Кой искате да дойде в отбора и кой да се махне?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LOKO_SF_FOREVER33
Контакти:

Re: Кой искате да дойде в отбора и кой да се махне?

Мнениеот LOKO_SF_FOREVER33 » 05 яну 2012 20:28

Трябват ни 2 класни централни защитници и двама и един вътрешен халф за заместник на трагикомичните тимошчук и луис густаво, но според мен сега няма да има никакви трансфери чак лятото, така че при късмет на жребия можеме и да вдигнем кеш иначе в Германия всичко е ясно ;)
IRON FOREVER!!!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 06 яну 2012 15:18

Според мен пък Густаво не е толкова слаб, но не мога да рабера защо Хайнкес не му дава шанс, а пуска тактически неграмотния Тимо...

Най-вече имаме нужда от класен защитник, обаче те в цяла Европа са кът и не знам кой може да дойде...

До тук Рафиния е разочарование, Петерсен си личи, че още няма класата да води атаката на Байерн, така че нямаме алтернатива на Гомес.

Предстой да видим как ще се развие Такаши Усами.

А какво стана с Шердан Шакири? Още по времето на Ван Гаал се писа, че Байерн го искат, а нещо... Страхотна алтернатива и евентуален заместник на Робен.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 06 яну 2012 17:06

Messinho написа:Маркизио0о

да да наиш кога : ) НИКОГА : )

Офтопик:

Върни се в “Байерн”