Байерн М - Кьолн
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн М - Кьолн
federer90 написа:Просто Байерн без Робен не може.
А би трябвало да може без всеки! Макар че играе слабо Байерн, което е лошо, надявам се да почнат да бият и в Бундеслигата!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Последните години съм забелязъл, че големите отбори в Германия започват колебливо.Според мен това се дължи на не достатъчния брои приятелски мачове или на това, че се организират такива главно със разни селски отборчета.
Pencho66 написа:Последните години съм забелязъл, че големите отбори в Германия започват колебливо.Според мен това се дължи на не достатъчния брои приятелски мачове или на това, че се организират такива главно със разни селски отборчета.
Добре как ще бие,Рома, а неможе да бие тия въшки...

- Frankie Lampard
- Контакти:
Ponko написа:Pencho66 написа:Последните години съм забелязъл, че големите отбори в Германия започват колебливо.Според мен това се дължи на не достатъчния брои приятелски мачове или на това, че се организират такива главно със разни селски отборчета.
Добре как ще бие,Рома, а неможе да бие тия въшки...Всичко е пари.. продадено...
Мач с мач не си прилича,продаден е мача на Гладбах.Бият 6:3,падат 0:5 и сега 0:7.