Халф и защитник в ЦСКА? Вашето мнение..
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Халф и защитник в ЦСКА? Вашето мнение..
Заздравихме един невралгичен пост с привличането на М боли в ЦСКА, но мен ме притеснява друго. ЦСКА има по трима човека за два поста на позициите централен защитник и централен халф. Вярно е, че Янчев и Петър Стоянов могат да запълнят дупката в центъра на отбраната, но я се замислете при такъв вариант ЦСКА остава с един човек по-малко в средната част на терена, а там както казах има само 3-ма човека за два поста. Вярно е, че Радуканов може да измисли нещо и да преквалифицира някой играч, но това е доста рискован ход и не се знае дали ще е успешен. За мен трябва да се търсят още попълнения в ЦСКА, защото отборът изглежда много солидно сега, има конкуренция и качество на другите позиции и ще бъде грехота, ако се провалим в Европа, че дори и в Б-я само заради късия ни състав на тези две позиции, които обаче са от жизнено важно значение в съвременния футбол
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Артилериста
- Контакти:
Re: Халф и защитник в ЦСКА? Вашето мнение..
Има нужда не само от вътрешен халф,но и от един плеймейкър тип Маркиньос.Янис Зику явно ще е на този пост,но на нас ни трябва човек и като Марки за всеки случай.Естествено имаме нужда и от защитник и то класен,според мен с Павката Виданов е малко малко опасно отзат,но той най-вероятно ще е резерва! 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
Задължително ни трябва още един централен защитник и един градивен халф
- stef_cskara
- Контакти:
Спокойно бе, хора, аз си мислих същото. Има още 1 месец до края на трансферния прозорец. Радуканов ще види как стоят нещата в първите мачове и тогава ще преценява дали да взима халф или защитник. За момента няма добри очертаващи се футболисти за ЦСКА на тези постове, които да вземем, Радуканов си знае най-добре, а ние да си подкрепяме отбора!!!
Аз мисля че на позицията вътрешен халф не ни трябва човек в последната контрола там играха Т.Костадинов и Якимов явно Радуканов ще разчита на тях като заместници на Янчев и Галчев а от защитник наистина имаме нужда
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...
efocskan написа:Аз мисля че на позицията вътрешен халф не ни трябва човек в последната контрола там играха Т.Костадинов и Якимов явно Радуканов ще разчита на тях като заместници на Янчев и Галчев а от защитник наистина имаме нужда
Якимов как се представи като халф вътрешен, защото и аз за него си мислех евентуално дали може да запълни дупката в средата на терена
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:efocskan написа:Аз мисля че на позицията вътрешен халф не ни трябва човек в последната контрола там играха Т.Костадинов и Якимов явно Радуканов ще разчита на тях като заместници на Янчев и Галчев а от защитник наистина имаме нужда
Якимов как се представи като халф вътрешен, защото и аз за него си мислех евентуално дали може да запълни дупката в средата на терена
Не съм гледал последния мач но предполагам че поне за българското първенство ще се справят
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...
Томи Костадинов и някой друг от младоците за защитник.
Очевидно Радуканов ще има за цел да наложи момчета от школата. Така че го подкрепям с двете ръце и успех на ЦСКА.
Аз честно казано не разбрах защо бе освободен този парагваец, който се представи на едно много добро ниво винаги когато игра, особено като се има в предвид че няма ни синхрон ни нищо с останалите от защитата и ги виждаше за първи път....Дано Апата и Коста да носят на контузии както се казва, щото Виданов хич не ми вдъхва доверие, макар че понякога играе солидно, но друг път пък топката го прескача като в мача с Рома или пък прави много рискови нарушения в близост до вратата...
За халф не съм съгласен че имаме нужда - имаме достатъчно халфове и то всякъкъв тип....
Вярно, че Зику не е точно тип Маркиньос, но когато Радуканов каже, защо и той или Мораес, Живец а дори и Карачанаков или Томи Костадинов да изпълняват функциите на Марко....Всички имат много добра техника, особено Мораес и Живец от това, което гледах от подготовката......
Според мен сме готови за началото на сезона, след 2-3 мача и титулярите в нападение ще се избистрят окончателно, засега само там нищо не е напълно ясно....
За халф не съм съгласен че имаме нужда - имаме достатъчно халфове и то всякъкъв тип....
Вярно, че Зику не е точно тип Маркиньос, но когато Радуканов каже, защо и той или Мораес, Живец а дори и Карачанаков или Томи Костадинов да изпълняват функциите на Марко....Всички имат много добра техника, особено Мораес и Живец от това, което гледах от подготовката......
Според мен сме готови за началото на сезона, след 2-3 мача и титулярите в нападение ще се избистрят окончателно, засега само там нищо не е напълно ясно....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!