Днес Да Коща отпътува за лагера на Левски в Кипър. На аерогарата той бе придружаван от едър мъжага облечен с тъмни дрехи, който очевидно беше негов охранител изпратен най-вероятно от новият му шеф - Батков.
Как мислите има ли от какво да се притеснява португалчето ако случайно се засече някъде с фенове на ЦСКА?
Да Коща с охрана на аерогарата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Да Коща с охрана на аерогарата
Всичките говеда в израел, в израееел...
Говеда сини, с да коща или без него вечно ще сте втори!
Говеда сини, с да коща или без него вечно ще сте втори!
ЦСКА Е ШАМПИОН - ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!!!
ИМАМ 2 ВЪПРОСА КЪМ ВАС ЧОРБЕТА - 1 .КАКВО ТОЛКОВА МУ СЕ РАЗСЪРДИХТЕ НА МОМЧЕТО ,ЗАТОВА ,ЧЕ НЕ ВИ ХАРЕСВА ? и 2. КОЙ СЕГА Е № 1 ?
rano ili kasno 6te go zga6tqt nqkade i 6te mu prasnat halkata
toi se pomisli za FIGO i 4e 6te mu se razmine
samo deto ne znae o6te kakvo e balkan-ultras i kakvo 6te mu se slu4i

CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA
Жалко.Аз лично съжалявам че го изпуснахме,защото вместо да се вземат двамата от Мездра можеше да го задържат но както и да е,мое мнение.Според мен момчето има потенциал но на Армията го очаква силно освиркване щом докосне топката. 

Абе може ли да сте толко прости от два дена слушам ,че на "армията" щели да го освиркват
.Абе бавни ли сте кви сте незнаете ли ,че мачът ще е на Васил Левски
!
А там винаги сме повече от вас тъй , че си грухтете колкото си искате

А там винаги сме повече от вас тъй , че си грухтете колкото си искате

- mertezaker
- Контакти:
Да Коща ще разбере, че е направил най-голямата грешка в живота си, защото го чака трансфер в Израел или Турция, а Да Коща не е ЦСКА, така че ЦСКА ще продължи да бъде номер 1 и без него.
Вън Голямата перука от българския футбол!!!!!!!!!!!!!!!
Вън Голямата перука от българския футбол!!!!!!!!!!!!!!!
GoingDown имаме предвид символиката че ще е освиркан на дербито а тая тъпотия че се играе не на Армията а на националния никъде другаде я няма.Така и за двата отбора се губи напълно фактора домакинство.Но това е друга тема.Няма нужда да се хващаш за глупсти и да си търсиш просто повод да напсуваш някои.
Ама дразня се вече , на армията та на армията все едно на ноу камп ще го освиркват
.
Боли го хуя ДаКостов за Левски или за Цска

Боли го хуя ДаКостов за Левски или за Цска

Е нз за теб или за него но за истинските фенове клубния стадион е нещо свято.По тая логика мен кво ме ебе за Камп Ноу. Ама както и да е няма смисъл да се пише повече по тая тема.За мен е футболист с качества но щом си сменя отборите като ностни кърпи не прави мн добро впечатление.