Байерн Мюнхен - Шалке 04

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Байерн - Шалке 04

Мнениеот tevez » 03 мар 2011 11:32

Заслужена победа за Шалке 04.Голям Нойер.Слаб Байерн.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 03 мар 2011 11:36

dxl написа:Нямах възможност да гледам мача. Видях само гола и пак беше от типа: "Що не скочи? Ми ти що не скочи...?"

В защита сме зле. Разбирам да се дъним в игрови ситуации, където просто защитниците ни издъхват, защото са бавни, но от статични положения... Байерн с Куфур, Линке, Андерсон, Кан много рядко пускаше такива голове.

Знам, че Крафт е голям талант, но Нойер просто е много по-опитен. А и както Ван Гаал казва - всеки клуб трябва да има двама добри вратари. Ако Нойер дойде в Байерн, за него ще се говори като за равен с Касияс, Жулио Сезар и тн.

Нойер, дано не го урочасам от хвалби, е по добър от Касияс, Сезар + Буфон :!:
Феновете на стидиона му издигнаха някакви надписчета, че не го искат в Байерн, но си мисля че той е нужен на Байерн! Ули Хьонес може да е мноооого убедителен. Ще видим...
Мачът не е за коментар, защото пак нямахме защита. За кой ли път :(
Последна промяна от MCMXIII на 04 мар 2011 09:39, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BAYERNBG
Контакти:

Мнениеот BAYERNBG » 03 мар 2011 15:04

Баварците, трябва да се стегнат и да сложат край на тази черна серия.
Изображение

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 03 мар 2011 20:42

Неочакван развой. Байерн трябва да се стегне или поне ЛВГ да го направи защото за има няма седмица тима изгуби възможонстта да спечели домашен трофей- загубата от Борусия и сега от Шалке за купата. Тима не бива да отпада от Европа защото сезона ще се окаже изключително неуспешен.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 04 мар 2011 23:28

Ами, да ви кажа честно, май ще пишем нулева година... Титлата я изтървахме още преди зимата, сега купата... Колкото до ШЛ - добре, примерно ще прескочим Интер, а после? Ще останат отбори като Арсенал/Барса, Ман Ю., Челси, Милан/Тотнъм, Реал/Лион... ОК, при пределна мотивация + това нападения сме способни да отстраним всеки от изброените отбори, обаче тва нападения не може до безкрай да влачи защитата... Просто не виждам кво ще направим в ШЛ. С две думи - не мисля, че можем да я спечелим.

Въпреки, че много уважавам Ван Гаал, мисля, че май ще е най-добре да го сменим. Имаме добри футболисти, тактик като Ван Гаал знае какво да прави, но... Просто мисля, че има нужда от промяна в лицето на треньора. Явно е, че нещата не се получават.
Нов треньор + 2-3 трансфера (единия от които Нойер) и да стискаме палци, че нещата ще се оправят. (За догодина...)
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 05 мар 2011 16:53

Байерн Мюнхен е известен със своя непримирим дух така ,че никога не бива да бъде отписван.

Върни се в “Байерн”