Детето се прибра в родината.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Детето се прибра в родината.
Най-после след престоя си в Ботев,Саидходжа подписа днес окончателния си договор с ЦСКА. Сега дано султана го посрещне подобаващо 

Формата е временна , класата е вечна !!!
Re: Детето се прибра в родината.
Пукни се от яд,гадино!

Саидходжа е турчин с български паспорт, но това не означава, че не е рязан патладжан! С една дума турчин при турци отива! Да живее Байряма и Ц(*КА 

al_ex1 написа:Пукни се от яд,гадино!![]()
![]()
Не, честит да ви е . Всичките си ги съберете и дим да ви няма от страната ни

Формата е временна , класата е вечна !!!
А вие като отидете в Израел нещата ще се оправят завинаги!

понеже чета тука някви мнения на хора дълбоко комплексирани е важно да се знае че Муши е един истински ГОРД Българин . нека да си припомним този така наречен резак ,какво направи преди има няма 1 година .
за мен този човек винаги ще си остане един истински герой ! колко от вас биха напрвили това ? а ? естествено тука в форума всички сте коравите патриоти .....
Дормуш спасява закъсали в преспите край Богомилово
Ръководството на Ботев ще награди своя футболист Дормушали Саидходжа за доблестна гражданска постъпка, съобщи президентът на клуба Димитър Христолов.
Той поясни, че това ще стане на 7 януари (понеделник), когато "канарчетата" започват подготовката си за пролетния полусезон.
"Горд съм, че в моя отбор има такива футболисти. Обади ми се лично кмета на старозагорското село Богомилово Петър Коев, който ми благодари за постъпката на Дормушали Саидходжа", каза Димитър Христолов.
Инцидентът е станал около обяд на 2 януари. Тогава автобус с 20 пътници заседнал в преспите край старозагорското село Богомилово. Кметът Петър Коев, след като разбрал какво се е случило веднага започнал да търси помощ, но никой не се отзовавал.
В един момент край автобуса спрял джип "Мерцедес" и от него слязъл Дормушали Саидходжа. Той поискал да помогне. Автобусът бил вързан с въжета за неговия джип. С дружни усилия на пътниците и футболиста на Ботев автобуса бил изтеглен от снежната преспа и отново потеглил на път.
Премръзналите пътници благодарили на Дормушали Саидходжа и го благословили. Самият футболист бил на гости на свои приятели. Той коментира, че не е направил голямо геройство, а само е помогнал на хора изпаднали в беда.
за мен този човек винаги ще си остане един истински герой ! колко от вас биха напрвили това ? а ? естествено тука в форума всички сте коравите патриоти .....

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Истински горд българин с рязана пишка и турско име ? Кур за него, кур за целия им проклет род, 5 века робство стигат! СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ И ц(*ка
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
Ами нещо нормалное чорбата да събира турци, читаци и тем подобни. Това е турско - свинския отбор.
Gignac гледам си много наперен , я кажи последно кога си ходил на преклонение пред паметника на някой национален герой ? като толкова се биеш в гърдите да си големия патриот я ми кажи гласуваш ли на избори ?

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме