Хора какво правиме бе?Ептем полудяхме..Едни псуват, други се бият, трети говорят глупости, четвърти тото мото и тн!Дайте малко по-сериозно!Аз днеска съм тотално изумен!Едните се сърдият,че някой не пеели , други се карат с футболисти, трети пискат,че мача бил уреден, четвърти псуват футболисти на лудогрец и тн..какво ви става на всички вас?Все едно света е свършил с този равен мач!Да признвам си много ме хвана яд и още ме държи, ама това е футбол!Псуваме Гъргоров и Минев..Е за какво?Хубаво според нас са слаби, ми като са слаби не са в ЦСКА и и играят в друг отбор... какъв е проблема?Разбирам да псуваме Миро Иванов нормално, но защо Гъргоров и Минев?Не ги защитавам мене също ме дразнят, ама как да псувам играчи които са играли в ЦСКА?Това ли са ни най-големите проблеми?Минев и Гъргоров...Псуваме и Спас, че видете ли не играл...всеки футболист има такива моменти, това значи ли,че трявба да го псуваме и обиждаме?А като вкарваше голове всички му се кефихме, сега като изпитва труден момент вместо да го подкрепиме ние го псуваме...тоя не ставал ония е левак , третия е пияница и тн...Не ви прави чест бе хора...не може да сте винаги със силните на момента и като не направятр няколко мача добри и веднага да ги псуваме и да се караме с тях!Много навътре го приемате!Това е спорт , забавление!После някой яростни фенове седят пред буса на Лудогрец и искат сметка.. каква сметка?Какво са ни виновни Лудогорец ?Някой пъ пискат,че други не са пеели цял мач и тн..абе хора живеем в свободна държава бе.нека всеки да си прави каквото иска и му е добре.Човека е платил 5 лв и си наблюдава мача..Е разбира се,че е различно като се пее, ама като няма желание или примерно не му се пее, защо трявба да го караме на сила и да се сърдите?Трети почнаха да плуят по Янчев и тн...просто днеска след тоя мач нямам думи..толкова много простотии за толкова малко време...хората ептен се побъркаха!Ако някой разбира малко поне от тая игра, ще види как целият мач Янчев не игра никак зле и имаше много добри ключови намеси...веднъж обърка топката и вие го изядохте с все дрехите!Какво е това ?След мача пък 80% продадени мачове, купени, тото , мото и тн.Хора свикнете да губите!Да не е приятно когато човек губи или неговият отбор пада, ама има и такива моменти!Не може всеки път да се бие!По-добре така отколкото Левски и ЦСКА да бият всеки мач!Аз лично по завързано първенство не съм гледал ехе и аз незнам откога!Заради такива глупости хората спряха да ходят на мач, купуване , продаване, съдиии и тн...и вчера на Манчестър им дадоха несъщестуваща дузпа ама какво толкова?Всеки бърка!Дайте да престанеме като загубим точки се оправдаваме с уредени мачове, сдиите ни режат и някакви такива.Това важи за всички фенове не само за ЦСКА!Днеска имаше 6-7-8 хиляди на стадиона един от 3-те най-посетени мачове тая есен.....8 хиляди пълен ташак.Радваме се вече на 8 хиляди човека като има...вместо всички да се правим на разбирачи, дайте да ходим повече на стадиона!Какво толкова е станало?Равен голяма работа има 15 кръгва на първо място сме заедно с лудогорец всичко зависи от нас!Трявба ли да правим такива неща като днеска след всеки загубен или равен мач!?И не на последно място, мене мача ми хареса!Имаше полужения, емоции , хъс, хубави голове..само с такива мачове ще има хора по стадионите!Какво гледахме в сряда?Славия - ЦСКА!С такива мачове, ще има по 100 човека на мач!Цял мач си бърках в носа и се чудих какво да правя, защото не бях ходил на по безинтересен мач!
Ако може сините приятелки да си запазят мнението за тях!Разбира се ако е нещо смислено нека споделят!
Възмущавам се от някои фенове на ЦСКА !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Възмущавам се от някои фенове на ЦСКА !
Последна промяна от POPCORN на 29 ное 2011 01:21, променено общо 2 пъти.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Re: Възмущавам се от някои фенове на ЦСКА !
Харесва ми мисълта ти , жалко че повечето хора не мислят като теб.
Радвам се за днешния мач , дано има повече такива , за да вдигат "нивото" на смешната ни А група.
П.П. Левскар съм.
Радвам се за днешния мач , дано има повече такива , за да вдигат "нивото" на смешната ни А група.
П.П. Левскар съм.
