Байерн Мюнхен - Байер Леверкузен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BAYERNULTRAS
Контакти:

Re: Байерн Мюнхен - Байер Леверкузен

Мнениеот BAYERNULTRAS » 18 апр 2011 13:18

Според мен няма как да вземат и Коентрао, и Ван дер Вил едновременно, защото играят на едни и същи постове. Много ги харесвам и двамата, но мисля, че ще е само единият от тях. Би трябвало да търсят партньор на Л.Густаво в центъра на защитата, един бек от гореспоменатите, вратар, халф или нападател евентуално, в зависимост кой си тръгне ( Клозе, Тимосчук, Отъл ). Каквато и селекция да направят съм сигурен че ще е класна и следващия сезон ще сме друго нещо !! :))

Поздрави.
I DO IT BETTER

Потребителски аватар
BAYERNBG
Контакти:

Мнениеот BAYERNBG » 18 апр 2011 16:27

BAYERNULTRAS написа:Според мен няма как да вземат и Коентрао, и Ван дер Вил едновременно, защото играят на едни и същи постове. Много ги харесвам и двамата, но мисля, че ще е само единият от тях. Би трябвало да търсят партньор на Л.Густаво в центъра на защитата, един бек от гореспоменатите, вратар, халф или нападател евентуално, в зависимост кой си тръгне ( Клозе, Тимосчук, Отъл ). Каквато и селекция да направят съм сигурен че ще е класна и следващия сезон ще сме друго нещо !! :))

Поздрави.

Аз също ги харесвам и двамата. Хубаво ще бъде, ако вземем и Кавани от Наполи.
Изображение

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 18 апр 2011 17:50

Добре де, ван дер Вил е десен защитник, нали? За къде ще го гласим? За резерва на Лам или направо за титуляр? Кажете ми колко по-постоянни десни бекове има Лам? Ама такива, дето когато отбора не върви, той пак да е на топ ниво, а не от типа Майкон или Дани Алвеш - отбора като бие - всичко е на 6.

Коентрао каза, че не иска да се маха от Бенфика. Още повече - не иска да ходи в Байерн. Другия вариант е ако вземем ван дер Вил той да играе от дясно, а Лам от ляво.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
BAYERNBG
Контакти:

Мнениеот BAYERNBG » 18 апр 2011 21:33

dxl написа:Другия вариант е ако вземем ван дер Вил той да играе от дясно, а Лам от ляво.

Защо не? Ще бъде супер. Също така няма да се налага на Густаво да играе защитник. Мисля, че е по-добър, като дефанзивен халф.
Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 апр 2011 09:07

Честито на всички! Бях без нет, бях без телевизия, но когато видях резултата, умрях от хилене! Голям бой ще да е било.
Ето това е Байерн!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BAYERNBG
Контакти:

Мнениеот BAYERNBG » 19 апр 2011 13:27

MCMXIII написа:Честито на всички! Бях без нет, бях без телевизия, но когато видях резултата, умрях от хилене! Голям бой ще да е било.
Ето това е Байерн!

Баварците са уверени и балансирани. Това липсваше при ЛВГ.
Изображение

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 21 апр 2011 15:24

BAYERNBG написа:
dxl написа:Другия вариант е ако вземем ван дер Вил той да играе от дясно, а Лам от ляво.

Защо не? Ще бъде супер. Също така няма да се налага на Густаво да играе защитник. Мисля, че е по-добър, като дефанзивен халф.

Ами то така явно ще стане. Аз попринцип съм против това, защото Лам и Робен си партнират много добре от дясно. От друга страна Рибери играе къде с Пранич, къде с Густаво, къде с Бадщубер, а и с Контенто. Не получава подкрепата, която има Робен, но ако Лам мине от ляво, би следвало да се оправят нещата. Пък ако Робен и ван дер Вил не се справят от дясно, при условие, че играят на същите позиции в националния...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Байерн”