Звездата е емблемата на ЦСКА и така трябва да остане. Нека глупаците да я свързват с комунизма и се подиграват. Гербът на футболния клуб е нещото, по което го разпознават по света. Преди години разни президенти пробваха да измислят нещо ново, но не се получи. Двете лъвчена-волейболисти на Ил.Павлов бяха направо смешни, а АС-23 все още не е припознат, като ЦСКА. Дано някой умник не реши сега да сменя емблемата, защото ще е трагично. Ние сме голям отбор, не по-малък от Звезда, Партизан и Стаула, а техните звезди си стоят. Просто звездата символизира блясъка на отбора, гордоста да си горе във висините и недостижим за останалите.
На бас, че в момента, в който някой от ДБ види тая тема, веднага въпросното издание ще гръмне с "новина от анонимен източник, пожелал да остане жив", че ЦСКА ще сменя и емблемата след химна.
[center]I'll be the savior of you all I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков. 12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
Звездата не е свързана с комунизма и червеният цвят също, а да и не е създаден за утвърждаване на социалистическите идеали и спортна слава. За какво да я сменят тогава
Люляк, май, финал за купа, дузпи, шут, греда и супа, Крейзи, пропуски, картони, Негър, рикошет, шампиони Левски, Славия, протокол Везалов, фамозен гол, Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци Kрейзи шит, пак декларации Титла, купа, стадион, Много кофти син сезон !