Здравейте момчета,
надявам се темата да не бъде изтрита като спам - кой от вас има възможността да отскочи до официалния магазин на ЦСКА?
Искам да си взема актуалния екип, размер L но просто в момента живея в Германия а няма как да си го поръчам онлайн. Много ще се радвам някой ако ми свърши услуга да ми вземе една фанелка (ако има със Делев 7 на гърба, ако не просто обикновена фанелка) и да ми я прати в Германия. Ще си заплатя естествено всичко. Пишете ми на лични или направо тук може.
Благодаря ви предварително.
Търся екип на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- football.total
- Контакти:
Re: Търся екип на ЦСКА
Колкото и смешно, тъжно и срамно да ти прозвучи във фен-магазина май няма голям избор.Последния път каот минавах от там бяха изложени някви екипи от преди 3-4 години сигурно 
Да не говорим, че намериш ли някакви екипи те са по-скоро реплики..

- football.total
- Контакти:
sixtynine написа:Колкото и смешно, тъжно и срамно да ти прозвучи във фен-магазина май няма голям избор.Последния път каот минавах от там бяха изложени някви екипи от преди 3-4 години сигурно
Е аз поне се надявах да имат актуалния екип. Старите ги имам, дори миналогодишната фанелка си я купих тук в Германия в един онлайн магазин за футболни екипи. Но тази година нямат на ЦСКА и трябва да си взема нещо от БГ...
Гара Дембеле написа:Аз имам един, но съм го подслал в кочината на прасето
Ясно е от изказването че нямаш мозък и че главата я ползваш само за прически ! Няма нужда да си отваряш устата ако не можеш да помогнеш или упътиш момчето ! А на колко години си , предполагам не повече от 14 ! Научете се малко на уважение , без значение кой от кой отбор е. За доброто на България , дано не са много тези които мислят като теб.
По темата : Може да се провери в магазините ,иначе по пазарите има боклуци колкото искаш, даже съм виждал и не лошо копие на фланелката, зависи какво точно търсиш ! Предполагам знаеш, фланелките са без номера и имена и всичко допълнително се заплаща. Все пак се учим от запада за някои неща.

-
- Контакти:
В събота преди мача България = Швеицария бях в магазина има на Орлин Орлинов Благой Пасков и подобни 

- cska - maina
Гара Дембеле написа:Аз имам един, но съм го подслал в кочината на прасето
Браво на момчето

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
в фен магазина на армията има фанелки за гащета несъм сигорен , в сердика мола има споретен магазин от там си я взех.. и македения в магазина на сандекс има... 69 оригиналната репликата 35 май .. но така и не намерих гащета ... а да не говорим и за имена дори на фанелките.. утре ще видиме какво има в фен магазина преди мача
[center]
[/center]

-
- Контакти:
football.total написа:Здравейте момчета,
надявам се темата да не бъде изтрита като спам - кой от вас има възможността да отскочи до официалния магазин на ЦСКА?
Искам да си взема актуалния екип, размер L но просто в момента живея в Германия а няма как да си го поръчам онлайн. Много ще се радвам някой ако ми свърши услуга да ми вземе една фанелка (ако има със Делев 7 на гърба, ако не просто обикновена фанелка) и да ми я прати в Германия. Ще си заплатя естествено всичко. Пишете ми на лични или направо тук може.
По-добре изчакай. От новия сезон ЦСКА ще играят с друга марка екипи. Така, че ще можеш да си вземеш от новите, а тези на Улшспор ще са на по- тънка цена.
BORN TO RUN
- football.total
- Контакти:
drizhelev1 написа:football.total написа:Здравейте момчета,
По-добре изчакай. От новия сезон ЦСКА ще играят с друга марка екипи. Така, че ще можеш да си вземеш от новите, а тези на Улшспор ще са на по- тънка цена.
Е от новите така или иначе ще си взема нека да излязат. Просто ми трябва и сегашния че ми липсва. Иначе рано или късно през сезона всяка година си купувам актуалния екип на ЦСКА. А парите не са ми толкова проблем. Няма грижи да отделя 70-100 лева за фанелка стига да е наистина хубава.
football.total написа:Здравейте момчета,
принципно за стари тениски въобще от цял свят (даже на левски от 93-та имаше по едно време) има тук:
[offtopic]http://www.classicfootballshirts.co.uk/[/offtopic]
а за цска:
[offtopic]не намерих... много тъпо

но най- близкото което намерих ->
http://www.classicfootballshirts.co.uk/ ... xxxxl.html[/offtopic]
а и може да ви заинтригува:
Ръководството на ЦСКА приканва феновете на тима да се възползват от “голямо намаление” на артикули в официалния фен-магазин на стадион “Българска армия”.
Ето съобщението, което бе адресирано до “червените” привърженици:
“На вниманието на феновете!
ПФК ЦСКА ЕАД има удоволствието да ви съобщи, че от 01.04. ( петък) влиза в сила голямо намаление на фен-артикули и спортна екипировка – актуална и от минали сезони, които ще се продават в официалния фен-магазин на стадион „Българска армия”.
Приканваме всички привърженици на любимия червен отбор да се възползват от направеното специално за тях намаление!
От утре 31.03. за допълнителна информация звънете на тел. 0893 337 100″
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives