Мнениеот dxl » 05 фев 2012 21:31
Начи - така както ги виждам аз нещата или както по-скоро искам да се развият - Юп най-вероятно ще изпълни договора си, дори и да не спечели титлата и да не се класира за финал на ШЛ.
На лято най-вероятно ще има трансфери (в двете посоки). Играчи, които може би ще си заминат са Пранич, Олич, Рафиня, нищо чудно и Контенто да поиска. А на Ван Буйте и Тимо най-вероятно няма да им продължат договорите. Вероятно е и Брено да си замине.
Ше трябва централен защитник. Ще ми се титуляр на мястото на Боатенг. Страшно много му падна формата. (Не че БАШГРЮБЕР е в много добра форма де...). Може би Хьоведес. В никакъв случай не искам Хумелс!
Ако шитнем Рафа - ще ни трябва нов бек. Както казах - нямам против да е Аого, а Лам да си мине от дясно.
Силно се надявам да се гласува доверие на Густаво, но имам чувството, че Хайнкес не го иска в отбора. Надявам се и наистина да вземем Шакири, защото нямаме алтернатива по крилата, освен Алаба.
Ако Олич си замине, трябва нападател, който да е поне от неговата класа (стига да иска да е резерва на Гомес). Петерсен не го виждам нещо...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.