ИШКОВ,ВЪН ОТ ЦСКА!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

karaibrahim

ИШКОВ,ВЪН ОТ ЦСКА!!!

Мнениеот karaibrahim » 27 дек 2008 15:16

НЕ ЗНАМ,ДАЛИ СИ СПОМНЯТЕ ЛИЦЕТО ИШКОВ КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА СПАРТАК ОТ ВАРНА?ПО ОНОВА ВРЕМЕ БЕШЕ ЕДНА ОТ ЕМБЛЕМАТИЧНИТЕ ФИГУРИ НА КРИМИНАЛНИЯ ПРЕХОД ОТ СОЦИАЛИЗЪМ КЪМ НЕЩО КАТО ДЕМОКРАЦИЯ.НЕУСПЯЛ АКТЬОР,ОПЕРИРАЩ С НЕЯСЕН КАПИТАЛ.....ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ ГОДИНИ,КОГАТО ОТ КУКЛОВОД СЕ БЕШЕ ПРЕВЪРНАЛ В КУКЛА НА МАФИЯТА.УЧУДИ МЕ ФАКТЪТ,ЧЕ ТАЗИ ЛИЧНОСТ СЕ ПОЯВИ НА АРМИЯТА.МОЕТО МНЕНИЕ Е ,ЧЕ ПОДОБНИ ХОРА КАТО НЕГО НЯМАТ МЯСТО В БОРИСОВАТА ГРАДИНА.ЛОШОТО МИ ПРЕДЧУВСТВИЕ Е ,ЧЕ ТОЗИ ТИП СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ЗАМЕСТИ ТОМОФФ В СЪРЦАТА НА ФЕНОВЕТЕ И НЯМА ДА БЪДЕ ДОБРЕ ДОШЪЛ НА СТАДИОНА .ДА СЕ МАХА ВЕДНАГА!!!ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА.СКОРО ЩЕ ГО ПСУВАМЕ....НЕДОКЛАТЕНОТО АКТЬОРЧЕ НЯМА НИЩО ОБЩО С ВЕЛИКАТА ЧЕРВЕНА ИДЕЯ.

Потребителски аватар
Milen84
Контакти:

Re: ИШКОВ,ВЪН ОТ ЦСКА!!!

Мнениеот Milen84 » 27 дек 2008 15:26

Още не е почнал човека и вие го нападате ,нека ги оставим малко на спокойствие хората да поработят няколко месеца и тогава да ги съдим ,все пак не вярвам Ишков да е по-зле от томов.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 27 дек 2008 15:26

Остави предчувствията и изчакай малко да видиш дали ще го бъде или не.Има време за критики. Факт е обаче,че Ишков още не е дошъл, а вече искаш да го гониш. Ще ми кажеш ли кой трябва да купи и управлява отбора,защото ЦСКА не е Манчестър Юнайтед или Челси, че да има реки от предприемачи, които на драго сърце биха влагали пари.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 дек 2008 15:29

Aре млъквайте тъпаци.Ишков вън.Големи холигани сте всичките.Още не са почнали да ръководят и почнахте да плуете по български.Ония вънка другия вънка и кой ще ни вземе бе?Не разбирате ли, че ако някой не дава пари няма да има ЦСКА.Вие кво си мислите, че тука всички по света се избиват за да купят ЦСКА.Ако направи нещо добро за ЦСКА после ще му лижете гъза, ама сега Ишков вън.!акайте видиме кво ще стане.Мрънкахте се махне Томов ас пак пискате.Типично по български!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 27 дек 2008 15:31

Да бе, нямало да има ЦСКА. Ако тряя ще закрият другите отбори и с техните пари ще ви издържат, ма двата шопски евроидиота винаги ще съществуват и ще са поддържани от БФС.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 27 дек 2008 15:38

Ишков има сериозен опит като футболен шеф,наясно е далаверите във футбола което не е излишно.Неслучайно лефскарите най-много си уважават сивия кардинал Насраско Посираков.Честен човек като техн. директор на ЦСКА и Лефски няма да просперира много.А Ишков като лични предпочитания винаги е клонял към ЦСКА.
Изображение

