Бербатов се снима за "Адидас" ,а Гонзо

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Албена

Бербатов се снима за "Адидас" ,а Гонзо

Мнениеот Албена » 27 яну 2009 20:29

Бербатов се снима за "Адидас" през февруари

Капитанът на националния ни отбор Димитър Бербатов ще се снима в клип на световния гигант за спортна екипировка "Адидас",
Мениджърът на Митко Емил Данчев, който в момента е в кипърския курорт Агия Напа, вече е уредил договора.

Бербатов ще участва в клипа на "Адидас" на 17 февруари, като освен това ще бъде направена и фотосесия с него.

Лица на единия от водещите концерни за спортна екипировка в света са играчи като Меси, Кака, Лампард, Джерард и Адебайор.

от изключително достоверен източник разбрахме че първо е предложено да се снима за Адидас на българския нападател на левски Гонзо ,но същия играч е имал двугодишен договор със БАТЕ БОРИСОВ да рекламира трактори

Изображение

Armagedon

Re: Бербатов се снима за "Адидас" ,а Гонзо

Мнениеот Armagedon » 27 яну 2009 20:32

И какво от това, че ще снима с Адидас?! Ти ще пиеш ли една лимонадка от цялата тази работа?!!! Снима си за собствения джоб не за твоя!!! А, колкото до Гонзо - той прави най-важното!!! Обезчестява цдна :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
ЛЕВСКИ_Фен
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКИ_Фен » 27 яну 2009 20:49

Еми така е единият е манекен и се снима,а другият ви разплаква всеки мач-15 шиша в чорбарската врата само от Гонзо!Квото искате говорете след тоя коментар!
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА,
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!

SS Lazio

Мнениеот SS Lazio » 27 яну 2009 20:53

Гонзо вкарва на Цецека. Ама то в живота е така албенче, кой квото мое тва праи - едни се снимат други бележат :D :D :D

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 яну 2009 20:59

Албена или там какъвто си Данчо70,спри да се занимаваш с другите,гледай своите,тая омраза един ден се обръща срещу теб!Много е тъпо,когато се коментира Бербатов да споменавате постоянно Гонзо,това мирише на комплекс!Защо когато някой каже нещо за Бербатов,вие винаги обиждате и споменавате Гонзо какъв е?То е ясно,че Бербатов е най-добрият български футболист в момента,но ако мога да попитам,защо не го величаехте преди,докато беше при вас и ви провали тотално едно първенство или после докато не беше все още в Юнайтед,а в Леверкузен и Тотнъм?Защо от Бербо к.рво както го наричахте преди изведнъж стана нашето момче Митко,който бил голям цесекар?Добре,цесекар е,но не забравяйте,че един Евгени Йорданов например ви е правил шампиони,а Митко беше причината вие да не станете шампиони през 2000-та година!И мен не ме топли колко Бербатов вкарва за Юнайтед,а какво прави за националния отбор,аз не съм от Манчестър,а от Милан!Разбира се,радвам се,че има българин,играещ на толкова високо ниво,но не мога да разбера как стана тази метаморфоза при вас,цесекарите?!И сега понеже ми е пределно ясно,че ще бъда наречен говедо и какво ли още не,бързам да подчертая,че не съм фен на Левски,просто изказвам мнението си и то в рамките на добрия тон,който за съжаление не е спазван от по-голямата част от пишещите в този форум!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 27 яну 2009 21:19

Безсилие...безсилие дришльовци! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 27 яну 2009 21:23

До сега четох в чуждите сайтове за Бербо,а това за Гонзо никъде не го пишеше! Ейй.. Tezei kъде се изгуби сърцето ми се разби от мъка без твоите бисери!:lol: :lol: :lol:

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 27 яну 2009 21:41

покажи как вкарва на Левски,щото ние имаме 15 снимки как Гонзо ви е...е але алееееееее алеееее,как Гонзо ви е...е,как Гонзо ви е...е....... :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от stenly на 27 яну 2009 21:42, променено общо 1 път.
Причина: СПРИ СЕ ВЕЧЕ С ОБИДИТЕ!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 27 яну 2009 21:48

Някакви травестити като започнат да отварят недъгави теми.
Показвайте снимки на Бербо с червения екип. Аз мога да ви покажа как дучето искаше да го личува на филмче...пред съблекалните...и как цял стадион скандиря Бербатов-К***о и стадионът е червен...
айде със здраве и успехи

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 27 яну 2009 21:54

ЩЕ СЕ СНИМА МОМЧЕТО,КАКВО ДА ПРАВИ,КАТО РОДАТА МУ ХАРЧИ ПАРИТЕ СЪС СЪЩОТО ТЕМПО, С КОЕТО ГИ ИЗКАРВА
Последна промяна от пирин на 27 яну 2009 22:00, променено общо 1 път.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Върни се в “ЦСКА”