Искам да видя мнението на здравомислещите армейски фенове,относно зимната селекция на отбора,че до тука чувам само мнениа на фенове различни от тези на ЦСКА ... ако може тука да не се обаждам,ще съм им много благодарен стига да запазят добрия тон и да си задържат обидите и заяжданията за махалата.
1. Големия брой привлечени футболисти притеснява ли ви ?
2. Мислите ли,че ще играем доста по атакуващ футбол,с оглед привличането на толкова нападатели ?
3.На кои постове ще ни трябват евентуално нови попълнения ?
4.От тази мащабна селекция не мислите ли,че юношите на клуба(Чипев,Тонев,Тошев,Виданов),ще пострадат най много ?
1.Лично аз смятам,че е оправдана тази селекция с оглед тежкия полусезон,който предстои - качеството на новите попълнения и многото варитивност в атака ... все пак ако искаме да спечелим купата и титлата АТАКАТА е ней-добрия избор за това.
2.Пенев винаги е залагал на атакуващия футбол,но с оглед ситуацията предния полусезон беше невъзможно да се приложи...за това сега смятам,че доста отбори,ще изпитват сериозни затруднения в защита срещу нас
3.Лично аз смятам,че привличането на обещаващ млад(23-26г.) е наложително,отдавна нямаме качествен обещаващ играч на този пост.
Още един централен защитник тип Йордан Милиев,щеше да засили конкуренциата на този пост,трябваше да се ослушаме при създалата се ситуация с Милиев но...Мартин Кавдански и Пламен Николов също са добри алтернативи...
4.Дано тази селекция не спъне развитието на Виданов,Тонев,Тошев и Чипев и 4-та имат качества да са титуляри в отбора,имах желание да видя как ще се представят Кямил и Зехиров но уви ... дано Пенев заложи на изпитания си стил и налага млади талантливи футболисти
Зимни Трансфери !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Зимни Трансфери !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- sedem_!_dva
Re: Зимни Трансфери !
Rabeh написа:Винаги на килограм купува Ц(*КА. Важното за него е количеството, а не качеството...
Според мен няма смисъл да пишеш в тема, която не ни засяга. Остави ги да обсъждат помежду си, докато не се научим, че всеки си има форум, в който да си пише за отбора все ще се псуваме като каруцари. Разбира се, ако се напада моя отбор и пише нещо за него и аз ще пиша в тези теми.
NON MOLLARE MAI
- Sleepwalker
- Контакти:
-
- Контакти:
Купихте куп ненужни играчи. За какво ви е примерно Муши? От всичките привлечени играчи най-стоийностни са Данчо Минев и Давид Силва. Другите ги........... забравих.
Sleepwalker написа:Може ли да напиша мнение,въпреки че съм левскар?
хаха...стига да не обиждаш и да се заяждаш,давай имаш трибуна

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
1.Не ме притесняват големия брой футболисти по простата причина,че има и дубъл което автоматично прави 22 титуляри и 6 резерви за всяка седмица.А и мисля,че не всички са подписали договори, което означава че може и да бъдат освободени ако не покажат достатъчно качества.
2. След случилото се с В.Манчев и З.Лазаров явно Пената се презастрахова и от нови котузии, за да не се получава криза в нападението. Все пак практиката доказва,че нападателите са най-контузваните футболисти. А пък ако са здрави в мачовете ще излизат най-подготвените.
3 Не бих се отказал от някой добър халф .
4.За юношите тепърва им предстои да се утвърждават в отбора и при по-голяма конкуренция ще трябва да работят двойно повече за да заслужат мястото си. А и Пенев нееднократно заяви, че ще разчита много и на младите ,за което неможе да има съмнения. До сега е правил точно така.
2. След случилото се с В.Манчев и З.Лазаров явно Пената се презастрахова и от нови котузии, за да не се получава криза в нападението. Все пак практиката доказва,че нападателите са най-контузваните футболисти. А пък ако са здрави в мачовете ще излизат най-подготвените.
3 Не бих се отказал от някой добър халф .
4.За юношите тепърва им предстои да се утвърждават в отбора и при по-голяма конкуренция ще трябва да работят двойно повече за да заслужат мястото си. А и Пенев нееднократно заяви, че ще разчита много и на младите ,за което неможе да има съмнения. До сега е правил точно така.
-
- Контакти:
Според мен освобождаването на Удоджи беше грешка , вярно е , че не беше в топ форма , но и Пенев не му даде никакав шанс за изява в първия отбор ...играеше със сърце и е техничен , трябваше да остане
Прекалено офанзивни играчи се взеха! А, нито един класически таран! Все пак най-големите успехи на ЦСКА са постигнати именно с такива играчи! Необходим ни е един качествен халф и добър вратар!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Саидходжа не е ли типичен таран?
С този отбор би трябвало да защитим титлта, не защото е кои знае колко силен, а защото Левски също имаха нужда от сериозна селекция, каквато не правят.. Литекс мисля че ще се намесят в борбата сериозно, но от следващия сезон..
Колкото до младите играчи, не съм сългасен, че Тошев например има качества за титуляр.Виданов, Зехиров и Тонев са играчите, от които очаквам добри изяви..
С оглед на това,че има дублиращи отбори мисля че е по-добре да имаме повече играчи.Надявам се най-много да подпишат нов договор с Манчев, защото той е доста над нивото на нашето първ. и в Европа ще ни е много полезен.

Колкото до младите играчи, не съм сългасен, че Тошев например има качества за титуляр.Виданов, Зехиров и Тонев са играчите, от които очаквам добри изяви..
С оглед на това,че има дублиращи отбори мисля че е по-добре да имаме повече играчи.Надявам се най-много да подпишат нов договор с Манчев, защото той е доста над нивото на нашето първ. и в Европа ще ни е много полезен.
hlucho написа:Прекалено офанзивни играчи се взеха! А, нито един класически таран!
Турчоляка е класически таран - тромав и бавен