Пифа подписа с ЦСКА!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

pensioner

Пифа подписа с ЦСКА!!!

Мнениеот pensioner » 15 дек 2008 20:07

Иво Петров се завърна в ЦСКА!!!!!Новината съобщава спорктнияат сайт спортал.бг:

И Пифа подписа официално с ЦСКА

Вратарят Ивайло Петров - Пифа се завърна в ЦСКА. 35-годишният страж подписа договор за 1,5 година. Въпреки че до последно завръщането му на "Българска армия" бе поставено под въпрос, Петров се договори днес по обяд с ръководството на "червените". Утре той ще мине медицински прегледи. Така след шестмесечно прекъсване Пифа ще продължи кариерата си на "Армията". През лятото вратарят бе продаден в кипърския АЕК (Ларнака) заради финансовата криза при "червените".

:)

zongo
Контакти:

Re: Пифа подписа с ЦСКА!!!

Мнениеот zongo » 15 дек 2008 20:12

Браво!(ако е вярно). Със сигурност е по-добре той, отколкото Беконов

lkt

Мнениеот lkt » 15 дек 2008 20:28

pifa dartoto prase...

vaniq1806
Контакти:

Мнениеот vaniq1806 » 15 дек 2008 20:42

Ми с Цецека ша подпише няма с реал или с челси я! Тоя е живо доказателство, че и талантлив играч като него кат ступи в панчарево и за последния в кипър не става. Жалко, че е наш юноша!!!!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 15 дек 2008 20:48

Ура,а в кое пенсионно дружество ще го осигуряват :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

beitman
Контакти:

Мнениеот beitman » 15 дек 2008 20:51

Пифа заедно с Г.Петков са най-добрите вратари в Бг- това е вън от съмнение! Колкото до възрастта му,сигурен съм,че може да изкара на ниво поне още 2 години (най-малко) имайки предвид нивото на футбола ни и поста на който играе! Това,че игра в предпоследния в Кипър,се дължи на факта,че заплащането там е в пъти по-добро оттук,а че отбора му не отговаряше на амбициите му е причината да се върне! И аз съм ЗА да се дава път на юношите,но добри вратари в страната ни се раждат веднъж на 10 години,затова И.Петров е най-добрия вариант за момента!

vaniq1806
Контакти:

Мнениеот vaniq1806 » 15 дек 2008 20:52

OBI4AM LEVSKI написа:Ура,а в кое пенсионно дружество ще го осигуряват :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Лупи Форест ;) ;) ;)

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 15 дек 2008 20:56

Те в Кипър ходят само играчи от едно синьо тимче и то само за половин сезон щото и там ги разкриват какви дървета са :lol:

С Пифчето на вратата колко гола имаме миналия сезон, че нещо не се сещам.... :P
Май не са повече от 10-12..... :roll:

Трябва ни Вальо отзад, един халф да си пасва с Да Коща, Тошо и Маркиньос и един таран и пак сме шампиони....

Дано Владо и Здравко се оправят по-бързо!

Говеда сини вий пак сте втори - а ний ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ШАМПИОНИ :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

vaniq1806
Контакти:

Мнениеот vaniq1806 » 15 дек 2008 21:01

[quote="Yasso"]Те в Кипър ходят само играчи от едно синьо тимче и то само за половин сезон щото и там ги разкриват какви дървета са :lol:

Трябва ни Вальо отзад, един халф да си пасва с Да Коща, Тошо и Маркиньос и един таран и пак сме шампиони....

Говеда сини вий пак сте втори - а ний ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ШАМПИОНИ :lol:[/quote]
Ми то тва - вратарчето и него за толкова го разбраха и си го връщат хората дори за по-малко май, щото последните два месеца на игра много
А иначе на вас свини нещастни ви треа Лупи отзад до Коледа и дедо Коле отпред с големия нож по Коледа

beitman
Контакти:

Мнениеот beitman » 15 дек 2008 21:05

vaniq1806 написа:
Yasso написа:Те в Кипър ходят само играчи от едно синьо тимче и то само за половин сезон щото и там ги разкриват какви дървета са :lol:

Говеда сини вий пак сте втори - а ний ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ШАМПИОНИ :lol:

Ми то тва - вратарчето и него за толкова го разбраха и си го връщат хората дори за по-малко май, щото последните два месеца на игра много
А иначе на вас свини нещастни ви треа Лупи отзад до Коледа и дедо Коле отпред с големия нож по Коледа

What the fuck?! Не знам момче ли си или момиче,но си доста простовато същество,това е вън от съмнение!!

Върни се в “ЦСКА”