Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BAYERNULTRAS
Контакти:

Re: Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )

Мнениеот BAYERNULTRAS » 25 сеп 2011 14:14

Nask0 написа:
dxl написа:Някой има ли повече информация за тая новина, че Байерн ще се пробват да привлекат Фернандо Йоренте? Малко несериозно ми се вижда това. Атлетико ще искат за него 25-30млн.евро. Не е като да ги нямаме, не е и като да нямаме нужда от напдатели (Олич е на годинки, контузва се, а Петерсен тепърва ще се доказва). Обаче не виждам как Йоренте ще се съгласи да е резерва на Гомес.
Друг вариант е да играем с двама нападатели, както Хайнкес играеше в Леверкузен, обаче така губим позицията зад нападателя (окупирана, обикновенно ако всичко е наред, от Томас Мюлер).

Също четох едно интервю на Хьонес, който обяви интереса си към Марио Гьотце. С две думи каза, че рано или късно добрите играчи отиват в Байерн (от Германия става дума), без значение какво говорят те самите или техните президенти и треньори.

Е на този трансфер вече бих се радвал много. :)

Аз лично не искам Гьотце да идвам. Имаме си Мюлер имаме си и Крос. Да Гьотце наистина е много добър, но нямаме мужда от него. Предпочитам в близките години да се привлече Андре Шурле, първоначално да сменя Рибери когато е контузен и по-нататак да се наложи в отбора. Искам след Робен и Рибери да виждам Мюлер и Шурле по крилата, а Тони Крос в ролята на атакуващ полузащитник.

Здравейте колеги, отдавна не съм писал във форума, но вече съм в БГ и ще вземам участие в разискването на темите :)
Относно привличането на Йоренте : първо, който и да е нападател със статут на звезда (или поне класен играч) никога не отива в определен отбор с уговорката да е резерва на някой..... той отива там да се бори за титулярно място, с всички останали футболисти от отбора, отива да подсили тимът и да внесе качество в играта, ако го притежава разбира се. По тази логика никой нетрябва да ходи в големи отбори, защото ще е резерва. Но тук има и един парадокс : В големите отбори няма постоянни титуляри, там се искат резултати, ако неможеш си тръгваш или ако другия може повече от теб, ти си резерва. Гомез не е незаменим или несменяем титуляр и невиждам какво пречи, на който и да е футболист да дойде ( било то Йоренте, Бербатов, Шурле, Гьоце и тн..) да се бори с него за титулярното място. Според мен нападатели имаме достатъчно, и няма нужда да се взема друг. Колкото до статията, това са пълни глупости и измислици. При първата контузия на футболист, таблоидите веднага насаждат интриги и спекулации, че щял да се взема някой нов !
Относно Гьоце, аз също бих се радвал много да го видя в Байерн. Колегата Nask0 не му разбирам желязната логика, уж нямаме нужда от него, пък иска Шурле да купим ??! От коментара ти излиза, че харесваш Гьоце но Байерн нямат нужда от още крила.....полсе казваш, че смяташ за необходимо да се вземе Шурле и да играе на крилото, когато Рибери се контузва ! Иначе и Шурле и Гьоце са страхотно талантливи футболисти ( германци преди всичко ) и ще бъда щастлив, ако са наши играчи някои ден !
I DO IT BETTER

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 29 сеп 2011 01:59

За Шурле и аз съм съгласен, обаче при наличието на Рибери и Робен ще е твърда резерва. То като се замисля и Холтби, и Марин са добри крила. :D
Гьотце също играе като кирло (даже основно играе дясно крило, въпреки, че схемата на Дортмунд е малко по прибрана към центъра).
Да не забравяме обаче, че имаме Усами, като той може да играе както на двете крила, така и зад нападателя. Всеобщото мнение за него е, че е огромен талант и може да се превърне в едно от големите имена във футбола, в близките години.

Йозил го изтървахме и сега вижте какъв играч стана в Реал.

Иначе самия Хайнкес каза, че според него е нормално през всеки трансферен прозорец Байерн да взема по две звезди. Което е хубаво. Различава се от идеологията на Ван Гаал. Въпреки, че не можем да отречем основите, които постави холандеца.

