Imam 4ustvoto 4e pak se raboti za otnemane na lizenza naCSKA
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Imam 4ustvoto 4e pak se raboti za otnemane na lizenza naCSKA
Neznam no taka mi se struva sled idvaneto na novite sobstvenici titlata za CSKA e po4ti sigorna.A sinioto politbioro e gotovo na vsi4ko levski da u4astva v Shampionskata Liga mislq 4e dori i v momenta se raboti za povtornoto otnemane na lizenza na CSKA za evropa.
- lionel_messi
- Контакти:
Re: Imam 4ustvoto 4e pak se raboti za otnemane na lizenza naCSKA
Научи се да пишеш на родния си език първо... 

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
ГА явно ти е промил мозъка доста сериозно.НЯМА КАК отбор без пукната пара да участва в ЕКТ капиш???
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Имам чувството,че си изключително тъп
И мене е така като почнат да ме озаряват различни мисли не ги спускам в различните форуми за да ми се смеят хората после , прасе заблудено ! Дано тия от Титан си приберат боклука , те за тва ви купиха де , айде честито 

Формата е временна , класата е вечна !!!
Tvoeto 6-to 4uvstvo gre6i. Tozi put 6te otnemat licenza na Levski i RODOPA 6TE IGRAE V EVROPA ! Rodopa 6te bie BATE i JILINA , haide na bas !!!
-
LoLo написа:Имам чувството,че си изключително тъпИ мене е така като почнат да ме озаряват различни мисли не ги спускам в различните форуми за да ми се смеят хората после , прасе заблудено ! Дано тия от Титан си приберат боклука , те за тва ви купиха де , айде честито
Tova formata e vremenna klasata ve4na znae6 li 4e e izmisleno ot fenovete na CSKA.
Абе глупак.Много ясно,че ще ви отнемат лиценза.Да е жив и здрав Б.Михайлов,та още дълго време да се гаври с вас.дано този път ви съсипе окончателно.
koi4i написа:ГА явно ти е промил мозъка доста сериозно.НЯМА КАК отбор без пукната пара да участва в ЕКТ капиш???
Обаче само пара не може да участва, мисля че тая години гонзю и компания те убедиха...
YNWA!
Кво правите във форума на най - великият български клуб бе?
Най-великият какво?
Не се излагай бе смешник.
Не се излагай бе смешник.