ФЕНОМЕНАЛНИЯ ДА КОЩА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

berbatov_9
Контакти:

ФЕНОМЕНАЛНИЯ ДА КОЩА

Мнениеот berbatov_9 » 28 яну 2009 18:20

: ) , Значи писна ми с тоя Да Коща , където и да влезна (спортен сайт , форум ) само за него се говори.ЦСКА-р съм , признавам добър е , но защо по дяволите толкова много се говори за него..Че той какъф е бе !? Не го казвам с някаква злоба, но найстина вече от това име ми се повръща.Неискам да се карам с лефскари или който и да е. Просто да ви кажа да се осъзнаете малко, че това не е нито Кристиано Роналдо, Нито Лео Меси, че толкова се палим. Това е едно найстина талантливо момче (поне за онези 2 мача) което можеби има качества, но за да си играл в Бенфика и Лийдс , и да дойдеш да играеш в Лефски или ЦСКА , си е просто СМЕШНО :) , Е просто ми писна от тоя. Деба грозния катун, честит да ви е лефскари, дано изкара поне година ;) Неискам със никой да споря, просто ми писна от този.. :) айде със здраве :)

Enravota
Контакти:

Re: ФЕНОМЕНАЛНИЯ ДА КОЩА

Мнениеот Enravota » 28 яну 2009 18:29

АМи 90% от темите за Да Коща са направени от фенове на цска...вие се палите...мен ми е все тая дали тоя е при нас или при вас...
Една тема не може да водим нормален спор...

iopsaa
Контакти:

Мнениеот iopsaa » 28 яну 2009 18:32

ako ima bukmeikar moito da predlaga kolko ma4a shte izgrae toia u uefskito sam gotov da sloja dosta pari,4e niama da mine broikata nad 5.hahaha ne razbrahte li,4e kuc kon toia breee,dva ma4a IGRAE V DRUGITE 5 E KNTUZEN :D :D :D

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 28 яну 2009 18:56

Че е куц кон не е куц кон, специално на мен Да Коща ми допада като играч и да си призная първоначално ме беше яд, че отиде в Левски. Вярно не е Кристиано Роналдо или пък Меси, но е футболист с прилични качества за българското първенство. Факт е обаче, че този фуболист си тръгва със скандали от всички отбори в които е играл досега, което е ясен знак за неговите чисто човешки качества, което ме кара да се замисля, че всъщност напускането на Да Коща може и да е за добро, защото типовете като него са като бомби със закъснител.Повече би ме било яд, ако Александър Тонев беше отишъл в Левски, защото, ако спомняте добре, най-напред Батков се опита именно него да ни отмъкне, за радост обаче Тонев се показа като истински цесекар и отказа.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 28 яну 2009 19:28

Чети си новините за ЦСКА и няма да ти се набива в очите .Аз например като левскар виждам че ЦСКА-Алания 2-1 и ОК.Друго как са играли кой е играл хич не ме брига и толкова.Когато се срещнем на терена тогава ме интересува ЦСКА.

Потребителски аватар
los7

Мнениеот los7 » 28 яну 2009 20:10

Хубаво че не искаш да се караш, въпреки че то няма и за какво. Дребните заяждания от червени към сини и обратното са си в реда на нещата, но мисля че в темата за да коща нямат място. Не е бил доволен от условията в ЦСКА, не са му платили 1-2 заплати сигурно или са ги забавили, от Левски са му направили хубава оферта и решил да се премести в друг отбор. В крайна сметка той е чужденец не българин за да знае какво значи трансфер От цска към левски или обратното. Иначе е чудесен играч и се радвам че е в нашия лагер. Пък и цска няма за какво да сте недоволни взехте 50% от най добрите нападателни играчи в А група. Говоря за момчетата от локо мездра и оня турчин ли е нз дормасиули хаджирезак който също е доста добър. Та така един заминал друг дошъл, че какво искате тея момчета са наемници...
От утре съм локомотивец!

Върни се в “ЦСКА”