ЦСКА взима лиценз за Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

ЦСКА взима лиценз за Европа

Мнениеот POPCORN » 29 май 2011 13:43

Изображение
Отборът на ЦСКА ще вземе лиценз за Европа и българското първенство. Това е решението на Лицензионната комисия на БФС към този момент, научи Sportal.bg. Окончателното решение ще се вземе във вторник, но според наши сигурни източници лицензът на червените не е застрашен.

Те твърдят, че един човек от комисията е бил против да се даде лиценз на тима, но останалите са категорични, че няма никакво основание ЦСКА да бъде лишен от участие в Европа.

Според информацията, с която разполага Sportal.bg все още няма окончателно решение и за Локомотив (София) - тим, който се спрягаше в медиите, че ще има проблеми при получаването на лиценз за Европа.

http://football.sportal.bg/news.php?news=307181

Незнам какво да кажа!Аз се радвам,че моят отбор ще играе в Европа и тази година!Незнам какво да кажа на тези където преди няколко дена пускаха тема и бяха толкова радосттни ,че ЦСКА няма да играе в Европа!Явно като разберат,че със сигурност ЦСКа ще играе в Европа ще се спукат от яд!Честито на всички, който обичат ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Re: ЦСКА взима лиценз за Европа

Мнениеот magichko » 29 май 2011 13:45

изпревариме с 10 сек ... :)
онези в синьо могат вече да се пукат..
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 29 май 2011 13:49

сега пак ще има приказки от вида "пак ви пожалиха","синьото БФС"......и т.н.
BTW ми се струва,че ще направят врътка да разменят двата локомотива за участие в Европа :geek:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 май 2011 13:51

Red_Pride написа:сега пак ще има приказки от вида "пак ви пожалиха","синьото БФС"......и т.н.
BTW ми се струва,че ще направят врътка да разменят двата локомотива за участие в Европа :geek:

и за какво са ни пожалили?И знаеш ли колко ми пука мнението на дргуите!Никой не е запознат, ама всеки философсва!Борисов си каза вчера , какъв е проблема!Ние не го крием от никой!Но това ще е адски несправелдиво да ни махнат заради този казус, където чак след 3 години ще се разбере кой прав кой крив!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 29 май 2011 13:54

а от къде сте сигурни че пък в Левски за напълно изрядни ? и бтв и на мен ми мяза на врътка да разменат двата локомотива ... скоро ще разберем сагата :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 май 2011 14:01

Аз бих се радвал повече на това от тук натам никога да няма подобни съмнения дали ще имаме лиценз или не. Това ще означава, че в клуба наистина се работи както трябва.
Но точно днес, към този момент аз мисля да си поживея още 2 дни в съмнения и с 1 на ум. Доказателства от типа "научи Спортал" не са ми достатъчни.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 май 2011 14:07

vaskonti написа:Аз бих се радвал повече на това от тук натам никога да няма подобни съмнения дали ще имаме лиценз или не. Това ще означава, че в клуба наистина се работи както трябва.
Но точно днес, към този момент аз мисля да си поживея още 2 дни в съмнения и с 1 на ум. Доказателства от типа "научи Спортал" не са ми достатъчни.

Аз пък съм сигурен,че ще играем в Европа, защото за мене се работи много по-добре отколкот предишната година или да не говорим за времето на Томов!Само болни мозъци и хора където мразят адски ЦСКА пускат такива теми където да внасят напрежение!Да ти кажа,честно и за миг съм нямал съмнение,че няма да участваме!Не за друго просто доста неща почнаха да се вършат по-добре на Армията пък и ръководителите не могат да си позволят ЦСКА да не играе в Европа!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 29 май 2011 14:12

много хубаво то се видя че ЛЕВСКи и ЦСКА са лицето на БЪЛГАРИЯ в Европа
дано няма изненади с лицензите че ще е неприятно за всички
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 май 2011 14:13

vaskonti написа:Аз бих се радвал повече на това от тук натам никога да няма подобни съмнения дали ще имаме лиценз или не. Това ще означава, че в клуба наистина се работи както трябва.

Просто НЯМА КАК втора година да се случи същото като преди няколко години!Няма как Титан да го допусне това ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 май 2011 14:15

delqnski47 написа:

Просто НЯМА КАК втора година да се случи същото като преди няколко години!Няма как Титан да го допусне това ;)

Абе ние си мислехме, че няма как да стане това и предния път. Ок де, просто това е моя стил на мислене - всичко подлагам на съмнение щом няма нищо официално и черно на бяло. :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”