- milan199440barca
- Контакти:
Като фен на Левски се радвам, че водещите отбори изгубиха точки, но и не отричам, че Лудогорец играха добре, а ЦСКА вкараха много красив гол(Бирхоф правеше такива). Футболът е първо игра, после всичко останало. Това първенство няма да е последното. Ако Левски не стане шампион този сезон, ще стане догодина. Същото важи и за ЦСКА. За съжаление, разбирам и феновете, които приемат крайно нещата. Успехите на любимия отбор са от малкото поводи за радост на много млади хора.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
POPCORN винаги съм смятал, че с теб сме почти на един и същ акъл по всички въпроси относно любимия ни отбор и с този коментар това отново се потвърди. Наистина останах шокиран сега като видях във форума на една група привърженици какво плюене има по Тошко Янчев!!!Нямам думи наистина. Тези момчета, при тази пълна дезорганизация в клуба, при лоши условия, с неориентирани треньори (за мен лично и бивши и настоящи) биха два от отборите, от които заедно с нас чакаме успешно евроучастие и са на второ място като отстъпват на лидера (един изключително силен и най-вече организиран на всякакво ниво клуб) само заради няколко гола и някои им се нахвърлят като мърши. При все, че ако питаш мен играта ни бе отвратителна в по-голяма част от двубоя.Дори аз, който съм отколешен привърженик на това Спас Делев да седне на резервната скамейка за по-дълго време не приемам така да го псуват. За Минев и Бадема мисля, че заслужават. Първия още с интервютата си в ЦСКА показваше колко искрено неук и прост човек е (брат му също между другото)и сега тези му изцепки не ме изненадват (два дена след като напусна ЦСКА почна да плюе по отбора направил го известен). Бадема...к**венска работа неговата. За пари се хваща за палците веднага. Все ни съди. Никво уважение не заслужава. За сметка на Ицо Янев м/у другото, който незнайно защо отнася псувни в мачовете ни срещу Литекс.

- Red_Girl
- Контакти:
Ще допълна.. Не съм съгласна с теб пуканке за някои неща. Псувахме Минев, защото не знам дали знаеш, но след като се нахна от ЦСКА почна да хули отбора и да говори какво ли не против него във всяка удобна възможност. Даже му беше малко.. За Янчев не съм съгласна и е жалко да го псуват. Относно феновете няма нужда да коментирам..Жалка история.. Като не искаш да пееш , просто застани близо до А или във А и В и готово, но не да ми дойдеш зад знамето на Офанзива и да храниш. Да отблежим и факта до момента, в който запяваме химна.. и едната част от сектора в този момент запя.. Съдиятаа, съдиятаа...няма да продължавам, знае се какво следва.Мега тъпо се получи И нека за пореден път да кажа" Спрете да пеете К*р за Левски на мач, в който не играем срещу тях! Толкова е смотано!! И това са хора, които са дошли да изпеят само тва.. Не случайно и тва беше "песента" на която всички малоумници запяха..Тва се пее само на мач срещу тях!Не може тва нещо да се пее най-много от всички!! Много жалко.. Какво ли не се направи..както едно момче каза: Малко ли клипчета се пуснаха, малко ли снимки, че и списание се направи, за да се разбере как трябва да се държиш в тоя сектор!
Последна промяна от Red_Girl на 29 ное 2011 01:46, променено общо 1 път.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Ами ако и съдията беше на ниво, мача щеше да е супер. Не първото полувреме да им отмени гол и да не им даде дузпа(така се пише, бях на стадиона), а второто да си измисли 33 нарушения в тяхна полза, за да ни играят в наказателното поле. Ето такива неща ме нервират.
И само успехи за Емо Гъргоров и Иван Стоянов, едни истински цесекари
И само успехи за Емо Гъргоров и Иван Стоянов, едни истински цесекари

Бадема и Минев си го заслужават,даже им беше малко,но за Тошко Янчев и Делев нямам думи.Забравихте ли че Делев когато беше в най-добра форма предпочете да остане при нас,вместо да избере парите както направи Бадема.Относно изцепките,това е нещо нормално за нас.Ние феновете на ЦСКА сме най-крайните в това отношение,един равен и правим барикада на стадиона>много ще е трудно да станем шампиони,имайки впредвид,че ще продадем най-силните си играчи (Зику,Мораес,Нелсън,Бандаловски и Делев),а в същото време Лудогорец ще оберат каймака от добри футболисти.Яд ме е,че изпуснахме Мишо Александров,когато беше в Академик,грабнака на този отбор на Лудогорец е от бивши играчи на ЦСКА.Дано нещата се оправят и това да не са били последните мачове за ЦСКА на изброените горе футболисти.Ако запазим сегашния си състав и вземам едно две нови попълнения имаме шанс за титлата.Дори и да продадем някой от звездите си има кой да ги замести.Слави Костов,Якимов са много добри играчи,но в защита нямаме алтернатива.