Да си призная, не бях голям оптимист, когато се разбра, че ще назначим Хайнкес. За мен беше човек с разбирания за футбола от 1954г., обаче до тук се справя много добре.
Не бях и особено оглям оптимист за част от трансферите. Най-вече може би за Боатенг, защото исках класен и доказал се вече защитник. За момента обаче Боатенг играе много добре.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

ultraspz
Контакти:

Мнениеот ultraspz » 02 яну 2012 13:38

Щели да пращат Брено на психиатър, но все пак ще замине за Дубай с отбора. Според мен това е много правилен подход на ръководството на Байерн и се питам дали Манчестър Сити не трябва да вземат примера им и да пратят Балотели при специалист.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 06 яну 2012 17:24

ultraspz написа:Щели да пращат Брено на психиатър, но все пак ще замине за Дубай с отбора. Според мен това е много правилен подход на ръководството на Байерн и се питам дали Манчестър Сити не трябва да вземат примера им и да пратят Балотели при специалист.

Боли ме мен за Балотели. Иначе за Брено са прави. Въпреки това не съм голям оптимист. На времето на психиатър ходи Дайслер, но не му помогнаха много.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 фев 2012 11:02

Шакири в Байерн. Много добър трансфер.
http://www.soccerway.com/news/2012/Febr ... wiss-star/

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 08 фев 2012 13:46

Дам и аз много се радвам за Шакири! Голям талант е. И то за 9млн евро! Дори и 12 да станат, все тая! Като го сравниш с цените, които английските отбори дават помежду си...
Нищо чудно да измести Робен/Рибери, ако се представя добре.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 09 фев 2012 10:34

[center]♫ ♪ Berlin, Berlin, wir fahren nach Berlin ♫ ♪[/center]

[center]Изображение[/center]

Байерн победи като гост Щутгарт с 2 : 0 в четвъртфинал за купата на Германия. Головете вкараха Рибери 30’ и Гомес в 46’. Баварците изпуснаха още положения, като Кроос разтресе напречната греда през първата част. Неприятна контузия получи Швайнщайгер и бе заменен още в 17’.
Байерн игра в следни състав:
Нойер - Рафиня, Боатенг, Бадщубер, Лам-Швайнщайгер (Алаба17), Густаво – Мюлер, Кроос, Рибери (Олич 83) - Гомес
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 09 фев 2012 11:46

[center]Байерн Мюнхен и ФК Базел са договорили условията на сделката, за преминаването на 20-годишният швейцарец Ксердан Шакири в Германия[/center]

Халфът Шакири е преминал медицински тестове в Мюнхен тази седмица и е подписал четиригодишен договор с Байерн. Срокът на контрактът е от 1 юли 2012 до 30 юни 2016.

"Ние сме щастливи, че успяхме да подпишем с Ксеридан Шакири, един от най-търсените таланти в европейския футбол", коментира спортният директор на Байерн Кристиан Нерлингер.

"Интелигентната игра на Ксеридан и умението му да дриблира, ще добави сила в нашия отбор през следващия сезон. Убеден съм, че ще е много важен играч за Байерн. " добави старши треньор на Байерн Юп Хайнкес.

Размерът на трансферната сума не е съобщена.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 09 фев 2012 13:40

След обстоен преглед и направен ядрено-магнитен резонанс на Бастиан Швайщайгер от главния лекар на отбора д-р Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт в четвъртък сутринта, полузащитник е бил диагностициран с увреждане на сухожилие на глезена.

Пострадалият глезен е поставен в гипс. Швайнщайгер ще бъде в гипс една седмица, преди да бъде снабден със специална защитна обувка, позволявайки му да поднови тренировки. "Ние ще преценим това, кога Бастиян трябва да бъде в състояние да тренира и ще започне да играе отново”, според д-р Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт

Последна промяна от MCMXIII на 10 фев 2012 00:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BAYERNBG
Контакти:

Мнениеот BAYERNBG » 09 фев 2012 23:32

Радвам се за Шакири, много добър футболист е.
Изображение

Върни се в “Байерн”