Журналисти блокираха автобуса на ЦСКА !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ZAKS1
Контакти:

Журналисти блокираха автобуса на ЦСКА !

Мнениеот ZAKS1 » 10 яну 2012 15:46

Циркът и истерията, създадени от журналистите, около ЦСКА достигна своята кулминация. Днес представителите на медиите образуваха жива верига срещу автобуса с играчите на "червените", канещ се да заминава за Гърция, където ще протече първият етап от зимната подготовка на отбора, предаде репортер на Novsport.
Армейците се канеха да отпътуват с рейс за Александруполис. Репортерите не получиха достъп до стадион „Българска армия”. Само снимаха през решетките на входа, докато клубният автобус не тръгна да заминава. Тогава настана истински цирк – журналистите образуваха жива верига и с обърнати гърбове не даваха на возилото да продължи по пътя си.
Тогава от автобуса слезе Димитър Пенев. Той даде да се разбере, че имал заповед от президента Димитър Борисов до утре никой да не говори. Журналистите на свой ред отвърнаха: „Криете се като мишки”. Тогава чичо Митко се обиди и тръгна да се качва обратно в рейса, но все пак се смили пред жалките представители на някои медии, които иначе се тупат в гърдите, че първи получават информация от ЦСКА, за да каже няколко думи!

Потребителски аватар
asdfghj

Любов или омраза ?

Мнениеот asdfghj » 10 яну 2012 15:52

Около 40 журналисти, фоторепортери и оператори изградиха жива верига и попречиха на автобуса на ЦСКА да потегли точно в 15:00 часа за Гърция, където "червените" ще проведат първата част от зимната си подготовка.

Десет години плюха , а сега са готови да се хвърлят под автобуса !.. ;)
No news, no money !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Лошото отношение на ПФК ЦСКА към фенове и журналисти

Мнениеот turbogena » 10 яну 2012 16:11

Не ,че ме интересува много ,но това отношение на ръководство и играчи към феновете е безумно. Не може само да мълчат. В крайна сметка имат фенове ,които искат да знаят какво става с отбора...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Любов или омраза ?

Мнениеот DmG » 10 яну 2012 16:16

asdfghj написа:
Около 40 журналисти, фоторепортери и оператори изградиха жива верига и попречиха на автобуса на ЦСКА да потегли точно в 15:00 часа за Гърция, където "червените" ще проведат първата част от зимната си подготовка.

Десет години плюха , а сега са готови да се хвърлят под автобуса !.. ;)
No news, no money !

хахаха горкичките

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Re: Любов или омраза ?

Мнениеот sven_goran » 10 яну 2012 16:41

има и от двете по много ;)

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 10 яну 2012 16:53

Защо пък феновете ми аз лично яко се кефя на това кото им правят на тея репортери даже мисля че меко се отнасят и особено с два три саита като спортлаина ,седем дни,стандарт кадето вмето имена на собствениците им пишат прякорите даже им се чудя що не вземат да повторят номера на черепа :evil: :evil:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 яну 2012 17:30

kiko75 написа:защо пък феновете ми аз лично яко се кефя на това кото им правят на тея репортери даже мисля че меко се отнасят и особено с два три саита като спортлаина ,седем дни,стандарт кадето вмето имена на собствениците им пишат прякорите даже им се чудя що не вземат да повторят номера на черепа :evil: :evil:

Яд ме е,че са спрели автобуса.Трябвало е да карат без да спират.Отношението е плод на драсканиците на тия "журналисти".
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 яну 2012 17:46

Old_death написа:
kiko75 написа:защо пък феновете ми аз лично яко се кефя на това кото им правят на тея репортери даже мисля че меко се отнасят и особено с два три саита като спортлаина ,седем дни,стандарт кадето вмето имена на собствениците им пишат прякорите даже им се чудя що не вземат да повторят номера на черепа :evil: :evil:

Яд ме е,че са спрели автобуса.Трябвало е да карат без да спират.Отношението е плод на драсканиците на тия "журналисти".

Това, което става покрай ЦСКА не е нормално... Не е нормално да няма пресконференция, НО НЕ Е НОРМАЛНО И ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА СЕ МИСЛЯТ ЗА ВСЯ И ВСЬО. Аз като фен на ЦСКА не желая такива интерюта, които да замазват очите. Дори и да има изказвания важно е каква стойност ще имат. Общо взето българските футболни ръководители, треньори и играчи умеят да говорят, без да казват нищо. МЕДИИТЕ ОБАЧЕ СА ИМ ДОСТОЙНА КОНКУРЕНЦИЯ. Когато момче с ЕГН подобно на код за мобилен оператор и мислещо се журналист застане пред ДИМИТЪР ПЕНЕВ и му каже "Държите се като мишки" означава, че жалката пародия наречена български футбол и отразяването му е стигнала дъното. Дали същите тези "репортерчета" ще застанат с гръб към редакторите си, ако нещо не им харесва... Смешкари...
Струва ми се, че тук е мястото да похваля репортерите на "Новспорт", които са качили на сайта си цялото "Шоу" и от там се вижда, кой журналист колко струва....
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 10 яну 2012 17:53

червен и дебел за журналята ......... трябвало е с мръсна газ да ги изринат днес ....... аз като фен съм много доволен от отношението към журналята .......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 10 яну 2012 17:56

И какво като не говорят?Аз лично се чувствам много по-спокоен когато не се шуми излишно около отбора.Тази гавра е с журналистите, които си го заслужават на пълно.

Върни се в “ЦСКА”