СРАМ! ПОЗОР!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
СРАМ! ПОЗОР!
СРАМ! ПОЗОР! Мъка и сълзи! Не само за ЦСКА, а за всичко което се случва в тази така наречена " държава"! Аз съм на 37 год. Обичам този клуб, с него съм израстнала и сега не мога да си намеря място от мъка, болка и обида! Съпругът ми е тренирал там, синът ми който е на 12сет днес вместо да мисли за игри,върви след баща си и пита какво ще стане с любимият му отбор, и плаче! Но всичко това едва ли има някакво значение на фона на това, че България за пореден път беше опозорена и изхвърлена на боклука, като отпадък от който никой в Европа няма нужда! Питам се - всички вие които милеете за българския футбол,..всички вие които уж милеете за тази страна, давате ли си сметка че днес не беше изхвърлен един отбор от Европа, а една държава! И че всеки от нас,който е поне малко Българин, трябва да заеме достойна позиция, без значение на кой отбор симпатизира! Що се отнася до ЦСКА- хората които обичат този отбор, ще му останат верни дори и в В- група!Другото трябва да решим всички заедно! Не фенове на ЦСКА и ЛЕВСКИ! А всички ние, които ни обединява не един клуб, а едно име което обичаме: БЪЛГАРИЯ!За това от нашия футбол трябват да се махнат всички които забравиха, че след името на клуба има две букви, които са повече от всички имена-BG.И докато мутри и мижатурки като Томов и Батков управляват, България ще е на боклука, и синът ми няма да може да изживее това, което аз изживях лятото на 1994година, когато нямаше значение от кой обор си, а всички бяхме Българи- с голямо Б!
Re: СРЕМ1 ПОЗОР!
Искрено съжалявам за твоя отбор!Наистина!
Обаче не слагай знак за реавенство между ЦСКА и България,моля те!
И защо това да е срам за България?
Искаш да кажеш че е срам за държавата да не даде лиценз на едно АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО,което не си е платило задълженията ли?
И защо аз трябва да се срамувам,че НАЙ-НАКРАЯ някое държавно лице или комисия,в този случай,си е свършило работата и е СПАЗИЛО ЗАКОНА?
ОК,боли ви за ЦСКА,ама защо чак сега бе хора?
Защо,когато ви казваха самите играчи че не им плащат,вие слушахте на Лупи глупостите?
Бяхте като в някакъв сън и се радвахте на измъчената ви титла на измъченото ни и безумно слабо първенство,вместо да потърсите отговорност на хората които управляват отборчето ви!
И последно:Батков и Чорни може да са всякакви но поне плащат повече от индиеца!
Даже и за него ви казваха че е затрил няколко отбора в Европа!
Обаче не слагай знак за реавенство между ЦСКА и България,моля те!
И защо това да е срам за България?
Искаш да кажеш че е срам за държавата да не даде лиценз на едно АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО,което не си е платило задълженията ли?
И защо аз трябва да се срамувам,че НАЙ-НАКРАЯ някое държавно лице или комисия,в този случай,си е свършило работата и е СПАЗИЛО ЗАКОНА?
ОК,боли ви за ЦСКА,ама защо чак сега бе хора?
Защо,когато ви казваха самите играчи че не им плащат,вие слушахте на Лупи глупостите?
Бяхте като в някакъв сън и се радвахте на измъчената ви титла на измъченото ни и безумно слабо първенство,вместо да потърсите отговорност на хората които управляват отборчето ви!
И последно:Батков и Чорни може да са всякакви но поне плащат повече от индиеца!
Даже и за него ви казваха че е затрил няколко отбора в Европа!
ЦСКА трябва да си понесе последствията така, както го направиха Наполи, Фиорентина, Лийдс и Ференцфарош. Всички трябва да са равни . 

ЦСКА винаги ще си остане едно комунистическо отроче без сериозни успехи в евротурнирите пре последните 15 год !!!!!!!!!!!
Срам голям, наистина. Сега цял свят ни гледа простотията. Надявам се скоро всичко да се оправи.
С думата СРАМ трябва да се закичат всички повярвали на ТОМОВ - професионалният лъжец !!!
Друго срамно няма.
Друго срамно няма.
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.