ЦСКА преговаря с Георги Илиев-Майкъла !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

ЦСКА преговаря с Георги Илиев-Майкъла !

Мнениеот vaskonti » 18 фев 2011 21:52

Бившият национал и футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла преговаря в момента със собствениците на „армейците“ Димитър Борисов и Иво Иванов за поста на Емил Костадинов -изпълнителен директор на клуба, предаде достоверен източник.

Разминаванията между двете страни са единствено относно пълномощията на Майкъла. Строителният предприемач, изявяващ се нерядко и като футболен анализатор, изисква пълната спортно-техническа власт в „червения“ клуб, докато от „Титан“ все още не са склонни да му я дадат. Към настоящата ситуация всичко е въпрос на преговори.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!!!

Това е от livesport.bg от преди минути. Много се чудих дали да пусна тая тема защото е пълно с подобни "новини", които в последствие се оказват измислици. Но от друга страна се сетих, че Емо е на майната си на другия край на света и като нищо може да са го разкарали нарочно - и без това отиде за нищо. Майкъла е доста краен и чепат характер, от друга страна си е бизнесмен и знае как се въртят пари. Не знам какво да мисля ако тези преговори са верни, но при всички случаи по-зле от Емо няма да е.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: ЦСКА преговаря с Георги Илиев!

Мнениеот more » 18 фев 2011 21:54

Пупуу,за друг си помислих. :geek:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 18 фев 2011 21:59

more написа:Пуу,за друг си помислих. :geek:

Спокойно,за съжаление не е с вашия :( :( :evil: :lol: :lol: От много време го искам в ЦСКА,преди няколко години не му потрегна ,но сега ще върши перфектна работа.
А за новината за Майкала-ами нож с две остриета.От една страна добре,защото е мъжкар и е истински армеец,ама от друга с тия критики постоянно...нз. :?
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 фев 2011 21:59

Не знам, той наистина е много краен и чепат. А един началник винаги трябва да е и малко дипломат. Освен това, ако го направят не трябва да се бърка много на Радукана в чисто спортно-техническите неща. Сега си спомням, че наскоро имаха спор и с Данчо Минев двамата с Майкъла. Със сигурност на близнака няма да му е много приятно, ако назначението стане факт :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 фев 2011 22:11

vaskonti написа:Майкъла е доста краен и чепат характер, от друга страна си е бизнесмен и знае как се въртят пари. Не знам какво да мисля ако тези преговори са верни, но при всички случаи по-зле от Емо няма да е.

Не че нещо, ама това единствено значи, че по-лесно ще си въртят далаверите. А Емил Костадинов поне част от хората го уважават, а Майкъла всички освен цскарите го мразят, защото е нагло и арогантно парче, а и вие ще го намразите като развърти далаверите. Не ви трябва по-компрометирана личност на ръководен пост.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 фев 2011 22:32

veseo написа:
vaskonti написа:Майкъла е доста краен и чепат характер, от друга страна си е бизнесмен и знае как се въртят пари. Не знам какво да мисля ако тези преговори са верни, но при всички случаи по-зле от Емо няма да е.

Не че нещо, ама това единствено значи, че по-лесно ще си въртят далаверите. А Емил Костадинов поне част от хората го уважават, а Майкъла всички освен цскарите го мразят, защото е нагло и арогантно парче, а и вие ще го намразите като развърти далаверите. Не ви трябва по-компрометирана личност на ръководен пост.

Безкарйно много уважавам Майкъла,точно заради това,че когато трябва не си пести критиките.Хубаво е,че в последните години и в Левски има такива хора.Най-лесно е да целуваш задника на този който е на власт и въпреки,че греши да му казваш колко е готин.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 18 фев 2011 22:44

Може да е истински армеец, но според мен като ръководител Майкъла е пълна нула и се надявам да не стане факт назначението му!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: ЦСКА преговаря с Георги Илиев-Майкъла !

Мнениеот Alex » 19 фев 2011 00:27

Е, тоя съвсем ше Ви опрай - още един от групата, говоря много, карам се с всички - нищо не отбирам от мениджърска дейност :lol:
Дръжте си Емо (както някой отбеляза по-рано, него поне го уважават тук-таме).... ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 19 фев 2011 08:06

твърдо съм за !!!! това е мн точен човек и мъжкар а не п... като емо...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 19 фев 2011 08:56

Божков изгони Майкъла заради фен клуба, защото още преди 7 години се опита да изгони Дучето от стаите на БГ армия. Чак сега титаните разбраха, че е бил прав. Дучето не му се дават 500 лв да си наеме официално помещение за фен клуба, а какво остава да си купи билет за мача. За мен Майкъла е краен и не е подходящ за пост в клуба. Може би е по добре да му се даде школата.
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “ЦСКА”