Потребителски аватар
cesekar4o_the best

Мнениеот cesekar4o_the best » 27 дек 2008 15:38

karaibrahim написа:НЕ ЗНАМ,ДАЛИ СИ СПОМНЯТЕ ЛИЦЕТО ИШКОВ КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА СПАРТАК ОТ ВАРНА?ПО ОНОВА ВРЕМЕ БЕШЕ ЕДНА ОТ ЕМБЛЕМАТИЧНИТЕ ФИГУРИ НА КРИМИНАЛНИЯ ПРЕХОД ОТ СОЦИАЛИЗЪМ КЪМ НЕЩО КАТО ДЕМОКРАЦИЯ.НЕУСПЯЛ АКТЬОР,ОПЕРИРАЩ С НЕЯСЕН КАПИТАЛ.....ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ ГОДИНИ,КОГАТО ОТ КУКЛОВОД СЕ БЕШЕ ПРЕВЪРНАЛ В КУКЛА НА МАФИЯТА.УЧУДИ МЕ ФАКТЪТ,ЧЕ ТАЗИ ЛИЧНОСТ СЕ ПОЯВИ НА АРМИЯТА.МОЕТО МНЕНИЕ Е ,ЧЕ ПОДОБНИ ХОРА КАТО НЕГО НЯМАТ МЯСТО В БОРИСОВАТА ГРАДИНА.ЛОШОТО МИ ПРЕДЧУВСТВИЕ Е ,ЧЕ ТОЗИ ТИП СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ЗАМЕСТИ ТОМОФФ В СЪРЦАТА НА ФЕНОВЕТЕ И НЯМА ДА БЪДЕ ДОБРЕ ДОШЪЛ НА СТАДИОНА .ДА СЕ МАХА ВЕДНАГА!!!ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА.СКОРО ЩЕ ГО ПСУВАМЕ....НЕДОКЛАТЕНОТО АКТЬОРЧЕ НЯМА НИЩО ОБЩО С ВЕЛИКАТА ЧЕРВЕНА ИДЕЯ.

МАРШ ОТ ТУКА БЕ ГОВЕДО ШАПАВО
ЕЙ ТВА ГОВЕДАТА СА ЕГАТИ ИЗМЕТА

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 27 дек 2008 15:53

Дано не се повтори историята с Митал - Томов
Когато Митал взе ЦСКА и направи Лупи президент феновете имаха едно наум защото го знаеха какъв смешник е. Оказа се, че са прави. Сега нещата са подобни - нови собственици с големи амбиции, а техен представител - Ишков/човек които не е известен с нищо добро във футболните среди, който никога не е показвал симпатии към ЦСКА/
Нека да го оставим известно време и да видим как ще се справи, но аз лично имам големи резерви към него
p.s. подобен беше и случая с Черепа и DJ Steve O/Стефчо Орманджиев/ - питам се, кога най-сетне най-великият български клуб ще си намери достойни шефове?

koi4i

Мнениеот koi4i » 27 дек 2008 15:55

Сами себе си ли почнахте да се псувате :D :D :D Ебати трагедията
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
albena

Мнениеот albena » 27 дек 2008 16:11

http://www.zazz.bg/play:da795a38

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

УЕФА: Левски е най-слабият тим в историята на ШЛ

Европейската футболна централа разпространи официална брошура с историята на ШЛ , в която всички отбори, участвали някога в групите на ШЛ са подредени според представянето си. От тази класация става ясно, че в шампионската лига са участвали 101 отбора и за съжаление на българските футболни запалянковци Левски заема последното място.
Други български клубове в тази класация няма, тъй като е всеизвестно, че сините са единствения представител от България, който е намерил място в групите на най-комерсиалния клубен турнир. Това се случи през 2006 г. когато Левски бе в една група с европейските колоси Барселона, Челси и Вердер, а сините завършиха без спечелена точка и с голова разлика 1:17. Единственото попадение вкара юношата на тима Мариян Огнянов във вратата на Челси.

Изображение

Изображение

http://dimitar-berbatov.net/

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Изображение

ИзображениеИзображениеИзображение