Скандалният полузащитник Фелипе Да Коща показа, че изобщо не знае къде се намира и за какво става въпрос.
След като дълго време уверяваше, че в България ще играе единствено и само за ЦСКА, днес стана ясно, че ще започне подготовка с "вечния съперник" Левски в Кипър.
Португалецът вече успя да настрои феновете на "червените" към себе си, а с последното си изказване нищо чудно да стори това и със "сините".
В интервю пред "Новспорт" Да Коща обяви, че винаги ще пази в сърцето си феновете от сектор "Г", което едва ли ще се понрави на тези от противоположната страна.
"Нямам нищо против ЦСКА. Периодът, който изкарах в тима, ще остане с хубави спомени с мен. Имах перфектни отношения с ЦСКА, но не би било нормално да се върна в клуба", коментира странно Да Коща.
"Бях възхитен от феновете на ЦСКА. Не очаквам някой от тях да бъде насочен срещу мен, тъй като вината не е в мен", продължи футболистът.
"Съвсем нормално ще изляза във вечното дерби. Разбирам футбола като професионализъм, без значение къде ще играя и къде ще бъда. Така че, ще играя нормално, както във всеки един мач с максимума от себе си", каза още Да Коща.
Според мениджърката на Да Коща Катарина Паунич, играчът е започнал преговари с Баждеков едва преди два часа.
"Баждеков ми се обади и ме попита дали може да говори с Фелипе. Направо го свързах с него и двамата се договориха. Запознати сме с намерението на ЦСКА да си търси правата във ФИФА. Затова и имаме адвокат, с който сме говорили. Все пак и той носи отговорност и ние разчитаме на него, че няма да имаме пртоблеми с това", допълни още сръбската мениджърка.
« Йешич готов да се върне на...
Коща:Феновете на ЦСКА завинаги в сърцето ми!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Коща:Феновете на ЦСКА завинаги в сърцето ми!
Браво другарьо Кастро, много те влечат тоталитарните лочности от Южна Америка и Карибския басейн!!! Айде честито нов ник, без теб форума е скучен!!!
Re: Коща:Феновете на ЦСКА завинаги в сърцето ми!
А с тебе направо отвратителен!