Муши: Целият ми род е от ЦСКА.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA ULTRAS 15

Муши: Целият ми род е от ЦСКА.

Мнениеот CSKA ULTRAS 15 » 13 дек 2008 17:20

:Нападателят Дормушали Саидходжа е едно от новите попълнения в ЦСКА. Бившият играч на Ботев пристига на Армията с големи амбиции. Муши се съгласи да даде за "7 дни спорт" първото си интервю като играч на ЦСКА.

- Муши, финализирахте ли окончателно сделката с ЦСКА?

- В понеделник трябва да подпиша договор за 3 години и половина. Днес (б.а. вчера) преминах медицинските прегледи, но резултатите все още не са готови.

- Радва ли ви, че се обвързвате с клуба за толкова дълъг период от време?

- Да, много се радвам. ЦСКА е голям отбор. За мен идването в този клуб е сериозно предизвикателство. Няма от какво да се страхувам. Надявам се да се наложа и да вкарвам голове. Дълго мечтаех да играя при червените. Може да се каже, че това е любимият ми български клуб, между другото целият ми род симпатизира на ЦСКА.

- Познавате ли се с някой от новите си съотборници?

- С Тодор Янчев сме в много добри отношения, той е разкошен човек. Играхме заедно 6 месеца в датския Рандерс. Познавам се още с Данчо Тодоров и Иван Иванов. Смятам, че няма да е проблем да се адаптирам бързо към отбора. Бил съм и извън граница при по-сложни условия.

- Надявате ли се Георги Какалов, с когото играхте в Ботев, също да премине на Армията?

- Не съм запознат каква е ситуацията при него. Не искам да се намесвам, той си знае.

- Какви лични цели си поставяте с ЦСКА?

- За мен най-важно е отборът да спечели шампионската титла този сезон. Шансовете ни са големи. На 95% ще сме първи. Като следваща задача си поставям да стана голмайстор на първенството.

- Притеснява ли ви неясното бъдеще на отбора и постоянните спекулации за новите собственици?

- Не, по никакъв начин. ЦСКА е известен отбор в цяла Европа и никога няма да се закрие. Мястото му винаги е на върха.

- Димитър Пенев ли ви хареса?

- Да. За мен е огромна чест, че такъв голям треньор ми е гласувал доверие и ме е поискал в отбора. Димитър Пенев е истинска легенда и в момента е номер 1 в България. Знам, че залага на млади таланти, и това ме радва.

- След контузиите на Манчев и Лазаров има голям шанс вие да бъдете титуляр. Оценявате ли шанса, който се отваря пред вас?

- Разбира се. Ще направя всичко възможно, за да се възползвам от този шанс. В ЦСКА винаги е имало голяма конкуренция. Всичко обаче си зависи от мен.

- Очаквате ли агитката на ЦСКА да ви приеме лесно предвид това, че сте мюсюлманин?

- За да бъда приет от феновете, трябва да вкарвам голове. Това е моята задача. А за това, че съм мюсюлманин, смятам, че няма да има проблем. Но ще видим.

- Какво можете да обещаете на феновете?

- Ще им покажем, че има за какво да идват на стадиона, и ще ги радваме с игрите си.

- Кой номер фланелка искате да вземете?

- За мен това няма абсолютно никакво значение. Когато отида на 5 януари, ще разбера с кой номер ще играя. Не знам дали домакинът, капитанът или треньорът ще определят това.

- Мечтаете ли някой ден да бъдете забелязан от голям европейски клуб?

- Надявам се. Но засега задача №1 е да се наложа в ЦСКА.

- Двубоя с Левски ли ще очаквате с най-голямо нетърпение?

- Не. Всеки мач ще очаквам с най-голямо нетърпение. За ЦСКА всеки двубой е важен.

- Мъчно ли ще ви бъде за Ботев, за Пловдив?

- Да. Много години изкарах там, близо 10. На бившите ми съотборници искам да кажа да тренират сериозно, да постигат само победи. Всеки от тях има някаква цел в живота. Желая им тя да се сбъдне. Феновете на Ботев са истински фенове, дано продължат да бъдат все така верни.

tezei

Re: Муши: Целият ми род е от ЦСКА.

Мнениеот tezei » 13 дек 2008 17:23

Еми да, всички турци са чорбари!!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 дек 2008 17:31

tezei написа:Еми да, всички турци са чорбари!!!!

Да, сигурно затова можем да направим цял отбор от говеда, играещи в Турция. Интересно колко ЦСКАри играят там?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

beitman
Контакти:

Мнениеот beitman » 13 дек 2008 17:34

Ами то и всички лефскари са злобари,а повечето и мангали,така че трай!!!

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 13 дек 2008 17:36

beitman написа:

Ами то и всички лефскари са злобари,а повечето и мангали,така че трай!!!

Ама вие сте по-жалките, чорбарите дори сте си сложили собствените педалски снимки и ги пускате в нета и казвате, че на тях съм бил аз! Ама какво да се чудя нали сте прасета... Аххх, колко е жалко да си чорбар!!!

tezei

Мнениеот tezei » 13 дек 2008 17:37

vaskonti написа:

Да, сигурно затова можем да направим цял отбор от говеда, играещи в Турция. Интересно колко ЦСКАри играят там?

Прасенце, да го фукна на майка ти!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 дек 2008 17:41

tezei написа:
vaskonti написа:

Прасенце, да го фукна на майка ти!!!

Знам, че истината боли, ама кво да правиш...фактите са си факти. Което не пречи на вас говедата да не им обръщате внимание, както в случая.
Абе нещо нервничък ми се вижаш, що така?
[/center]

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 13 дек 2008 17:42

Е,нищо чудно-то това е турския отбор,който,както и турската партия е НЕЗАКОНЕН!!!

tezei

Мнениеот tezei » 13 дек 2008 17:49

[Знам, че истината боли, ама кво да правиш...фактите са си факти. Което не пречи на вас говедата да не им обръщате внимание, както в случая.
Абе нещо нервничък ми се вижаш, що така?[/quote]

Като направя 4-5 тека на майка ти, ще се успокоя свинчо!!!! А колкото до истината, нали знаеш Грухчо много е важно гледната точка! А моята гледна е точка, че изкуствено създадените неща рано или късно свършват!!! Айде поздрави на майка ти - прави страхотни свирки!!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 дек 2008 17:58

tezei написа:

Като направя 4-5 тека на майка ти, ще се успокоя свинчо!!!! А колкото до истината, нали знаеш Грухчо много е важно гледната точка! А моята гледна е точка, че изкуствено създадените неща рано или късно свършват!!! Айде поздрави на майка ти - прави страхотни свирки!!!!

Типично говедо - като не му изнася нещо и като няма какво смислено да каже веднага скача на бой и псува. Вместо да си тровиш нервите използвай малкото си умствен багаж да си научиш домашното, че в понеделник имаш контролно, забрави ли?
[/center]

Върни се в “ЦСКА”