Golqma omraza se sipe po mene!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Golqma omraza se sipe po mene!!!
s kakvo sam go zaslujil prosto si izkazvam mnemieto a vie govedata mi se nahvarlqte kato ragoneni ne moje taka
- delqnski47
- Контакти:
Re: Golqma omraza se sipe po mene!!!
Еми да братле,ама успокой малко топката и ще видиш колко лесно може ''прасе'' да комуникира с ''говедо''!!!
Ето аз тъй като уважавам феновете на Левски и те уважават мене!!!Даже ако щеш ми вярвай ама на дербито ЦСКА-Левски гледах мача с дузина левскари около мене и нищо.......пак сме си френдове!!!! 

Последна промяна от delqnski47 на 12 яну 2009 00:23, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- bobi_turboto
- Контакти:
еми брато прависа, ти онзи ден го направи същото и по мен затовачееееее..............
- Cesc Fabregas
- Контакти:
С такива индивиди не си заслужава дори да се занимава човек!
ПИЧОВЕ,НЕ МУ ОТГОВАРЯЙТЕ НА ТЪПОТИИТЕ,АЗ СПРЯХ ДА МУ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- bobi_turboto
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:С такива индивиди не си заслужава дори да се занимава човек!![]()
майче си прав

- Sleepwalker
- Контакти:
Fidel Castro написа:s kakvo sam go zaslujil prosto si izkazvam mnemieto a vie govedata mi se nahvarlqte kato ragoneni ne moje taka
Бе всички изказваме мнение по даден въпрос,но като тебе втори няма!Ако спреш да псуваш,да държиш нормален тон,да си оправиш правописа,да пишеш на кирилица,.....оп,май много стана като за малолетен...Абе слушай,недей гледа какво пишат хората за тебе,продължавай все така!Имаш много фенове УЛТРАС...,ааааа Фиделчо,грешка!

ти си смешник
"fidel",na uchilishte si utre,liagai,che ako te zavari bashta ti pred kompa,she te shamarosva pak!Aide i utre e den,pak shte ni zabavliavash!
Save Ukraine!
delqnski47 написа:Еми да братле,ама успокой малко топката и ще видиш колко лесно може ''прасе'' да комуникира с ''говедо''!!!Ето аз тъй като уважавам феновете на Левски и те уважават мене!!!Даже ако щеш ми вярвай ама на дербито ЦСКА-Левски гледах мача с дузина левскари около мене и нищо.......пак сме си френдове!!!!
ЕТО ТАКИВА ТРЯБВА ДА БЬДАТ МОДЕРНИТЕ ФЕНОВЕ.