да коста бяга от цска
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
да коста бяга от цска
ако е вярно 4е 6те разтрогва заради неизплатени заплати ТОМОВ да си прави сепуко и да ни освободи наи накрая от себе си 4е ве4е на вси4ки ни писна с тея истории
- Боримечката
- Контакти:
Re: да коста бяга от цска
Източникът на информацията кой е?
-
- Контакти:
стандарт,***,спортал
Боримечката написа:Източникът на информацията кой е?
ДБ:
Левски взима Да Коща
13 декември 2008 12:28
Шестима футболисти на ЦСКА ще подадат молби за разтрогване на договорите си
Левски се цели да отмъкне португалеца Фелипе Да Коща от редиците на ЦСКА. Португалеца е твърдо решен да напусне клуба още през януари след като шефовете му бяха обещали едно, а правят друго заяви мениджъра на халфа Катарина Паунич.
"Фелипе е много обиден. Бяха му обещали едно, а правят друго. Никой не дава индикации, че искат да го задържат и да преподпишат договора с него. Той получава много по-малко в сравнение с другите чужденци в ЦСКА. Напълно възможно е клиентът ми да бъде трансфериран в отбора на Левски, където той ще бъде по-ценен от треньорския щаб“
Същевременно шестима футболисти на ЦСКА ще подадат молби за разтрогване на договорите си пред Арбитражната комисия. Това са Фелипе да Коща, Митя Морац, Евгени Йорданов, Куидо Ланзаат, Ненад Настич и Викторс Мороз.
- GoDDeadman
- Контакти:
аз го прочетох днес в "7дни спорт".Темата я имаше и в "Меридиан мач".До колко е вярно е отделен въпрос.Според мен момчето просто иска да си вдигне заплатата и сега извива ръцете на цска
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.
-
- Контакти:
сега гледам в спортал пи6е 4е тожа били игри на мениджерката му ,,паун4и4,, за да оставят другите и клиенти в ЦСКА от които тя жземала комисионни
-
- Контакти:
с него или без ЦСКА е и 6те е номер 1 но ми се стружа 4е тожа мом4е мойе да ни даде класа