Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Neron написа:Само не знам защо взеха Рафиня като той е десен бек а на нас ни трябва изключително много ляв бек.Само да не почнат да ги въртят с Лам единия вляво другия дясно което няма да е добре.
Neron написа:Само не знам защо взеха Рафиня като той е десен бек а на нас ни трябва изключително много ляв бек.Само да не почнат да ги въртят с Лам единия вляво другия дясно което няма да е добре.
tatusindo написа:Madridist написа:Честито на Байерн и техните фенове за трансфера. Страхотен вратар.
Абсолютно съм съгласен!!!! Един от 3-мата най-добри в момента в света! Честит да им е на баварците....
Neron написа:MCMXIII написа:Neron написа:Айде най накрая дано сега вземем и Коентрао и Хьоведес и всичко ще стане тип топ.Догодина сме на финал.
Коентрао ако е казал, че би играл само за РМ да го ...Хьоведес нека идва!
Ще видим важното е че сега най желания трансфер стана факт и вече ще могат се насочат усилията към привличането и на другите спрягани за трансфер в Байерн.Дано да потръгнат нещата и с Коентрао и другите.
MCMXIII написа:tatusindo написа:Madridist написа:Честито на Байерн и техните фенове за трансфера. Страхотен вратар.
Абсолютно съм съгласен!!!! Един от 3-мата най-добри в момента в света! Честит да им е на баварците....
Neron написа:Дано Лам се справи вляво а тая новина не я бях видял и това за мен означава че Коентрао отпада от списъка.
MCMXIII написа:Neron написа:Дано Лам се справи вляво а тая новина не я бях видял и това за мен означава че Коентрао отпада от списъка.
Лам ще се справи от ляво, така както го прави и от дясно. Справка СП 2006. Тогава Лам бе ляв бек.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта