Е, как да няма пари за трансфери в Байерн? Пари колкото искаш. За изминалата година Байерн бяха първи по приходи. Дори повече от евро-шампиона Интер.
Колкото до това - ван Бомем вече започна драстично да му пада формата. Тоя сезон, в мачовете които е играл, правеше страшно наивни грешки. Най-вече грешни подавания.
Нито може да надбяга някого и тн. Абе като цяло КПД му падна много. Да не говорим, че спря да се включва в атаките и да обстрелва врата. От 12 мача няма нито един гол, а миналия сезон за 25 мача има само 1. Че той Тимо има 12 мача и 3 гола. (Тва за първенство).
Естествено не отричам, че ван Бомел помогна много на Байерн. Истински лидер беше. Биткаджия.
Не забравяйте обаче кой е треньор - ван Гаал. Той като реши, че тоя младия е по-добър от теб - толкова. Защо разкараха Демикелис? Ван Гаал каза, че няма да разчита на него и това е.
Иначе - двата мача, които гледах на Луйс Густаво с Волфсбург и Кайзерслаутерн - нямаше грешно отиграване. Имайте малко вяра в него.
ПС: А иначе - Байерн наистина не вземат попълния, защото ван Гаал предпочита да налага млади играчи, отколкото да даде 20-30млн.
На практика - той даде път на Мюлер, Бадщубер (двама, които ще са машини до няколко години) и Контенто.
Виждате ква му е политиката - в момента имаме само Гомес и Клозе, който твърди, че е във форма, но резултатите друго казват. Говореше се за Джеко - ама на. Няма нов нападател.
Те Румениге и Хьонес искат да вземат Нойер и са готови да дадат 20-на млн. евро, но ван Гаал иска да налага Крафт.
Какво правят в Байерн?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Какво правят в Байерн?
Последна промяна от dxl на 25 яну 2011 20:35, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Нали искаха Дембеле да взимат 

Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
- Frankie Lampard
- Контакти:
Toва харесвам на Ван Гаал.Така направи и с Аякс и спечели КЕШ само с млади футболист,от които 90 % бяха от школата.Да не забравяме,че именно той откри за големия футбол Шави,Иниеста,Пуйол и т.н
Love_ написа:Нали искаха Дембеле да взимат
За Дембеле още ме яд! Предполагам че и Спас Делев ще откаже заплата от 3 000 000 евро

По темата: Байерн се подмладява и се надявам през пролетният полусезон да сме машини! Същото важи за ШЛ и купата на Германия!
Просто Ван Гаал е чешит и прави каквото си иска. Най- хубавото е, че в 98 % от случаите е прав! Мисля че ни трябва още един добър защитник, да няма повече контузии и ни очаква светло бъдеще! Все пак Ван Бомел трябваше да остане

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Като стана дума за Крафт - ван Гаал има око за вратари. Или по-скоро треньора, който работи с него - тренирал е ван дер Саар и Виктор Валдес. Да видим как ще е Крафт след 3-4 години.
Те Румениге и Хьонес за това искат Нойер - доказал се вече вратар, един от най-перспектвините в Европа, а Байерн се опариха с един от отбора - Рензинг и не искат същата грешка.
Иначе - ван Гаал хубаво си има схема и работи по нея, обаче ван Гаал няма да е като САФ. До 2012 му е договора и мисли след това да се откаже от активна треньорска кариера и да поеме директорски пост (в Аякс или националния на Холандия).
Което значи, че спокойно може да дойде някой, който да замрази Крафт и пак да си купи Нойер, и още Коентрао и една камара хора на метър.
Байерн в това отношение не са били като Челси, Сити, Реал, че дори и Ливърпул. Обикновенно се вземат играчи, когато има нужда и то по постове, а не за повишаване на конкуренцията в отбора*.
*това така разтягано у нас понятие, което в много случай е просто изкуствено и не дава толкова голям ефект. Там хората са професионалисти (говоря попринцип - Англия, Германия, Испания, Италия...) и знаят, че трябва на 100% да се раздават, щото има една камара младежи, дето чакат... (А при треньор като ван Гаал, който би казал на Меси: "Сега малко ше поседиш на пейката, че тука едно момче на 17 има...").
Те Румениге и Хьонес за това искат Нойер - доказал се вече вратар, един от най-перспектвините в Европа, а Байерн се опариха с един от отбора - Рензинг и не искат същата грешка.
Иначе - ван Гаал хубаво си има схема и работи по нея, обаче ван Гаал няма да е като САФ. До 2012 му е договора и мисли след това да се откаже от активна треньорска кариера и да поеме директорски пост (в Аякс или националния на Холандия).
Което значи, че спокойно може да дойде някой, който да замрази Крафт и пак да си купи Нойер, и още Коентрао и една камара хора на метър.
Байерн в това отношение не са били като Челси, Сити, Реал, че дори и Ливърпул. Обикновенно се вземат играчи, когато има нужда и то по постове, а не за повишаване на конкуренцията в отбора*.
*това така разтягано у нас понятие, което в много случай е просто изкуствено и не дава толкова голям ефект. Там хората са професионалисти (говоря попринцип - Англия, Германия, Испания, Италия...) и знаят, че трябва на 100% да се раздават, щото има една камара младежи, дето чакат... (А при треньор като ван Гаал, който би казал на Меси: "Сега малко ше поседиш на пейката, че тука едно момче на 17 има...").
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
[quote="dxl"]Байерн в това отношение не са били като Челси, Сити, Реал, че дори и Ливърпул. Обикновенно се вземат играчи, когато има нужда и то по постове, а не за повишаване на конкуренцията в отбора.
[quote]
Заради това ги харесвам още повече! Ако има някаква класация за постигнати точки и цената на една точка Байерн ще са на първо място сигурно.
[quote]
Заради това ги харесвам още повече! Ако има някаква класация за постигнати точки и цената на една точка Байерн ще са на първо място сигурно.
Последна промяна от MCMXIII на 25 яну 2011 21:36, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:
По темата: Байерн се подмладява и се надявам през пролетният полусезон да сме машини! Същото важи за ШЛ и купата на Германия!
Просто Ван Гаал е чешит и прави каквото си иска. Най- хубавото е, че в 98 % от случаите е прав! Мисля че ни трябва още един добър защитник, да няма повече контузии и ни очаква светло бъдеще! Все пак Ван Бомел трябваше да остане
Ван Гаал си придава вид на голям чешит (може би си е и такъв) обаче е страшерн треньор , ако го оставят на спокойствие за дълго време без да го притискат и да му "висят" на главата е способен да нпараво от един одбор страшна машина . Ван Гаал и Венгер съм ги признал за работата им с младите , те са професори в тази област - откриване и развиване на млади таланти . Така , че не жалете за Ван Бомел , треньора ви е голяма лисица и със сигурност има нещо на ум

kokic1986 написа:
Ван Гаал си придава вид на голям чешит (може би си е и такъв) обаче е страшерн треньор , ако го оставят на спокойствие за дълго време без да го притискат и да му "висят" на главата е способен да нпараво от един одбор страшна машина . Ван Гаал и Венгер съм ги признал за работата им с младите , те са професори в тази област - откриване и развиване на млади таланти . Така , че не жалете за Ван Бомел , треньора ви е голяма лисица и със сигурност има нещо на ум
Сигурен съм, че е измислил нещо! Моят плач за ван Бомел е затова, че бе стълб в отбора и му оставаше още малко от договора, но както и да е! Иначе ван Гаал според мен е по- добър от Венгер и то доста. Фраnцузинът има усет, но негивите футболисти не са биткаджии. Голямо удоволствие ми доставя да видя 7 човека с германски паспорт в стартовия състав понякога, а не сборен отбор на Африка

Аз също много харесвам Баиерн...Като бях малък не обичах футбола и един ден случайно попаднах на Ринг+ на някакъв мач...играеха Баиерн и не помня кой за купата на Германия и мисля че тогава Карстен Янкер вкара хетрик...оттогава гледам футбол...А иначе по темата в Германия си знаят работата...това е може би най добре развитата страна като инфраструктура на футболно и всяко друго ниво...те са хората който с труд и упоритост могат да постигнат всичко ,така ,че не се съмнявам в действията им...много имаме да учим от тях!
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Карстен Янкер
Този ми е идол...
Най-големия.