Дарения за школата на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
volcom
Контакти:

Дарения за школата на ЦСКА

Мнениеот volcom » 03 авг 2011 12:02

Управата на ЦСКА започва да събира дарения за изграждане на модерна Детско-юношеска школа. В официалния сайт са публикувани банкови сметки, чрез които, всеки който има желание може да направи дарение за децата. Ето какво гласи съобщението:

На вашето внимание!
Армейци,
ПФК ЦСКА ЕАД предоставя на Ваше разположение сметка № 17131000231600102001, IBAN: BG30DEMI92401000052073, валута : BGN, чрез която всички Вие можете активно да участвате в изграждането на модерна европейска структура и визия на Детско-юношеската школа на клуба ни.
Постъпилите средства ще се използват изцяло за нуждите на младите червени таланти, които ще разполагат с уникални за България условия.
Също така бъдещите звезди на родния ни футбол ще имат възможност да работят по специални програми съобразени с най-новите световни тенденции в обучението на деца и юноши.

Много съм радостен, че започва такава инициатива! Децата на ЦСКА бяха много дълго време пренебрегвани и дано най-после да се постави началот на някакви конкретни действия в изграждането на база. :)

joro65
Контакти:

Re: Дарения за школата на ЦСКА

Мнениеот joro65 » 03 авг 2011 12:23

Включих се със 70 лв,скромно но от сърце!
Изображение

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 03 авг 2011 13:11

ma6inkata написа:Селяк си ти! Тъй като аз не съм, мисля, че тези пари няма как да се даде отчет за тях! Друг е въпроса, че вместо да събират пари от феновете, могат да спрат да купуват скъпо платени недоказани чужденци и да обърнат теззи вложения в школата! Чак тогава могат да помоля феновете на отбора да помогнат! Аз не съм от цска, Но ти вярваш ли на висаджията Д.Б?

Като не си цесекар, що си тикаш гагата там, където не трябва? Парите щом се събират по банков път, отчетност има. Има и специални законови разпоредби, които регулират този процес на дарения. Бре злоба, бре чудо.... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 03 авг 2011 13:22

Шефовете имат пари за Шеридъновци и Трекаричита, обаче нямат пари за ДЮШ (разходите за която са сигурно половината годишна заплата на един от гореописаните двама). Жалко е да се събират пари, само защото шефчетата имат други цели, а не развитие на школата. А с оглед, че парите отиват при тях, а не директно при школата, просто ще увеличат заплатата на Зику (примерно) като се размрънка за повече пари.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 03 авг 2011 13:54

канарче написа:Шефовете имат пари за Шеридъновци и Трекаричита, обаче нямат пари за ДЮШ (разходите за която са сигурно половината годишна заплата на един от гореописаните двама). Жалко е да се събират пари, само защото шефчетата имат други цели, а не развитие на школата. А с оглед, че парите отиват при тях, а не директно при школата, просто ще увеличат заплатата на Зику (примерно) като се размрънка за повече пари.

Не говорете глупости, първо се ограмотете на тази тема. Има специален закон за даренията. Дарението е вид договор между този, които дава и този които взема. Нарушаването му се преследва от закона. Справка: бащата на Горсова, дето игра хазарт с парите дарени за дъщеря му, прокуратурата се намеси веднага.
Каква е тази българска черта веднага да се оплюе всичко, с девиза "Всички са маскари" ? 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

urkoto

Мнениеот urkoto » 03 авг 2011 13:55

Абе вие НОРМАЛНИ ли сте!?
Разбирам, че сте от ЦСКА, разбирам, че ви е на сърцето, но не бъдете такива БАЛЪЦИ!!!

Значи тия мафиоти имат пари за заплати на Зику, Шеридън и Панку, които сигурно струваха на клуба ви повече от 1 млн лева, а нямат пари за школата?
И вие им се връзвате? Е докато има балъци ще има и такива селски тарикати като титаните, не се обиждайте пичове, ама това е висша форма на простотия! Феновете трябва да инвестират в клуба си, но това се прави с покупка на билети, артикули и подкрепа от трибуните. А не да му подавате в ръчиците на Гърнето ей така - щото сте много богати (или глупави)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

ma6inkata
Контакти:

Мнениеот ma6inkata » 03 авг 2011 14:01

percival написа:Какво му обръщате внимание на тоя "машинката" .Във всяка тема за ЦСКА тоя е винаги контра и само гледа да прави интриги .Те заради такива индивиди не напразно народа ги нарече "говеда" .

Е така е! Аз определено правя интриги като питам - как имат кралете на боклука пари за скъпи звезди, а нямат за школата ви? Прав си - голям интригант съм...

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 03 авг 2011 14:16

Не се препирайте за парите,така или иначе да се съберат най-много 1000 лева.
Нали при Томов пак опитвахте да събирате пари,май стигнаха за по бира?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 03 авг 2011 14:32

ma6inkata написа:
percival написа:Какво му обръщате внимание на тоя "машинката" .Във всяка тема за ЦСКА тоя е винаги контра и само гледа да прави интриги .Те заради такива индивиди не напразно народа ги нарече "говеда" .

Е така е! Аз определено правя интриги като питам - как имат кралете на боклука пари за скъпи звезди, а нямат за школата ви? Прав си - голям интригант съм...

Най са ми интересни хора, дето нямат понятие от бизнес, както каза класика Ганчев- "една къщичка за птици не са направили през живота си", колко самоуверено философстват.
На вас умници, ако Тара ви каже, че обявява 3 нулеви години с цел да обиграе юноши, как ще реагирате.С парцалите ще го изядете. Заради вашия рев, отбора ви се напълни с чужденци. После, що нямали национали!
И при ЦСКА БЕШЕ така, като прибавиш и Коща, резултатът се видя. Но за разлика от Тара, "Титан" търсят промяна и до две-три години това ще си проличи.
Другия пък за покупка на билети и артикули ще ми говори...Смях :lol:
Последна промяна от pampi на 03 авг 2011 19:40, променено общо 2 пъти.
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
volcom
Контакти:

Мнениеот volcom » 03 авг 2011 14:34

Всички с негативно мнение към идеята - кретени сте!
Никой не ви е хванал за гушата и да ви кара да дарявате! Всичко се прави на доброволни начала в помощ на ЦСКА.
Според мен собствениците в последно време пръснаха доста пари, за да изчистят всякакви задължения. Още повече, че запазиха няколкото футболисти, за които бяха предложени добри пари и в касата на клуба не е имало нови постъпления. Взеха се и няколко класни играча. В това положение самата инициатива, че тръгват да събират пари за изграждане на нови неща е похвална. Дали някой че даде е отделна работа!

Върни се в “ЦСКА”