mironi88 написа:POPCORN винаги съм смятал, че с теб сме почти на един и същ акъл по всички въпроси относно любимия ни отбор и с този коментар това отново се потвърди. Наистина останах шокиран сега като видях във форума на една група привърженици какво плюене има по Тошко Янчев!!!Нямам думи наистина. Тези момчета, при тази пълна дезорганизация в клуба, при лоши условия, с неориентирани треньори (за мен лично и бивши и настоящи) биха два от отборите, от които заедно с нас чакаме успешно евроучастие и са на второ място като отстъпват на лидера (един изключително силен и най-вече организиран на всякакво ниво клуб) само заради няколко гола и някои им се нахвърлят като мърши. При все, че ако питаш мен играта ни бе отвратителна в по-голяма част от двубоя.Дори аз, който съм отколешен привърженик на това Спас Делев да седне на резервната скамейка за по-дълго време не приемам така да го псуват. За Минев и Бадема мисля, че заслужават. Първия още с интервютата си в ЦСКА показваше колко искрено неук и прост човек е (брат му също между другото)и сега тези му изцепки не ме изненадват (два дена след като напусна ЦСКА почна да плюе по отбора направил го известен). Бадема...к**венска работа неговата. За пари се хваща за палците веднага. Все ни съди. Никво уважение не заслужава. За сметка на Ицо Янев м/у другото, който незнайно защо отнася псувни в мачовете ни срещу Литекс.
Popcorn и Mironi88,БРАВО.Две ръце във ваша подкрепа.Само ще добавя,че 2-те точки ги загубихме заради направените смени/според мен/.Иде пролет и единственото,което ме притеснява е ''коледно-новогодишната''разпродажба.!!!
Попкорн , аз ще ти кажа лично защо псувам тоя минев. СЛед мача с берое миналия сезон когато бихме 3:2 в последните минути . Чух по телевизията как нещастника псува нас. Не може аз съм си дал последните пари ставам на крака да ги изпратя с аплодисменти за победата.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
-
- Контакти:
Red_Girl написа:Ще допълна.. Не съм съгласна с теб пуканке за някои неща. Псувахме Минев, защото не знам дали знаеш, но след като се нахна от ЦСКА почна да хули отбора и да говори какво ли не против него във всяка удобна възможност. Даже му беше малко.. За Янчев не съм съгласна и е жалко да го псуват. Относно феновете няма нужда да коментирам..Жалка история.. Като не искаш да пееш , просто застани близо до А или във А и В и готово, но не да ми дойдеш зад знамето на Офанзива и да храниш. Да отблежим и факта до момента, в който запяваме химна.. и едната част от сектора в този момент запя.. Съдиятаа, съдиятаа...няма да продължавам, знае се какво следва.Мега тъпо се получи И нека за пореден път да кажа" Спрете да пеете К*р за Левски на мач, в който не играем срещу тях! Толкова е смотано!! И това са хора, които са дошли да изпеят само тва.. Не случайно и тва беше "песента" на която всички малоумници запяха..Тва се пее само на мач срещу тях!Не може тва нещо да се пее най-много от всички!! Много жалко.. Какво ли не се направи..както едно момче каза: Малко ли клипчета се пуснаха, малко ли снимки, че и списание се направи, за да се разбере как трябва да се държиш в тоя сектор!
Първо всички сте наясно,че доста голяма част от СЕКТОР Г ходи там защото билетите са най-евтини.ФАКТ!ОФАНЗИВА нямам абсолютно нищо лично към момчетата,но от голяма част от хората които ходят в Сектор Г неможеш да направиш УЛТРАСИ!Второ оценявам Повечето от тези момчета не само от Офанзива младата част от сектора разбира се не всички съм сигурен,че вообще не им пука какво става там доло на терена УБЕДЕН СЪМ!КУР ЗА ЛЕВСКИ е нещо като Sisaj Zvezdo така,че неможеш да забраниш на хората да кофеят на тази песен да безкрайно лошо се получи като се пееше химна и някой тръгна да пеят простотии.Относно това играта на отбора и всички друго около ЦСКА хубаво е,че има хора като автора които са оптимисти,но има ли покритие на този оптимизъм?Да оставим тотото изключваме го като вариант за този мач макар,че по-мнение след смяната на Радуканов всички наши мачове са тотаджийски,но както и да е Лудогорец се видя,че също не съм перфектен отбор и те допускат грешки,но в повечето показатели ни надиграха като владение на топката точни пасове и много други нещо които не бива да бъдат подценявани някой ще каже голяма работа,но и по това личи,че играеме безобразно ужасно слаби сме в фаза защита силно се надявам,че прези Зимата ще дойде някой кадърен треньор например Стойчо Младенов какво бъдеще има ЦСКА с Пената и селският тарикат Дуци?Тошко Янчев допусна грешка,но той заслужава само уважение въпреки,че съм на мнение,че вече му е време да се отказва защото се вижда,че годинките са му в повече.Спас Делев сам е виновен за положението в което изпадна ако не го беше хванала звездоманията мисля,че сега щеше да е на ниво,но разбира се и конкуренцията го надви знаеме,че преди той имаше много повече свобода играеше по цялата ширина на нападението а сега е друго.Така,че можем само да се надяваме през тази зима някой да си вземат поуки а да бъдат извършени промени в клуба защото реално ЧИЧО МИТКО моите уважение изпълнява ролята на клоун всичко го знаеме,но незнайно защо се примиряваме с ТОВА!