Най-краткия път за Европа минава през ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Най-краткия път за Европа минава през ЦСКА
Просто всякакви имена са излишни .Всеки третокласник с успех над слаб 2 ги знае.
Re: Най-краткия път за Европа минава през ЦСКА
nai kratkia pat prez legloto na maika ti minava prez 100 leva... 

100% искаш ли да излезеш като футболист на запад трябва да минеш през червените!
Васил Левски : ГОВЕДА,ВЪРНЕТЕ МИ ИМЕТО
така си няма 6,5
[color=#FF0000]Факс, подписан от изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров, бе получен в канцеларията на Беласица. От документа става ясно, че „армейците” призовават Беласица най-учтиво да прояви търпение до затварянето на трансферния прозорец и едва след това ще могат да си получат дължимите 50 хил. евро. Сумата се дължи от ЦСКА на петричани за трансфера на бразилеца Ели Маркес.
В същият факс от ЦСКА споменават, че са наясно със задължението си, но плащането ще бъде извършено по-нататък във времето. Причината да настояват за това е, че има вариант Ели Маркес да бъде продаден от ЦСКА в друг отбор.
Вицепрезидентът на Беласица Горан Петров заяви по повод на получения факс: “Има няколко неща, които ме смущават. Документът от ст. “Българска армия” би трябвало да е адресиран до Беласица, или до нашия президент, а не лично до мен. Другото, което не приемам е фактът, че се настоява плащането да се извърши след затварянето на трансферния прозорец. Какъв е смисълът от това, след като дали Ели Маркес ще бъде продаден от ЦСКА на друг отбор, или не, нас не ни интересува. Те така или иначе ни дължат тези пари и трябва да ни платят, независимо от това дали футболиста ще продължи да се състезава в ЦСКА. В крайна сметка ще кажа, че такъв смешен факс не бива да излиза от канцелариите на един от българските грандове.” [/color] [url]ПИИ СИ РЕДОВНО ЛЕКАРСТВАТА, НАПОМНИ И НА ОНОВА СПЕРМАТИЗНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ,ВЕСНИКАРЧЕТО ГЕОРГИ АТАНАСОВ[/url]
В същият факс от ЦСКА споменават, че са наясно със задължението си, но плащането ще бъде извършено по-нататък във времето. Причината да настояват за това е, че има вариант Ели Маркес да бъде продаден от ЦСКА в друг отбор.
Вицепрезидентът на Беласица Горан Петров заяви по повод на получения факс: “Има няколко неща, които ме смущават. Документът от ст. “Българска армия” би трябвало да е адресиран до Беласица, или до нашия президент, а не лично до мен. Другото, което не приемам е фактът, че се настоява плащането да се извърши след затварянето на трансферния прозорец. Какъв е смисълът от това, след като дали Ели Маркес ще бъде продаден от ЦСКА на друг отбор, или не, нас не ни интересува. Те така или иначе ни дължат тези пари и трябва да ни платят, независимо от това дали футболиста ще продължи да се състезава в ЦСКА. В крайна сметка ще кажа, че такъв смешен факс не бива да излиза от канцелариите на един от българските грандове.” [/color] [url]ПИИ СИ РЕДОВНО ЛЕКАРСТВАТА, НАПОМНИ И НА ОНОВА СПЕРМАТИЗНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ,ВЕСНИКАРЧЕТО ГЕОРГИ АТАНАСОВ[/url]
ТАКА Е, ХОРАТА БЪРЗО РАЗБИРАТ В КАКВО СВЪРТАЛИЩЕ НА ЗМИИ СА СЕ НАДЯНАЛИ И БЪРЗАТ ДА ИЗБЯГАТ КОЛКОТО МОЖЕ ПО-БЪРЗО, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ НАКЪДЕ

BE STRONG
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
Лошо ПЕТРОВ лошо ПЕТРОВ пак не си разбрал същноста на темата .СЛАБ 2
kronos написа:ТАКА Е, ХОРАТА БЪРЗО РАЗБИРАТ В КАКВО СВЪРТАЛИЩЕ НА ЗМИИ СА СЕ НАДЯНАЛИ И БЪРЗАТ ДА ИЗБЯГАТ КОЛКОТО МОЖЕ ПО-БЪРЗО, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ НАКЪДЕ![]()
![]()
![]()
Разликата е кой на къде бяга.
ТЕМАТА Е ИЗЛИШНА.ПО ТОЗИ ВЪПРОС СА КАЗАНИ МНОГО НЕЩА.ПРОСТО СИ ГУБИМ ВРЕМЕТО ДА ДЪВЧИМ ЕДНО И СЪЩО,КАТО ПРЕЖИВЕН ДОБИТЪК.ПЕНЕВ,КОСТАДИНОВ,СТОИЧКОВ,ТРИФОН,МИКО,СТИЛЯН,МАРТО.....ВСЕ ГОЛЕМИ ИМЕНА В СВЕТОВНИЯ ФУТБОЛ.

ЦЦЦ=кажете ми някой футболист излязъл от вашата школа от 20 години насам.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.