Спас и Газиантепспор!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Спас и Газиантепспор!
Ааа само да не го прати там!Такива отбори въобще не трявба да попадат наши играчи.Ако ще ходи там по-добре да си играе в ЦСКА!Турското първенство.Ебати глупоста!Не искам да взимаме пример от Левски и Литекс и Славия!Да си продаваме играчите у някакви средняци и после да бъдат забравени от господа!Тия газиянтеп дори нямат амбици за първите места!Тука поне ще играе в Европа!Това за мене турция и русия са най-големите грешки който може да направим.Ей го тоя отиде в Германия в последните Галин и са ще изпадат пък ще фалират и кой ще го вземе!Вярно парите са важни, но надали му плащат малко на Спас в ЦСКА!Аз поне лично не искам такъв трансфер!Ако е някой средняк на Германия да , но средняци в турция или Волга молга такива по-добре не!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: Спас и Газиантепспор!
Едва ли Делев ще се навие на подобен трансфер! Надявам се пак да каже на шефовете "Шефе искам да вкарвам на Левски" и да си остане в ЦСКА! Естествено му желая перспективна кариера но 100% не минава през Турция!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
-
ScarredInRed
- Контакти:
Не вярвам да се стигне до трансфер. Спас не веднъж каза, че иска да стане шампион с ЦСКА, а и щом отказа оферта от Русия, едва ли тепърва ще приема от Турция. Освен това не мисля, че Милен Радуканов би се зарадвал много на раздяла с един от най-добрите си футболисти до момента, след като тепърва това лято ще извайва отбор, който да се бори за шампионска титла следващия сезон. Дай Боже да се класираме за ЕКТ и съм сигурен, че Делев ще привлече вниманието на не един елитен европейски клуб.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
- bekono
- Контакти:
Спас си е роден за ЦСКА и ще играе винаги с червената фланелка.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Спас Делев си обича ЦСКА и не вярвам да отиде в първия турски отбор който го поиска а и продаване на играчи в Турция е патент на друг отбор не на ЦСКА.
- POPCORN
- Контакти:
Дано да сте прави!Аз също искам да се развива, но не по този начин!Български футболист който е отишъл в Турция и Русия не е прокопсал много!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
спас е умно момче и съм сигурен че няма да отиде там. ивелин попов отиде в турция само за да загърби нощния живот нещо което на спас не му е толкова познато а и не го влече. още 1 или 2 сезона в цска със същите темпове на развитие спас ще заиграе в англия. а титан ще вземат много ама много сериозни пари за него.
Ч
mon1nho написа:спас е умно момче и съм сигурен че няма да отиде там. ивелин попов отиде в турция само за да загърби нощния живот нещо което на спас не му е толкова познато а и не го влече. още 1 или 2 сезона в цска със същите темпове на развитие спас ще заиграе в англия. а титан ще вземат много ама много сериозни пари за него.
Няма какво, да договорят размяна с Челси за Торес и това е. Български футболист от нашето първенство може да иде в Англия, ама в Лига 1.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

НИКАКВА ТУРЦИЯ И ТЕМ ПОДОБНИ.
СПАС НИ Е ВАЖЕН И НЕ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ГО ПРОДАДЪТ
СПАС НИ Е ВАЖЕН И НЕ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ГО ПРОДАДЪТ
Спас само в Ливърпул ще играе : ) иначе такъв тип трансфер е безумие ! и не мисля , че той би го нарпавил вече показа с отказа си за Волга
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта