке да се дадат толкова лесно.
А ето с какво заглавие излиза "Bild" днес.
[offtopic]

Дали наистина ще бъде тренировка предстои да видим, но не ми се вярва Шалке да се дадат толкова лесно.
[center]
[/center]

Засега нещата са по план 

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Тенджерата срещу Гамбургер на 30 март и те това е.
Симфония в червено, след грешните стъпки на Дортмунд и Леверкузен, май и ние ще хвърлим всичките си сили за купата и в ШЛ. 

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Neron
- Контакти:
Горд съм с този отбор. Такава лекота такава красота откога искам да виждам в Байерн. Нашите можеха да изиграят още един мач без проблеми. Честито на всички баварци с този отбор можем много!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Горд съм с този отбор. Такава лекота такава красота откога искам да виждам в Байерн. Нашите можеха да изиграят още един мач без проблеми. Честито на всички баварци с този отбор можем много!
Така е напълно съм съгласен.Вече можем изцяло да мислим за мача с Арсенал.Там очаквам да натискаме в търсене на добър резултат и да вкараме поне 1 гол тъй като защитата им е зле.
Убавците:
[center]
[/center]
[center]

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Страшен Байерн! С каква лекота играят... а и всичко им връзва - пасове, удари, дрибъл. От началото на полусезона Мартинс ми прави много добро впечатление. Нагърбва се повече да изнася топката.
Искам само да направя забележка за 3-я гол - при паса Гомес беше в засада, поне 15-20см.
Иначе, както съм казвал преди - съжалявам, че Юп няма да остане още една година. Много ми харесва пътя, по който е поел Байерн в момента - играчите, които се утвърдиха, които се взеха. Още 1 или 2 имена в стартовите 11 и ще е супер. Твърде много неизвестни има покрай идването на Гуардиола, но време ще покаже.
Искам само да направя забележка за 3-я гол - при паса Гомес беше в засада, поне 15-20см.
Иначе, както съм казвал преди - съжалявам, че Юп няма да остане още една година. Много ми харесва пътя, по който е поел Байерн в момента - играчите, които се утвърдиха, които се взеха. Още 1 или 2 имена в стартовите 11 и ще е супер. Твърде много неизвестни има покрай идването на Гуардиола, но време ще покаже.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.