След като продадоха Спас Делев, Грегори Нелсън и Янис Зику се очакваше да има нови играчи , които да дойдат на тяхно място.. и до там .. Големите очаквания си останаха само очаквания! Диого не иска в ЦСКА , Анисе неправомерно напусна Черноморец и дойде в ЦСКА, и какво ще правим втория полусезон?
Благодарение на бездарния дует ( Титан и Симонович) ЦСКА от претендент за титлата е вече претендент за Европа.. И дори не се знае дали ще успее в това си начинане (да играе в Европа следващия сезон)
Титаните махнаха Радуканов за да награждават ... и сега ми е чудно с какво ще награждават?
Според мен в ЦСКА всичко тръгна на долу от както "Дуци" дойде!
Провала в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Провала в ЦСКА
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Re: Провала в ЦСКА
всички които обичат ЦСКА да търсим куповач да ни отърве от тези "БОКЛУЦИ"
Подкрепям автова, аз винаги съм казвал и знам че докато ТИТАН и Дуци са в тоя отбор нищо добро не ни чака , отбора прилича на битпазара в ПерникО

Бе ей такива хейтъри много мразя, все негативно настроени, трансферите на Делев, Нелсън и Зику са положителни за клуба. Влязоха свежи средства, Нелсън се изчерпа и нищо не играе, Делев е пълна дупка, Зику трудно можеше да го задържим.
Относно селекцията вече имаме 2 ма сигурно, това че за Анеси има спор не значи че няма за го привлечем, уругваеца още нищо не е ясно, така че най лесно е да теглим чертата и да псуваме.
Аз съм убеден че и на мач не ходиш, а само драскаш по форумите. Ей такива като тебе са най големите смешници. Сега ще кажеш че са ти скъпи и билетите. Аман вече от форумни бабаити...........
Относно селекцията вече имаме 2 ма сигурно, това че за Анеси има спор не значи че няма за го привлечем, уругваеца още нищо не е ясно, така че най лесно е да теглим чертата и да псуваме.
Аз съм убеден че и на мач не ходиш, а само драскаш по форумите. Ей такива като тебе са най големите смешници. Сега ще кажеш че са ти скъпи и билетите. Аман вече от форумни бабаити...........
-
- Контакти:
Aз отдавна съм писал,че докато титан са ще берем само срам, но тук има хора дето ги защитават. Сега случая ще отиде в съда и фифа и аз мисля, че все пак Анисе ще играе при нас, но това не променя факта, че клуба се управлява неадекватно даже това е най меката дума превърнаха в ЦСКА в позор няма прошка за тия вън боклуците от ЦСКА.
-
- Контакти:
Какви ти форумни бабаити?
Политиката на ЦСКА е отвратителна. Доразрушава се школата и се купуват футболисти с цел да ги продадат след 6-12 месеца на двойно по-висока цена. Отбора на ЦСКА е превърнат в битак като всеки отбор от Европа пазарува с надценка. Титаните взеха отбора, за да въртят бизнес и го правят добре, защото тази зима си напълниха сметките яко.
Политиката не Левски е подобна. Купуват се 3-4 бразилци и след това ги продават. Тази година е ред на новата пратка от Южна Америка
Политиката на ЦСКА е отвратителна. Доразрушава се школата и се купуват футболисти с цел да ги продадат след 6-12 месеца на двойно по-висока цена. Отбора на ЦСКА е превърнат в битак като всеки отбор от Европа пазарува с надценка. Титаните взеха отбора, за да въртят бизнес и го правят добре, защото тази зима си напълниха сметките яко.
Политиката не Левски е подобна. Купуват се 3-4 бразилци и след това ги продават. Тази година е ред на новата пратка от Южна Америка
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Абе, какви сте, меки душици. Изчакайте да излезе решението на съда, изчакайте да свърши сезонът и тогава говорете. А, че Титаните не управляват правилно - две мнения няма.
Аре бъдете мъжкари поне за един ден.Веднага почнахте да плюете .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Нищо не остана от звездната селекция

- POPCORN
- Контакти:
А не искаш?Аре не се прави на лицемер...кой левскар не иска да бие ЦСКА с голям резултат...дрън дрън...но ще те успокоя това няма как стане...относно играчите , ще изчзкам докрая на подготовката и тогава ще коментирам!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,