Madridist написа:RedeviL написа:Съгласен съм.Да приемем, че Реал са избили трансфера на Роналдо, а колко играчи прахосаха ей така.То не беше Снайдер,Робен,Хунтелаар..Първите двама направиха страхотни сезони за Интер и Байерн.Мен ако питаш политиката на Реал е пълна трагедия.
Говориш наизуст. Никой от тези футболисти , които си изброил не "сме провалили". Робен две години подред ни беше най-добрият и полезен играч. Продадохме го,първо,защото купихме на неговия пост Роналдо и второ,няма как играч за 25 милиона евро да стои резерва. При Снайдер положението е същото. Хунтелаар му се даде шанс, но не го оправда, и е нормално да бъде продаден. Ей така,като вземете да говорите, че сме проваляли играчи. Игуаин, Гаго, Марсело, Гранеро и т.н. футболисти,които бяха напълно неизвестни за повечето футболни фенове по света, преди да дойдат в Реал ,даде им се шанс,показаха качества и сега са неизменни титуляри. Говорите само за футболисти,които не са успяли да се реализират,каквито има навсякъде, но никой не казва за играчите,които се наложиха в отбора. Аз съм чувал че и Нистелрой сме го били провалили,който имаше 60 мача и 40 гола за нас![]()
![]()
Не ме разбра правилно, а може и аз да съм се изразил грешно.Под "прахосахте" имах предвид, че купувате звезди, които продавате след един, два сезона.А и как искаш да се наложат като вие купувате звезди на кило, от които половината търкат пейката.Такива играчи не са свикнали да стоят резерви.Това им действа отрицателно на формата.