Майнц 05 - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Майнц 05 - Байерн Мюнхен

Мнениеот Neron » 27 ное 2011 20:53

Положението не е добре.Явно има голямо отпускане сред играчите като прибавим и липсата на Швайнщайгер нещата стават още по зле.Мюлер е в слаба форма Гомез не е това което беше миналата и началото на тази година а като се сетя че имахме период в който не допуснахме гол над 1000 минути.Трябват незабавни мерки.Дано Юп да се справи.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Re: Майнц 05 - Байерн Мюнхен

Мнениеот dxl » 27 ное 2011 21:55

MuFc1878 написа:И сега какво. Трябва да се радвам и да се смея, че Байерн падна, както като Юнайтед загуби точки и фенчетата на баварците умират от кеф... Е толкова жалък не съм. Всичко се връща.

Е като пишеш пък, не правиш друго. Ха!
Па, смей си се колкото искаш. Утре Юнайтед като се издънят пак, аз пак ще си умря от кеф. ;)

Трябва халф и десен бек. Рафиния играе с повече брак от Живко Миланов и Данчо Тъча взети заедно.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Байерн”