Иван Караджов напусна заради неполучени заплати

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

МОХИКАН
Контакти:

Иван Караджов напусна заради неполучени заплати

Мнениеот МОХИКАН » 18 ное 2011 12:43

Вратарят Иван Караджов не се е явил на днешната тренировка на ЦСКА, научи БЛИЦ. Стражът е подал молба за разтрогване на договора си с "червените", макар че доскоро се кълнеше във вярност към клуба. Причината - неполучени три заплати. Той изпрати адвокат на тренировката на тима, който уведоми треньорите за отсъствието на стража.

Наши източници съобщиха, че Караджов проявил огромно търпение към шефовете си, но след като дълго време не получавал заплатата си, в крайна сметка предприел решителен ход. Караджата е бил предупреждаван да не избързва, тъй като по този начин уронвал престижа на ЦСКА.

"Да, така е. Правеха му намеци да не се "излага". Караджата чакаше, чакаше, но накрая му писна. Той вече е свободен агент, защото шефовете няма как да го спрат. Най-вероятно Иван ще премине в Лудогорец, Литекс или "Ботев" (Пловдив)", заявиха близки на вратаря.

Блиц

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Иван Караджов напусна заради неполучени заплати

Мнениеот Udoji90 » 18 ное 2011 12:53

Само 2 неща мога да кажа:
1. Не съм сигурен дали може да се вярва на БЛИЦ.
2. Ако е истина, аз не мисля, че е толкова лошо. И без това имаме 4 вратари, а сега стават нормална бройка. Да не говорим, че за мен Чавдаров и Макенджиев с нищо не са по-лоши от Караджата, пък имаме и един Божидар Стойчев, който все бива преотстъпван заради голямата конкуренция на този пост.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 ное 2011 13:03

Udoji90 написа:Само 2 неща мога да кажа:
1. Не съм сигурен дали може да се вярва на БЛИЦ.
2. Ако е истина, аз не мисля, че е толкова лошо. И без това имаме 4 вратари, а сега стават нормална бройка.........

Да, ако М'Боли също не си бие камшика през зимата.;) Иначе за БЛИЦ си прав, зимната пауза в първенството още не е дошла, а журналята започнаха да ни замерват с партенки отвсякъде.... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 18 ное 2011 13:06

Браво!Най-после нещо свързано с Караджов да ми хареса :) Сбогом!!

marsolo
Контакти:

Мнениеот marsolo » 18 ное 2011 13:07

“Караджов вече разтрогна трудовоправните си взаимоотношения с ЦСКА. Преди малко бях в Борисовата градина във връзка с този случай. Прочетете член 327, алинея Първа, точка 2 от Кодекса на труда. Тази промяна е направена през септември. В нея се казва, че работникът (или служителят) има право да прекрати трудовия си договор без предизвестие, когато работодателят забави изплащането на трудовото възнаграждение. Така че от днес – 18 ноември, Иван Караджов е свободен футболист и няма никаква ангажираност към ЦСКА. Поради тази причина той не се яви на тренировката”

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 ное 2011 13:08

Captain Stottlemeyer написа:Да, ако М'Боли също не си бие камшика през зимата.;) Иначе за БЛИЦ си прав, зимната пауза в първенството още не е дошла, а журналята започнаха да ни замерват с партенки отвсякъде.... :lol:

Еми, човек, цъкаш заглавието - падат стотинки. В новата рейтингова система в журналистиката няма лабаво. Заради това като ти кажат: "най-престижното онлайн издание", разменяш буквичките в "онлайн" и придобиваш представа.... :mrgreen:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 18 ное 2011 13:10

Трябва да почерпите.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 ное 2011 13:10

metodito написа:...разменяш буквичките в "онлайн" и придобиваш представа.... :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 ное 2011 13:13

Колкото и заплати да имаш да вземаш два дни преди най-важният мач на отбора да напуснеш ,показва колко ти пука за ЦСКА и за феновете.Караджов доста пари е взел от ЦСКА ,баща му също няма да го остави гладен.Ако си беше изиграл сезона и после си оправя отношението с ръководството щях да го разбера,но сега за мен е едно продажно леке,което досега е бил в ЦСКА само благодарение на парите на баща си.Чувам че и Йовановски изчезнал от отбора,ако по някакъв начин се появят в Ботев Пд трябва да си преосмислим отношението към М.Радуканов.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 18 ное 2011 13:15

Пак ше се почне с ВЪН БОКЛУЦИТЕ май май!!! Аман се каза от тия боклуции!!! Писна ми!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”