Поздрави.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
BAYERNULTRAS написа:Според мен няма как да вземат и Коентрао, и Ван дер Вил едновременно, защото играят на едни и същи постове. Много ги харесвам и двамата, но мисля, че ще е само единият от тях. Би трябвало да търсят партньор на Л.Густаво в центъра на защитата, един бек от гореспоменатите, вратар, халф или нападател евентуално, в зависимост кой си тръгне ( Клозе, Тимосчук, Отъл ). Каквато и селекция да направят съм сигурен че ще е класна и следващия сезон ще сме друго нещо !!)
Поздрави.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:Другия вариант е ако вземем ван дер Вил той да играе от дясно, а Лам от ляво.
MCMXIII написа:Честито на всички! Бях без нет, бях без телевизия, но когато видях резултата, умрях от хилене! Голям бой ще да е било.
Ето това е Байерн!
BAYERNBG написа:dxl написа:Другия вариант е ако вземем ван дер Вил той да играе от дясно, а Лам от ляво.
Защо не? Ще бъде супер. Също така няма да се налага на Густаво да играе защитник. Мисля, че е по-добър, като дефанзивен халф.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта