Парите вкарват голове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Парите вкарват голове

Мнениеот RedeviL » 25 май 2010 15:03

Madridist написа:
RedeviL написа:Съгласен съм.Да приемем, че Реал са избили трансфера на Роналдо, а колко играчи прахосаха ей така.То не беше Снайдер,Робен,Хунтелаар..Първите двама направиха страхотни сезони за Интер и Байерн.Мен ако питаш политиката на Реал е пълна трагедия.

Говориш наизуст. Никой от тези футболисти , които си изброил не "сме провалили". Робен две години подред ни беше най-добрият и полезен играч. Продадохме го,първо,защото купихме на неговия пост Роналдо и второ,няма как играч за 25 милиона евро да стои резерва. При Снайдер положението е същото. Хунтелаар му се даде шанс, но не го оправда, и е нормално да бъде продаден. Ей така,като вземете да говорите, че сме проваляли играчи. Игуаин, Гаго, Марсело, Гранеро и т.н. футболисти,които бяха напълно неизвестни за повечето футболни фенове по света, преди да дойдат в Реал ,даде им се шанс,показаха качества и сега са неизменни титуляри. Говорите само за футболисти,които не са успяли да се реализират,каквито има навсякъде, но никой не казва за играчите,които се наложиха в отбора. Аз съм чувал че и Нистелрой сме го били провалили,който имаше 60 мача и 40 гола за нас :shock: :shock: :shock:

Не ме разбра правилно, а може и аз да съм се изразил грешно.Под "прахосахте" имах предвид, че купувате звезди, които продавате след един, два сезона.А и как искаш да се наложат като вие купувате звезди на кило, от които половината търкат пейката.Такива играчи не са свикнали да стоят резерви.Това им действа отрицателно на формата.

Потребителски аватар
titi73
Контакти:

Мнениеот titi73 » 25 май 2010 15:47

Sleepwalker написа:Да му мислят финансовите пирамиди като Реал,Челси,Ман Ю,Ман Сити и т.н.

защо ми се струва че Челси нямат дългове

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 май 2010 16:07

Sleepwalker написа:Ако това стане,ще изпъкнат отборите със добра финансова дисциплина,без дългове (или с малки такива) и с ОТЛИЧНО РАЗВИТИ ШКОЛИ И СКАУТИ.Барса си е топ примера за това,всеки може да погледне стартовия състав на каталунците.Немците пък са си спестовници по принцип и няма да пострадат от новото правило.Да му мислят финансовите пирамиди като Реал,Челси,Ман Ю,Ман Сити и т.н.

Много точно казано! Само, че защо тези промени ще влязат в сила от 2012-а година? УЕФА за пореден път се надупва и прави реверанс към жалките английски клубченценца!!! Това правило за финансовата стабилност първоначално щеше да влиза в сила от 2011-а година! Колкото по-рано, толкова по-добре! Защото ще се отървем от доста отбори, които паразитират на гърба на другите клубове!

titi73 написа:
Sleepwalker написа:Да му мислят финансовите пирамиди като Реал,Челси,Ман Ю,Ман Сити и т.н.

защо ми се струва че Челси нямат дългове

Имат!

Лошото е, че конкретно от Челси няма да може да се отървем! Там целият дълг на клуба е към... собственика Роман Абрамович! Да, Абрамович отпуска всичките пари на Челси под формата на заеми! Така веднъж си генерира разходи, за да плаща по-малко данъци и веднъж, ако в някой момент реши да продава клуба... новият собственик ще трябва и да върне тези пари на бай Роман! Лошото е, че ако ножа опре в кокъла и Челси бъдат заплашени от вадене от ЕКТ... Абрамович веднага може да опрости всичките дългове на клуба и Челси да излязат поне на 0, ако не и на печалба... :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 25 май 2010 19:24

Аз съм твърдо "ЗА" финансовия феърплей. Писна ми разни шейхове и чеченци да си създават изкуствени отбори :evil:

Върни се в “Байерн”